Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Winterswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Winterswijk heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Winterswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Winterswijk of directe omgeving.

75 klanten uit Winterswijk bevelen een bij Casius in Winterswijk aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Winterswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: gehele verbouwing keuken in portiekwoning, indeling van nieuwe keuken realiseren inclusief inductie, l-vormige KVIK keuken installeren, leidingen- en elektra werkzaamheden voor een nieuwe keuken, afzuigkanaal aanpassen + eventueel plaatsen nieuwe afzuigkap, afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen, aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen, ikea keuken plaatsen, recirculatie afzuigkap ombouwen naar luchtafvoer, horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven, keukenverlichting + Bauknecht gaskookplaat aanleggen, keuken plaatsen, glasplaat van de inductiekookplaat vervangen, koof in keuken plaatsen (met spotjes), quooker installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Winterswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Winterswijk:

Keukenmonteur nodig

Ik heb een nieuwe vaastwasser en oven die ik wil laten instaleren. Het is de bedoeling dat de oude apperatuur verwijderd wordt. Er zijn gewoon leidingen aanwezig.

Gebruikte keuken plaatsen en aanpassen

De keuken is aan vervanging toe en nu kan ik van iemand een mooie hoogglans keuken overnemen met apparatuur. De keuken is te groot en moet passend gemaakt worden voor de huidige ruimte. Wie is bereid om eens te te praten of het kan wat er mogelijk is? Graag iemand die dit vaker doet en weet waarover hij praat. Heb foto's van de andere keuken. Wil graag de ongeveer kosten weten.

Renovatie 30-jaar oude siemens keuken ...

Renovatie 30-jaar oude siemens keuken (eiken).

Het huidige aanrechtblad is beschadigd. ...

Het huidige aanrechtblad is beschadigd. Dat houdt in dat het huidige blad vervangen dient te worden. De kitrand moet verwijderd worden. De gootsteen, de kraan en het gasfornuis moeten eerst verwijderd worden, maar wel op zo`n manier dat ze er daarna ook weer ingezet kunnen worden. Het aanrechtblad is nog niet op maat gezaagd en de uitsparingen zitten er niet in. Ook het afkitten moet daarna opnieuw gebeuren.