Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor fratelli onofri oven laten repareren:

Fratelli Onofri oven laten repareren

Ik heb een Fratelli Onofri met een dubbele oven. De kleine oven wordt niet warmer dan 120 graden. De onderkant van de oven wordt niet warm. Wie kan mijn oven maken?
Onze klant uit Wamel (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fratelli onofri oven laten repareren uit heel Nederland:

Fratelli Onofri fornuis repareren

De rechter kleine oven verwarmt niet meer normaal, hij wordt nog wel warm, maar meer dan 100 graden haal ik met geen mogelijkheid, het is precies de oven die ik het meest gebruik, dus voorlopig maar even de linker grote oven.

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 van de gaspitten van mijn Fratelli Onofri oven werkt niet meer.

Glazen deur van Fratelli oven vervangen

We hebben een dubbele Fratelli Onofri oven. Helaas is deze failliet gegaan en de glasplaat/deur (achter) van de grote oven (de deur heeft twee glasplaten) kapot is gegegaan, kunnen we nergens nieuwe vinden. Heeft u een idee of kunt u ons helpen? Mvg,

Fratelli Onofri oven repareren

Onze oven werkt niet meer naar behoren. Hij wordt namelijk té warm, ook als we de temperatuur laag instellen op hetelucht. Dan schiet het verwarmingselement ook aan in volle hitte. Waarschijnlijk de thermostaat? Fratelli Onofri YR 190.50

Fratelli Onofri afzuigkap en oven repareren

Ik heb een Fratelli Onofri keuken, echter de afzuikap werkt niet meer. Wanneer we deze aanzetten dan ontstaat er kortsluiting. Daarnaast is de binnenste glasplaat (warmte werende glasplaat) van de oven gesprongen. Deze zouden we willen vervangen.

Thermostaat van een Fratelli Onofri oven laten repareren

Mijn vriend en ik hebben een vrijstaand fornuis van Fratelli Onofri, model YR19050 INOX. Helaas werkt de thermostaat in de oven niet meer, inmiddels al sinds een maand. De oven blaast nog wel lucht, maar deze blijft koud. De knop om de temperatuur in te stellen hebben we bij een poging de thermostaat aan de praat te krijgen per ongeluk te ver door gedraaid en deze werkt nu ook niet goed meer.

Fratelli Onofri gasfornuis repareren

Oven wordt niet meer goed warm. Rubberen isolatiestrippen zijn deels kapot. 90cm breed fornuis met 2 formaat ovens. Kleur vanille.

Elektrische oven van een vrijstaande fornuis repareren

We zoeken iemand voor een electro-reparatie van onze vrijstaand fornuis. Wij wonen in Nijmegen Oost. We hebben een Fratelli Onofri XP 190. 60. Ca. 5 jaar oud. Sind ½ jaar doet het controlelampje van de oven raar. Als de oven aan is, dan werkt het lampje goed. Als de oven uit staat, dan is het lampje heel zachtjes aan en flikkert een beetje. Sinds kort slaat de oven na enkele minuten uit nadat hij aan werd gezet. Alsof er een kortsluiting is. De hoofdzekering van het huis gaat dan ook uit. Weet u wat het probleem is, en zou u het kunnen verhelpen?

Fratelli Onofri gasfornuis repareren

Het betreft een Fratelli Onofri oven waarvan de thermostaat niet naar behoren werkt. Dit dient gerepareerd dan wel vervangen te worden.