Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad vernieuwen:

Keukenblad vernieuwen

Ik wil aanrechtblad vernieuwen door een blad over het bestaande blad te plaatsen. Inclusief montage van kraan en spoelbak en inclusief tegels plaatsen.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad vernieuwen uit heel Nederland:

Schoorsteen slopen en keuken renoveren

Het betreft een dubbele opdracht. 1) slopen schoorsteen van oude keuken, welke loopt van vliering, via tweede verdieping naar eerste verdieping. De schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en gedicht. Hierna zal de begane grond en de eerste verdieping afgewerkt moeten worden. 2) renoveren keuken. Het keukenblad van de oude keuken is nog goed, maar de keukenkastjes en de deurtjes zijn oud en in slechte staat. De opdracht bestaat uit op maat vernieuwen van de kastjes en de kastdeuren, alsmede vervangen afzuigkap. Het gaat alleen om onderkasten.

Keukenblad laten vernieuwen

Het gaat om het plaatsen van een nieuw aanrechtblad met spoelbak en nieuwe kraan.

Aanrechtblad met gootsteen en kookplaat monteren

Graag zouden wij ons keukenblad willen vernieuwen, inclusief gootsteen (nieuw), kraan (de oude) en kookplaat (de oude). Wat kost dat ongeveer? Keukenblad 240,5 cm bij 205,5 cm zou in hoekvorm gemonteerd moeten worden.

Keukenkraan vernieuwen

Twee kranen vernieuwen: mengkraan op het keukenblad en de mengkraan van het bad vernieuwen. Zo spoedig mogelijk. Ik kan de kranen zelf kopen, maar als u diverse kranen zelf hebt, ook akkoord.

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij hebben een halfronde keuken. Aanrechtblad is van hout met volgens mij formica toplaag. Voorzijde loopt over in een houten opstaande ronding tegen water-afloop. Wij wensen een nieuwe toplaag wanneer mogelijk. Tevens willen we een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Wat zijn de mogelijkheden?

Keuken deels vernieuwen en vergroten

Keukenapparatuur in bestaande kasten monteren, nieuw keukenblad plaatsen en nieuwe deurtjes plaatsen. Een recht muurtje van circa 270 cm breed een meter naar achteren plaatsen, en 1 meter eraan plaatsen in een hoek van 90 graden (kan met gipsplaten als het opnieuw opgebouwd moet worden). Op de nieuwe muur een aansluiting voor de vaatwasser maken: elektra, water en afvoer. De deur blijft waar hij is. Het plafond bijwerken waar de muur is verwijderd, eventueel opnieuw hele plafond witten. Stukje (circa 100 cm) van andere rechte muur in de open keuken er afhalen (Beiden geen draagmuur).

Keukenblad in de keuken vernieuwen

Keukenblad laten vervangen voor een nieuwe. Er zit nu een standaard keukenblad van metaal in. De afmetingen zijn 2,75 meter bij 0,80 meter.

Keukenblad op maat maken

Ik wil graag een keukenblad /aanrechtblad laten vernieuwen: het oude blad moet worden vervangen door een nieuw blad dat op maat gemaakt moet worden. Het is een L-vorm blad van 2.30 bij 1.00 meter. Er moeten ook twee openingen in komen (gefreesd) voor de wasbak en de kookplaat. Ik heb het blad nog niet gekocht, ik wil dat in overleg met u doen.

L-vormig keukenblad vernieuwen

Ik heb nu een houten keukenblad en wil dit graag vervangen voor een graniet-look, antraciet/zwart. Ik heb een L- vormige keuken, 3 meter bij 1.50 meter, plus nog een deel graniet voor barretje, 1.50 bij 0.80 meter. Daarnaast het liefst nog een koelkast inbouwen en de huidige kleine koelkast en losse vrieskast verwijderen en vervangen voor 2 kastjes.

Keukenblad vernieuwen en drempel renoveren

In de woning van mijn moeder wil ik graag enkele onderhoudsklussen laten verzorgen. Het aanrechtblad wil ik laten vervangen en de drempel van de keuken moet worden opgeknapt of vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk even op te meten en ontvang daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius