Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor kunststof toplaag van aanrechtblad repareren:

Kunststof toplaag van aanrechtblad repareren

Beschadiging met een diameter van circa 1 cm met een een kant een scheurtje dat ongeveer 1 cm lang is. Zie foto.
Onze klant uit Putten (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof toplaag van aanrechtblad repareren uit heel Nederland:

Gevelrenovatie met stucwerk, isolatie en vochtwerende toplaag

We hebben een pand uit 1920 en de kozijnen zijn aan vernieuwing toe en we willen van enkel naar dubbel glas. Het gaat om een groot verhuisraam op de eerste verdieping (100 x 200 centimeter). En drie ramen op de begane grond van 80 x 105 cm breed. Momenteel is alles van hout, maar we willen graag kunststof. Dit is mogelijk, gezien het geen onderdeel uit maakt van het aanzicht openbare ruimte.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een dakraam. Het gaat om een GGL SKVelux 114 x 118 cm, GGL Tuimelvenster, wit afgelakt/geplakt grenen, HR++ inclusief EDW gootstukken & velux waterkerende manchet, dempremmende folie en GGU raam uitgevoerd met kunststof toplaag.

EPDM dak en schoorsteen renoveren

Type opdracht: Kunststof dak / EPDM Oppervlakte dak: 100 m² (schatting) Uitvoerdatum: 4 jan. 2018 Opdracht beschrijving: 1. Bestaande grind & dakbedekking verwijderen 2. Dakbeschot stof & spijkervrij maken 3. Onderlaag aanbrengen 4. Toplaag aanbrengen 5. Zinken deklijst nieuw plaatsen, circa 15 strekkende meter 6. Schoorstenen uitslijpen, plat volvoegen, 3 stuks 7. Een schoorsteen stucadoren 8. Voeglood nieuw aanbrengen, circa 13 strekkende meter 9. Een nieuwe uitwatering plaatsen, twee maal 10. Ontluchtingen nieuw plaatsen, 3 stuks 11. Twee bovenzijdes dakkoepel plaatsen, 70 x 50 & 70 x 40

Aanrechtblad repareren

Heer, mevrouw, In mijn appartement in Heerlen heb ik schade opgelopen aan mijn aanrechtblad vanwege een lekkende kraan (witte vochtplekken) en schade door ontstoppingsmiddel (licht uitgebeten kring). Het aanrechtblad is gemaakt van MDF met een kunststof toplaag, gekocht bij en geplaatst door IKEA. Kunt u aan de hand van de foto hieronder een prijsindicatie geven voor de reparatie?

Reparatie van een aanrechtblad

Door onbekende oorzaak is toplaag beschadigd ongeveer 1.5 centimeter. Het type werkblad leisteen antraciet kunststof Maxx basic 1658P1.

Kunststof aanrechtblad repareren

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige 2x3cm waar de toplaat helemaal los is gelaten. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen en ontvang graag een prijsopgave.

Garagevloer laten egaliseren

De garagevloer van beton is flink verzakt. De oppervlakte is 21 m2. Het verschil loopt van 0 tot 10 cm in de uiterste hoek. De vloer dient eerst te worden geëgaliseerd en daarna voorzien van een gladde kunststof toplaag.

Kunststof toplaag van een aanrechtblad repareren

Keukenbladreparatie kunstofbtoplaag. Kleine beschadiging met een stukje los

Aanrechtblad repareren

Wij gaan per 1 augustus onze huurwoning verlaten. Wij willen voor die tijd graag het kunststof keukenblad laten herstellen. Er is een hete pan op gezet, waardoor de toplaag beschadigd is. Het gaat om een cirkelvormige schade van 20 cm doorsnede. Wij willen dit graag zelf laten herstellen, omdat de verhuurder ons hiervoor wellicht veel kosten in rekening gaat brengen.

Schade aan keukenblad

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige verkleuring langs de omtrek van de pan (doorsnede ongeveer 20 cm) met twee barstjes. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen of vervangen en ontvang graag een prijsopgave.