Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad vernieuwen:

Keukenblad vernieuwen

Ik wil aanrechtblad vernieuwen door een blad over het bestaande blad te plaatsen. Inclusief montage van kraan en spoelbak en inclusief tegels plaatsen.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad vernieuwen uit heel Nederland:

Behangen, badkamermeubels monteren, boiler plaatsen enzovoort

Ontvang graag offerte voor: 1) Wanden van ongeveer 100 m2 te behangen. Vakman zorgt voor materiaal, ik het behang. 2) Plafond van ongeveer 60 m2 sauzen /stucen / spuiten 3) boiler plaatsen 4) Keukenblad vervangen voor nieuwe kunststof met waterkering. Inclusief aansluitingen, spoelbak infrezen, zagen gat voor kookplaat 5) Ventilatieroosters plaatsen 6) toiletpot vernieuwen en badkamermeubels monteren.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een extra kamer creëeren bovenop een aanbouw die al gedaan is aan het huis. Er is al een trap naar de bovenverdieping. De afmetingen zijn: 4. 76 x 3. 66. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten? Vergunning nodig ? Weet ik niet, moet ik nog uitzoeken. Materiaal dak? Weet ik niet, hetzelfde als wat er nu ligt..? Complete oplevering? In overleg Wat er nog meer gedaan moet worden (kan ik hier 1 offerte voor krijgen?): Badkamer vernieuwen (deels met eigen materiaal) schuur ombouwen, isoleren en wc in de schuur maken , boven moet er een wand gesloopt worden en verplaatst worden naar een ander gedeelte van de woning. Keukenblad kastjes moeten geschilderd worden. Op Funda staan de foto's en afmetingen van het huis. Misschien helpt dat.

Schoorsteen slopen en keuken renoveren

Het betreft een dubbele opdracht. 1) slopen schoorsteen van oude keuken, welke loopt van vliering, via tweede verdieping naar eerste verdieping. De schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en gedicht. Hierna zal de begane grond en de eerste verdieping afgewerkt moeten worden. 2) renoveren keuken. Het keukenblad van de oude keuken is nog goed, maar de keukenkastjes en de deurtjes zijn oud en in slechte staat. De opdracht bestaat uit op maat vernieuwen van de kastjes en de kastdeuren, alsmede vervangen afzuigkap. Het gaat alleen om onderkasten.

Keukenblad laten vernieuwen

Het gaat om het plaatsen van een nieuw aanrechtblad met spoelbak en nieuwe kraan.

Aanrechtblad met gootsteen en kookplaat monteren

Graag zouden wij ons keukenblad willen vernieuwen, inclusief gootsteen (nieuw), kraan (de oude) en kookplaat (de oude). Wat kost dat ongeveer? Keukenblad 240,5 cm bij 205,5 cm zou in hoekvorm gemonteerd moeten worden.

Keukenkraan vernieuwen

Twee kranen vernieuwen: mengkraan op het keukenblad en de mengkraan van het bad vernieuwen. Zo spoedig mogelijk. Ik kan de kranen zelf kopen, maar als u diverse kranen zelf hebt, ook akkoord.

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij hebben een halfronde keuken. Aanrechtblad is van hout met volgens mij formica toplaag. Voorzijde loopt over in een houten opstaande ronding tegen water-afloop. Wij wensen een nieuwe toplaag wanneer mogelijk. Tevens willen we een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Wat zijn de mogelijkheden?

Keuken deels vernieuwen en vergroten

Keukenapparatuur in bestaande kasten monteren, nieuw keukenblad plaatsen en nieuwe deurtjes plaatsen. Een recht muurtje van circa 270 cm breed een meter naar achteren plaatsen, en 1 meter eraan plaatsen in een hoek van 90 graden (kan met gipsplaten als het opnieuw opgebouwd moet worden). Op de nieuwe muur een aansluiting voor de vaatwasser maken: elektra, water en afvoer. De deur blijft waar hij is. Het plafond bijwerken waar de muur is verwijderd, eventueel opnieuw hele plafond witten. Stukje (circa 100 cm) van andere rechte muur in de open keuken er afhalen (Beiden geen draagmuur).

Keukenblad in de keuken vernieuwen

Keukenblad laten vervangen voor een nieuwe. Er zit nu een standaard keukenblad van metaal in. De afmetingen zijn 2,75 meter bij 0,80 meter.

Keukenblad op maat maken

Ik wil graag een keukenblad /aanrechtblad laten vernieuwen: het oude blad moet worden vervangen door een nieuw blad dat op maat gemaakt moet worden. Het is een L-vorm blad van 2.30 bij 1.00 meter. Er moeten ook twee openingen in komen (gefreesd) voor de wasbak en de kookplaat. Ik heb het blad nog niet gekocht, ik wil dat in overleg met u doen.

Partners

Partners van Casius