Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrecht verlagen, achterwand tegelen en kraan vervangen:

Aanrecht verlagen, achterwand tegelen en kraan vervangen

Goedendag, we willen graag ons natuurstenen aanrechtblad laten verlagen en de RVS plaat tegen de muur weg laten halen en er tegeltjes tegenaan plaatsen. Ook willen we de kraan vervangen en er een quooker naast plaatsen. Het blad is in totaal circa 4.5 meter lang, met een hoek erin. De materialen zijn nog niet aangeschaft, optioneel kunt u die mee aanbieden.
Onze klant uit Tricht (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrecht verlagen, achterwand tegelen en kraan vervangen uit heel Nederland:

Aanrechtblad verlagen

Wij willen ons aanrechtblad laten verlagen naar 'normale' hoogte (vorige eigenaren waren blijkbaar erg lang, dus ik heb een hoog aanrecht). Het aanrechtblad is zo'n 4 meter lang en 60 cm diep en er zitten een viertal kastjes en lades onder. Er zit geen apparatuur onder de kastjes, maar uiteraard wel een wasbak en fornuis ingebouwd. Kunt u mij een prijsindicatie geven voor het verlagen van een dergelijk aanrecht?

Gasbuis naar de kookplaat verlagen

Ik heb nu een gaspijp die ruim boven het aanrecht uitsteekt. Op de plaats waar nu het fornuis staat wil ik graag het aanrecht verlengen en een inbouwgasplaat plaatsen. Ik wil dus de gaspijp uit het zicht, zodat deze onder de aanbouw komt te liggen. Mag dat? Zo ja, graag offerte voor het inkorten van de gaspijp.

Aanrecht verlagen

Ik zou graag het aanrecht van de keuken willen verlagen. Het is nu 96 cm hoog, ik wil een hoogte van 90 cm. Er zitten poten onder de keuken. Ik weet niet of er ook iets moet gebeuren met het leidingwerk.

Aanrechtblad verlagen en tegelwerk

We zijn een jaar geleden verhuisd. Bij de nieuwe woning is het aanrecht (van mdf) te hoog en niet mijn smaak. Daarom wil ik het laten vervangen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is. Tevens wil ik ook de vloer en de muur in de keuken laten betegelen. Op de vloer ligt nu laminaat. Keuken is ong. 10 m². Ik wil graag vrijblijvend bezoek en een offerte vragen.

KEUKEN gekocht, installeren wordt door ...

KEUKEN gekocht, installeren wordt door keukenzaak gedaan. Het omleggen van leidingen (afvoer, gas, water) plaatsen van electriciteit. Tegelen van de wanden boven de aanrecht. Eventueel verlagen plafond.