Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Wageningen of directe omgeving.

452 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, keuken plaatsen, alles klaarmaken voor levering nieuwe keuken, tweedehands keuken laten plaatsen, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Wageningen:

Nieuwe keuken plaatsen op andere plek

We willen een nieuwe keuken aanschaffen en plaatsen in de woonkamer. Leidingen en afvoer zullen dus anders moeten lopen. We willen van gas naar inductie kookplaat. Volgende week hebben we een afspraak met de Ikea om alles door te zetten.

Werkblad monteren

Werkblad monteren in de keuken.

Kastjes ophangen en wasemkap installeren

Ik wil iemand die met me meedenkt hoe ik het beste 2 (of 3?) keukenkastjes kan ophangen. En ik wil een wasemkap opgehangen en geïnstalleerd hebben. Graag wil ik weten hoeveel het per uur kost en een indicatie van het aantal uur. Kunt u per mail een indicatie van de kosten geven?

Monteren van een IKEA keuken

Er dient een Ikea keuken geplaatst te worden van 2,65 meter breed. De keuken krijgt 5 onderkasten, 4 bovenkasten, 1 vaatwasser, 1 kookplaat, 1 afzuigkap en verlichting. Het oude keukenblokje moet verwijderd worden, 2 meter breed, en er moeten aanpassingen gemaakt worden voor de water aansluiting en gas aansluiting; ten behoeve van de vaatwasser moet 1 extra groep van meterkast naar keuken worden aangelegd, ongeveer 4 meter onder de vloer door.

Reparaties in de keuken

Wij willen enkele klussen laten uitvoeren in onze keuken. We hebben een keukenfrontje waarvan de folielaag bol is gaan staan. We willen dit laten repareren of het deurtje laten spuiten of vervangen. Verder willen we een zeep dispenser en de verlichting van de afzuigkap laten repareren.

Carrouselkast keuken repareren

Plastic verbindingsstuk tussen stang en bovenzijde carrousel is stukgegaan (veroudering van het plastic, denk ik). Wat kost vervangen daarvan? De stang van de carrousel is ook een keer geknikt, maar dat is provisorisch gerepareerd. Wat kost vervangen daarvan?

Diverse klusjes in de keuken

Ik heb diverse klussen in huis die ik wil graag wil laten uitvoeren. Ingebouwde koelkast: de deur sluit niet goed. Afzuigkap: de afsluitklep werkt niet goed, is waarschijnlijk vuil. Electra naar schuur en buitenverlichting heeft kuren, dit wil ik graag na laten kijken en graag laten repareren.

Herstelwerk na een keukenbrand

Inbouwoven is (door brand) door plank gebrand. Tevens door bovenzijde onderstaande (inbouw) koelkast gegaan. Plank dient vervangen, koelkast ook. Ms. Ook oven?

Inbouwen van een vaatwasmachine

Ik wil graag een vaatwasmachine in laten bouwen. Er is nu geen vaatwasmachine in de keuken dus er moet daarvoor ook voor het water een aan- en afvoer gemaakt worden. Er is voldoende ruimte om de vaatwasser in een kastje te plaatsen. Misschien een wat kleinere vaatwasser? Het kastje is 1.5 meter van het spoelgedeelte af.

Vaatwasser installeren

Onze vaatwasser, inbouw, moet verangen worden

Geleider in keukenlade repareren / vervangen

Keukenlade kan niet meer dicht, geleider is kapot. Graag ook stellen van andere keukenlades

Inductie kookplaat inbouw plaatsen

Ik heb een inductiekookplaat gekocht. Maar deze past niet boven op de oven. Het scheelt volgens de leverancier slechts 3 millimeter dat de oven te hoog staat. Zouden we, volgens hem, de oven verlagen dan heeft het keukenblad geen draagvlak genoeg meer. Dus zij adviseren om dan maar een passende oven aan te kopen. Daar heb ik geen zin in. Heeft iemand van de installateurs een idee?

Nieuw keukenblok

Nieuw keukenblok plaatsen in studenten huis. Dient een eenvoudig blok te zijn. Materiaal hebben we nog niet in huis, graag opnemen in de offerte. Oude blok dient afgebroken en afgevoerd te worden.

Kleine lekkage verhelpen

Kleine lekkage opsporen en verhelpen, rond de wasbak, in de keuken.

Verleggen van leidingen

Voor een nieuwbouwhuis in Wageningen hebben wij iemand nodig die leidingen kan verleggen voor installatie van een keuken. Het gaat om water, gas en electra. Tevens dienen we een gat te maken naars buiten voor afvoer van een afzuigkap. Er zijn tekeningen aanwezig waar de punten moeten komen. We willen een vakman die bewezen heeft dit goed te kunnen en willen ook terug kunnen vallen op garantie..

Verbouwen en plaatsen nieuwe keuken

Onze keuken is aan vervanging toe. Voor plaatsen hoekkeuken (nader te bepalen) moeten leidingen omgelegd worden. Tevens plaatsen nieuwe keuken. Keuken is ong. 3.10 meter x 3.00 meter.

Opknappen keuken

Advies en (hulp bij) uitvoering keuken vervangen. Oude keuken verwijderen, inmeten nieuwe keuken, verleggen van waterleidingen en gasleiding. Verplaatsen van radiator. Stucen muren, eventueel vervangen van deurkozijn en deur. Wegwerken toevoer en afvoer huidige vaatwasser.

In een bestaand woonhuis moet de oude ...

In een bestaand woonhuis moet de oude keuken verwijderd worden. Daarvoor komt een nieuwe. Die keuken is afkomstig van een keukenleverancier. Deze plaatst de keuken. Nodig hiervoor is: sloop oude keuken, stucwerk, betegeling tussen aanrecht en kastjes, leggen van plavuizen op de vloer. Eventueel moet er een leiding verlegd (vermoedelijk niet).

Ik wil mijn huidige keukengeiser ...

Ik wil mijn huidige keukengeiser vervangen door een boiler of een badgeiser. Gezien de beperkte ruimte en de matige luchtafvoer in de keuken gaat de voorkeur in eerste instantie uit naar een 50 liter boiler.