Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor carrousel in een keukenkast repareren:

Carrousel in een keukenkast repareren

Wij hebben een carrousel kast in onze keuken welke niet goed meer werkt. Graag willen we deze laten repareren. Een onderdeel is stuk waardoor deze kast slecht sluit en ook moeizaam opengaat.
Onze klant uit Scherpenzeel (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carrousel in een keukenkast repareren uit heel Nederland:

Buishouder carrousel keukenkast

Ik wil een defecte buishouder in een carrousel keukenkast laten vervangen en de deurtjes van deze kast laten afstellen

Caroussel kast laten maken

De keukenkast carrousel wil niet meer dicht/draaien. Het deurtje blijft dus open staan. Ik wil graag weten hoeveel het kost om dat te laten maken. Met vriendelijke groet,

Carrousel keukenkast repareren

Carrouselkast keuken sluit niet meer geheel.

Carrousel keukenkast vervangen

Onze huidige carouselkast in de keuken is kapot. Wij willen deze graag laten vervangen.

Scharnier van de carrousel keukenkast repareren

Het onderste scharnier van de kast is kapot. Iemand ervoor laten komen en die heeft de gehele kastdeur eraf getrokken en is daarna naar huis gegaan. Werkzaamheden zijn dus de gehele kastdeur + scharnier monteren.

Carrousel vervangen in een keukenkast

Carrousselkast draait niet meer. Deurtjes lopen vast. Herstel of vervanging gewenst.

Carrousel in een keukenkast repareren

Bij onze carrouselkast is het mechaniek losgeschoten, waardoor één van de twee kastdeuren los is gaan hangen en de kast slecht draait.

Reparatie van een carousselkast

Mijn keuken van 7 jaar oud heeft een carrousel mechanisme keukenkast. Deze is kapot en laat ik graag repareren door een vakman.

Keukenkast carrousel en schakelaar lamp repareren

De carroussel van onze keuken draait en sluit niet meer, de deurtjes hangen er als het ware los in, denk dat er iets is afgebroken. Verder hebben wij 1 schakelaar die lijkt geen contact meer te maken dus de lamp gaat niet meer aan. Dit zouden wij erg graag laten repareren!

Onderdelen in een keuken herstellen

Ik wil graag enkele reparaties in mijn keuken laten uitvoeren: 1) Bevestiging van keukendeur die uit de zijwand is 'gesprongen' door tegen de openstaande kast te lopen. De zijwand is bij het bevestigingspunt beschadigd. De deur is nog intact maar moet opnieuw worden bevestigd. 2. Loopwerk afvalemmers onderspoelbak achter deur verbogen en moet mogelijk worden vervangen 3. Herstel van gebarsten plint op zichtpunt in keuken 4. Draaiwerk carrousel kast nazien. 5. Keukenkast deuren opnieuw afstellen.