Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor terrazzo keuken aanrechtblad behandelen:

Terrazzo keuken aanrechtblad behandelen

Het aanrechtblad van onze Punta Roma keuken is van zwart-wit gespikkeld terazzo en oogt mooi. Er zit een uitsparing in voor het gasfornuis en de spoelbak en een aan 2 zijden aflopende cascade. De kleur is van grijs cement met zwart pigment. Maar het is niet er praktisch in het dagelijks gebruik. Het is kwetsbaar voor zuur e.d. We willen graag door een vakman een beschermende coating aan laten brengen voor dagelijks en praktisch gebruik in de keuken. Foto's zijn toegevoegd. Omgeving Amersfoort/Scherpenzeel (GLD).
Onze klant uit Scherpenzeel (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrazzo keuken aanrechtblad behandelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming plaatsen

De keuken en serre, nu nog apart, maar worden samen gevoegd. Onder beide ruimten zit nog een terrazzo vloer. Allebei voorzien van cv. Graag zou ik dit willen vervangen voor elektrische warmte. Te denken valt aan folie / kabels. Er is niet veel speelruimte qua hoogte, deze is beperkt tot misschien een centimeter of 3, 4. Ik zou de vloer graag willen afwerken met tegels. De totale oppervlakte is 16 m2.

Granitovloer herstellen

Graag zou ik mijn terrazzo vloer in de keuken en gang laten restaureren (begane grond). De onderstaande werkzaamheden zullen moeten worden uitgevoerd: - Het gaat om ongeveer 13 a 14 m2 terazzovloer en plint renoveren - 2 nieuwe terazzo drempels aanbrengen - 1 meter terazzo plint aanbrengen

Terrazzo leggen in keuken, halletje en toilet

Het laten leggen van een terrazzo vloer met een donkere rand. Mogelijk een graniet randje erin, De totale oppervlakte van de keuken is 19 m2. De bestaande natuursteen tegels gaan eruit en eronder zit een betonvloer met bewapening en vloerverwarming.

Granito of terrazzo op de vloer leggen

Het gaat om het leggen van een granito/terrasso vloer op de begane grond op beton met vloerverwarming. Het geheel is 37 m2 en loopt van de voordeur de woonkamer en de keuken in. Ik hoor graag prijs en afwerk mogelijkheden en hoeveel tijd het kost. Het zal gaan om een klus die half april begin mei van start kan gaan. Ik hoor graag van u.

Terrazzo op de keukenvloer leggen

Ik zoek iemand die een terrazzovloer kan leggen in mijn keuken. De oppervlakte is ongeveer 3 m2. Er ligt nu een houten ondervloer. Graag heb ik overleg over het plaatsen voor of na plaatsing van de nieuwe keuken. De keuken wordt als alles volgens planning gaat in de 4e week januari geleverd.

Keuken en gang betegelen met terrazo tegels

Ik wil een offerte voor het betegelen van de gang en keuken met terrazzo tegels. Deze moeten grijs met een zwarte rand worden. Het oppervlak is ongeveer 10 m2. Mogelijk wil ik ook het egaliseren van de oude vloer meenemen in de offerte (apart). Graag wil ik ook recensies van werkzaamheden met Terrazzo tegels en eventueel foto's.

Terrazzo vloer laten leggen

Op 15 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Begin maart 2018 willen wij verhuizen en in deze tussentijd willen wij graag een Terrazzo vloer in de hal en aangrenzende keuken laten leggen. Hiervoor zal wel eerst de plavuizen vloer verwijderd en afgevoerd moeten worden. De oppervlakte is 12 tot 14 m2 en er zal een grijze vloer met een zwarte rand geplaatst moeten worden.

Terrazzo vloer in keuken en hal leggen

Ik wil in mijn keuken en hal een Terrazzo vloer aanbrengen. Totaal 11 vierkante meter, naadloos aansluiten op de houten vloer in de woonkamer (open keuken). Ondergrond van de keuken en hal is zandcement. Houtenvloer in woonkamer is 23 mm hoger. Dus terrazzo moet ook 23 mm hoog gelegd worden. Eerst moet de houten vloer gelegd worden.

Terrazzo vloeren, aanrecht plaatsen en 2e vloer schoonmaken en sealen

Wij willen rond april na een verbouwing graag een Terrazzo vloer met opstaande randen laten leggen in onze keuken. Het gaat om een vloer van ongeveer 12,5 m² met zwarte randen van ongeveer 3,5 meter. De kleur van de vloer moet overeenkomen met de vloer die al in de hal ligt. Daar ligt een Terrazzo vloer van ongeveer 6 m² die we graag laten schoonmaken en sealen. Als 3e klus wil ik een Terrazzo keukenblad in dezelfde look laten maken. Het gaat om een blad van ongeveer 4,5 meter lengte. Daar wil ik aan de achterzijde een bijpassend plint. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Terrazzo vloer leggen of storten

In ons jaren '20 woning in Hilversum zijn we voor de hal en keuken op zoek naar een terrazzo vloer. Er ligt een nieuwe zandcementvloer onder met vloerverwarming. Het gaat om ca 12 vierkante meter in totaal. De tegel van Ecostone EM-1087 Amsterdam, is een goed voorbeeld van de kleur die we in gedachten hebben. Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden zoal zijn. De werkplek is goed bereikbaar.