Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gedeeltelijke keuken renovatie:

Gedeeltelijke keuken renovatie

Wil graag apparatuur en kastjes vervangen in de keuken en ook het werkblad en andere wasbak. Ook de tegeltjes zou ik het liefst zien verdwijnen. Alles hangt natuurlijk van de prijs af. Het betreft een hoekkeuken. Vakman zou eerst langs moeten komen voordat om de situatie te kunnen bekijken en advies te kunnen geven. Inclusief afvoeren van oude materialen.
Onze klant uit Zelhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeeltelijke keuken renovatie uit heel Nederland:

Keuken met woonkamer verbinden

Ik zou jullie graag uit willen nodigen om een offerte uit te brengen voor een verbouwing die ik voornemens ben uit te laten voeren. Het gaat om het doorbreken van een deel van de muur tussen de woonkamer en de keuken, ongeveer 1,5 meter, het bouwen van een kookeiland zonder apparatuur, incl. Wat aanvullende (timmer)werkzaamheden en wat werkzaamheden aan het plafond (wat buizen wegwerken middels het doortrekken van een gedeeltelijke verlaging). Afhankelijk van de kosten voorzie ik ook wat verdere werkzaamheden in/aan de keuken en eventueel de badkamer.

Plaatsen stalen balk en verwijderen stuk muur

Ik wil een verbinding van de huiskamer met de keuken maken. Momenteel staat er een gedeeltelijke muur. Boven de keuken is een slaapkamer. Achter de huiskamer is een aanbouw, waarvan het plafond lager is dan het plafond van de huiskamer. Ik wil graag alle plafonds even hoog hebben als die van de huiskamer. Het te verwijderde deel zal 1.80 meter breed zijn en 2.70 meter hoog. In de te slopen muurtjes zitten elektra en aan de kant van de huiskamer verwarmingsbuizen, welke verlegd dienen te worden. Het is niet duidelijk of dit een draagmuur is, dat zal de vakman moeten beoordelen.

WCD's in de keuken verplaatsen

In verband met plaatsen van een nieuwe keuken wil ik graag: 1) 1 WCD circa 20 cm verplaatsen in betonmuur, sleuf frezen, doos boren en monteren; 2) 1 WCD circa 1.50 meter verplaatsen (deels beton, deels Gibo), sleuven frezen, doos boren en monteren; 3) Buis elektra uit plafond circa 1.50 meter omleiden/verplaatsen in Gibo in verband met gedeeltelijke sloop van de muur.

Vernieuwen van de keuken

Wij willen van onze huidige 'dichte' keuken een gedeeltelijke open keuken maken. In de onderstaand link ziet u om welke muur het gaat. Http://cloud. Funda. Nl/valentina_media/068/795/810_1440. Jpg Deze 2de link is het gewenste resultaat http://www. Interieurdesigner. Be/frontend/files/userfiles/images/interieurtips/keuken/halfopen-keuken-inrichting. Jpg

Tussenmuur deels verwijderen

Wij willen de muur tussen de keuken en kamer laten verwijderen. Deze muur is een gedeeltelijke draagmuur. De vloeren zijn van beton. Volgens de tekening is de muur 110 mm dik. Het betreft een appartement op de begaande grond met 2 etages. Het gaat om een appartementencomplex. De muur is ongeveer 2.50 meter breed en 2.60 meter hoog. Er zal een stalen bint in moeten.

Klein onderhoud aan sanitair

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Betegelen van 1,5 m2 wand van het toilet beneden. 2. Reparatie of gedeeltelijke vervanging doorspoel drukpaneel toilet. 3. Vastzetten kraan in de keuken. 4. Lekkage van de douchecabine. Aan de zijkant tegen de muur lekt het en het lekt door de muur heen. Dus demonteren, hermonteren en opnieuw afkitten van de cabine. 5. Doorspoelvolume toilet boven bijstellen.

Gedeeltelijke keukenrenovatie

Gedeeltelijke keukenrenovatie. Het verwijderen van een bar van meer dan 30 jaar oud. De bar is overschilderd door de vorige bewoners. De bar zit in een stenen muur op eerste verdieping. Daarboven op tweede verdieping loopt een schoorsteen. Ik wil dit wel open houden, zodat er een kookeiland met in ieder geval een aanrecht, afwasgelegenheid in kan komen. Houten bielzen van de bar wil ik graag weg, eventueel duurzame betonnen balken erin? Graag bespreek ik met u mijn ideeën en de mogelijkheden voor een gedeeltelijk vernieuwde keuken.

gedeeltelijke keuken laten plaatsen

Ik heb nu een kwart keuken staan, de andere heft inclusief apparatuur is geleverd door Bruynzeel. Nu moet alles worden geplaatst en aangesloten. Ook het werkblad wat er reeds op zit , moet eraf worden gehaald en de nieuwe er weer op inclusief spoelbak en kraan

Gedeeltelijke renovatie

Wij willen graag aanbouwen aan onze woonkamer, aanbouw van ongeveer 3 meter diep en 3,5 meter breed. Plat dak, achterpui verplaatsen, gemetselde wanden, fundering. Aanbouw ook afwerken aan de binnenzijde. De keuken (inclusief riolering) laten vervangen, het toilet vernieuwen, de hele benedenverdieping laten stucen en schilderen. De lengte van de woonkamer is ongeveer 10 bij 3,5 meter en 3,5 meter hoog. Daarnaast keuken en gang stucen en verven. Een behoorlijke renovatie eigenlijk. Verder willen we de radiatoren vervangen. Wellicht electra aanpassing en andere werkzaamheden. Jaren 30 woning. Keuken ligt in een stukje lager dan de woonkamer. September/oktober starten en voor de winter klaar.

Renovatie woning

Het plaatsen van 9 plafonds. Gedeeltelijke isolatie Stuken van het hele huis vloeroppervlak 138 m2 Het plaatsen van een tussenmuur 3 meter breed op tweede verdieping Het wegbreken van een tussenmuur van 3 meter inclusief plaatsen van een ijzeren balk (omdat op verdieping erboven een nieuwe muur wordt geplaatst op dezelfde plaats). Nieuwe CV installatie. Het verleggen wasmachine en droger aansluitingen. Aansluiting gas en water in de keuken aanleggen voor spoelbak, gasfornuis, Cooker. Eventueel het plaatsen van een keuken Aanleggen badkamer aansluitingen, douche en bad en wasbak, toilet en eventueel plaatsen badkamer. Startdatum 1 maart opleverdatum 10 april. Graag een fixed prijs en aannemers in de omgeving Aalsmeer.