Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen op andere plek:

Nieuwe keuken plaatsen op andere plek

We willen een nieuwe keuken aanschaffen en plaatsen in de woonkamer. Leidingen en afvoer zullen dus anders moeten lopen. We willen van gas naar inductie kookplaat. Volgende week hebben we een afspraak met de Ikea om alles door te zetten.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen op andere plek uit heel Nederland:

Mantelzorgwoning op erf dochter bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten bouwen. Deze moet goed geïsoleerde worden en zal 92 m2 worden, zie tekening. De muren willen we wit, een zadeldak met rode pannen, behalve de uitgebouwde keuken de moet een plat dak in verband met de erfafscheiding. Vergunning is niet nodig, we mogen tot 100 m2 bouwen. Het is goed bereikbaar, we hebben een eigen oprit. We hebben zandgrond, heien zal niet nodig zijn. Voor de gevelbekleding willen we de goedkoopste mogelijkheid, maar het moet wel goed isoleren. Graag een complete oplevering met leidingwerk en elektra. Stucen graag apart op de offerte. Keuken en badkamer plaatsen we zelf dan. We willen radiatoren, gas aansluiting hebben we in het huis dus dat kan doorgetrokken worden. Het liefst zouden we dit jaar in oktober willen verhuizen.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur plaatsen. Ik ga de volgende hordeur kopen: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/horren/hordeuren/bruynzeel-plisse-hordeur-100x209cm-grijs-s500/5586758#store-finder. Echter ben ik zelf niet zo handig. Dus ik zou graag voor een schappelijke prijs hulp hiervoor in willen huren. Ik hoor het graag.

Aanleg elektra badkamer en keuken

- Inbouw ventilator voor de badkamer. De foto geeft de locatie aan: het gat heeft een diameter van ongeveer 9 cm. - Wandcontactdoos met 2 afsluitbare contacten (via kleppen) in badkamer. Deze moeten continue stroom geven. - Nieuwe groep in de meterkast voor een te plaatsen vaatwasser. - Plaatsing 2 stopcontacten in keuken: 1 voor vaatwasser en 1 voor afzuigkap. NB: Er is in de badkamer, naast een punt waar het licht op aangesloten is, een stroompunt waar vroeger een wasmachine oid op aangesloten was.

Inductieplaat installeren

Ik wil een inbouwinductieplaat in mijn keuken laten plaatsen van de mediamarkt. Hoeveel kost dat?

Keuken en badkamer verbouwen

Bestaande laminaatvloer vervangen door PVC vloer, bestaande keuken met wand verwijderen, lichtstraat plaatsen boven apparatenwand keuken. Nieuwe leidingen keukeneiland aanleggen. Badkamer renoveren, ligbad verwijderen en inloopdouche en vloer/wanden betegelen.

Vaatwasser installatie inclusief waterafvoer en kraan

Ik wil een vaatwasser in mijn keuken hebben. Nu is mijn keuken niet geschikt. Ik heb geen kraan voor water aanvoer. Water afvoer kan eventueel de leiding van goot gekoppeld worden. In totaal zal er ongeveer 60 cm - 1 meter waterleiding gelegd moeten worden. Ook waar de vaatwasser komt moet verbouwd worden. Ook moet er bij de keuken een stopcontact geplaatst worden. Verder wil ik twee buitenkranen plaatsen, beiden vorstvrij. Bij een is de afstand tussen de meterkast en de te plaatsen kraan ongeveer 1-2 meter en bij de ander is dat ongeveer 4 meter.

Zijaanbouw plaatsen

Ik wil graag een zij-aanbouw voor een hoekhuis van 2 woonlagen, met zadeldak en dakapellen voor en achter. Maximale afmetingen zijn 8.77 mx 5.70 m, maar kleiner is mogelijk als dit voordelen oplevert, bijvoorbeeld prefab of ingewikkelde aansluiting van aanbouw op bestaande huis. Meedenken wordt zeker gewaardeerd. Bouwtekening en vergunningaanvraag meenemen in offerte. Voorkeur materialen zijn steen en beton, maar wederom ook hier wordt meedenken gewaardeerd. Doel van de aanbouw is om beneden meer ruimte voor de keuken en een eetkamer en kantoor te creëren. Op de 2e woonlaag zouden dan 3 of 4 kamers worden gerealiseerd.

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een vouwwand op maat laten maken en plaatsen tussen kamer en keuken. Er zitten nu harmonica vouwdeuren in, deze laat ik graag door u weghalen. Graag zou ik 4 kunststof panelen willen, eventueel met aan de onderkant wieltjes en het moet naar 1 kant geschoven kunnen worden. De afmetingen zijn: breedte is 1.59 m bij hoogte 2.29 m.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen

Ik wil de houten vloer in mijn woonkamer en gang verwijderen en hier een renovatievloer met vloerverwarming geplaatst hebben (ongeveer 36 m2). De keuken is al beton, daar wil ik echter ook vloerverwarming. Oude vloerbedekking halen we zelf weg. OVer het soort vloerverwarming willen we advies, maar het moet wel op de cv aangesloten kunnen worden. Graag zou ik ook de kosten van de vloerverwarming incl. plaatsen apart vermeld zien.

Kookgroep plaatsen met perilex aansluiting

Meterkast uitbreiden met kookgroep, hier is ruimte voor. Perilex wandcontactdoos aanleggen in de keuken. Mogelijk lopen er nog loze leidingen naar de keuken, maar dit is niet zeker

Partners

Partners van Casius