Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor pannencarrousel in keuken laten repareren:

Pannencarrousel in keuken laten repareren

Het ene deurtje is hangt er los bij
Onze klant uit Grijpskerk (Groningen) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pannencarrousel in keuken laten repareren uit heel Nederland:

Pannencarrousel repareren of vervangen

Wij hebben sedert het jaar 2001 een Alno keuken met daarin een pannencarroussel waarvan je de metalen deur moet indrukken, voordat je hem kunt draaien. Het draaimechanisme werkt niet goed meer en de deur loopt aan terwijl je hem alleen nog moeizaam kunt ronddraaien. Het lijkt of er iets tussen is gevallen. Gaarne offerte voor reparatie.

Pannencarrousel repareren of vervangen

Ons pannenkastje/carrousel is kapot. Er zit een wit frontje op. Het kastje zit in een hoek (uiteraard?). Wat kost het om hier een nieuwe in te zetten. Kan dat overigens zonder de hele keuken uit elkaar te halen? Op maat gemaakte keuken

Pannencarrousel in keuken laten repareren

We hebben een hoekcarroussel in onze keuken van 7 jaar oud, die normaal ronddraait. Deze draait niet normaal meer en de 2 sluitdeurtjes sluiten ook niet meer goed, ze hangen een beetje scheef aan het draai systeem. Ik denk dat er een nieuw draaisysteem in moet. Wat gaat dit me kosten, incl. voorrijkosten?

Pannencarrousel repareren

De pannencarrousel van mijn keuken is defect. De armpjes waarmee de vergrendeling zou moeten functioneren zijn afgebroken. Mijn vraag is nu of iemand dit zou kunnen repareren of vervangen door een nieuwe.

Pannencarrousel repareren

Wij hebben een Keller keuken van 1996 type Delano. Van de draaicaroussel is het asje met de twee lagertjes eraan kapot. Dit zit onderin gemonteerd. Wie heeft dit onderdeel nog liggen en kan de carrousel weer in elkaar zetten.