Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblok uitbreiden:

Keukenblok uitbreiden

Graag zou ik in het nieuwe jaar mijn keuken willen aanpassen. Zo wil ik het keukenblok iets verplaatst hebben, circa 1.5 meter, om zo het stenen aanrechtblad te verlengen. Kastjes erbij plaatsen en een langer aanrechtblad erop plaatsen. Zie foto voor meer duidelijkheid. Kun je mij helpen? Ik hoor graag van je.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblok uitbreiden uit heel Nederland:

Keukenblok verwijderen en groepen uitbreiden

Ik heb een woning gekocht en wil allereerst van alles uit de woning halen en breken. Daarbij bedoel ik voornamelijk het verwijderen van de keuken met onder- en bovenkastjes. Het is een rechte keuken van ongeveer 2.40 meter max. lang, geen inbouwapparatuur, wel een gootsteen die afgekoppeld moet worden. Ik ben zelf begonnen met de tegels uit de badkamer verwijderen. De badkamer is ongeveer 8 m2. De vloer in de badkamer mag zo blijven, er moeten wel wat leidingen in de wand gefreesd worden en de afvoer van de wasmachine wil ik verplaatst hebben naar een andere ruimte, onder de cv ketel. Dit is op dezelfde etage. Er moet ook een nieuwe cv ketel in, de oude mag verwijdert worden. Daarnaast moeten er nog twee groepen bijgeplaatst worden, voor vaatwasser en wasmachine. Wellicht wil ik ook wat stucwerk laten uitvoeren. Ik ben nu bezig met het verwijderen van het behang en kan nog niet bepalen waar het wel en waar het niet noodzakelijk is. Ik kan dus zelf ook de handen uit de mouwen steken, wanneer dit nodig is. Het appartement is op de tweede etage, er is geen lift aanwezig en heeft een oppervlakte van c.a. 60 m2. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken? Het liefst zo snel mogelijk! Alvast bedankt.

Bestaande keuken aanpassen

Mijn huidige keukenblok is vrij simpel van opzet, ik wil deze uitbreiden met extra kasten en apparatuur, de eindsituatie moet als volgt zijn, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries (reeds in bezit) gas-kookplaat, gootsteen met kraan (hergebruik) en keukenblad. Dit alles dient een budget-oplossing te zijn omdat het een huurwoning betreft. Een deel van het leidingwerk is reeds aanwezig de rest dient aangelegd te worden.

Aanbouw op en aan de keuken bouwen

We willen onze huidige keuken uitbreiden met een aanbouw zodat we de keuken vergroten. De bestaande kunststof pui met deur en raam dienen verwijderd te worden. De draagbalk erboven en de muren naast het raam en de deur willen we deels intact laten om voldoende draagkracht te houden. De aanbouw, zoals wij die bedacht hebben, heeft 3 muren en een schuin aflopend aluminium dak met dubbel zonwerend glas. We kiezen voor een schuin aflopend dak aangezien er een zonnescherm aanwezig is met een vaste constructie. De stand palen van dit scherm willen we ophogen naar 2,40 meter om ruimte te maken voor het schuine dak. We hebben reeds een offerte liggen voor het ophogen van de palen maar stellen advies hier in op prijs. De muren zijn als volgt opgebouwd: 1] de scheidingsmuur met de buren. Huidige hoogte is 1,80 meter, dit dient opgehoogd te worden naar 2,20 meter met daarboven een schuin kunststof gedeelte met dubbelglas er in. Tegen deze muur willen we een keukenblok plaatsen. We kiezen voor een schuin kunststof gedeelte boven de muur met glas erin om zo meer licht in de keuken te creëren en zodat de buren niet tegen een massieve muur aan kijken, dit is reeds besproken met de buren. In de hoek van de buitenmuur en de scheidingsmuur zit een regenpijp. Deze kan in overleg met de buren op een hoog punt afgetakt worden naar de buren of via een dakconstructiegoot naar een regenpijp leiden tegen de achtermuur. De bijgevoegde schets geeft een beeld van de binnenkant. 2] een dwarsmuur, 2.32 meter, van baksteen waar eveneens een keukenblok komt en waar de verwarmingsketel geplaatst wordt. Een klein deel van deze muur is reeds aanwezig maar dient afgebroken te worden en opnieuw opgebouwd te worden. 3] een muur waar de deur en de ramen in komen van 3.15 meter. Deze muur is deels van baksteen voor de zijkant van het keukenblok en deels bestaat hij uit baksteen en een deur. Er zijn foto's en tekeningen beschikbaar.

Uitbreiden van een stoppenkast

Mijn stoppenkast moet voorzien worden van een extra groep voor de keuken. Elektra moet doorgelegd worden naar het keukenblok. Hierbij moet de leiding 2 meter door de vloer in verband met keukeneiland. Ook 2 keer een verplaatsing van een oude wandcontactdoos over ongeveer 1 meter.

Elektra en loodgieterij voor vaatwasser

Graag zou ik in een bestaand keukenblok een vaatwasser willen laten plaatsen. Op dit moment zijn daar geen voorzieningen voor. Stoppengroep uitbreiden, elektra aanleggen voor vaatwasser en oven en water toe- en afvoer voor vaatwasser realiseren.

Watereleiding aanleggen vanaf keukenblok ...

Watereleiding aanleggen vanaf keukenblok binnen naar Buitenkraan tuin ,1.50 m.(gat in muur is al gemaakt). Verwarming uitbreiden met een kleine radiator toilet. Waterleiding aanleggen vanaf toilet naar buitenkraan voortuin. <1.m

Renovatie in hoofdlijnen: (We willen ...

Renovatie in hoofdlijnen: (We willen zoveel mogelijk zelf doen) * Vervangen etherniet platen * Vervangen lodenleidingen * Vervangen boiler door gas-geiser * Vervangen enkelglas door dubbelglas * Moderniseren electra (verzinken stop contacten, groepen uitbreiden) * Vervangen keukenblok * Vervangen toilet * Uitbreiden badkamer (verplaatsen van muur, verwijderen granito, verleggen riool) * Gangkast samentrekken met inbouw kast van studeerkamer * Vloeren van gang, toilet en keuken egaliseren (tegels verwijderen) * Vloeren van huis en slaapkamer egaliseren * Betegeling van badkamer toilet en keuken renoveren/vervangen * Inbouwkast met schuifderen in slaapkamer

1. Creëren 2e slaapkamer (8m2): a) ...

1. Creëren 2e slaapkamer (8m2): a) afdoppen leidingen bestaande keuken b) uitrapen/pleisteren/stucwerk wanden oude keuken c) kozijn plaatsen incl deur 2. Badkamer (8m2): a) uithakken badkamervloer en verleggen leidingen b) smeren zand/cementvloer c) maken frame wastafel d) plaatsen/aansluiten sanitair e) metselen muur f) betegelen vloer en wanden 3. Woongedeelte gereed maken voor keuken (10m2): a) vloer open/dicht tbv leidingwerk (houten ondervloer appartement) b) maken aansluitpunten warm/koud water riool in woonkamer c) maken aansluitpunten keuken d) opening maken in niet dragende tussenwand tbv inbouwen nieuwe keukenkast e) metselen bar aan keukenblok f) uitbreiden groepenkast 4. Algemeen: a) verleggen electra/ stopcontacten

1) Vervangen huidig keukenblok + ...

1) Vervangen huidig keukenblok + vervangen of aanpasseb leidingenwerk. Keukenblok met rollades, 4 onderkasten, 3 kleine bovenkasten, 1 hoge kast, 1 ingebouwde afzuigkap, verder geen inbouwapparatuur. 2) Plaatsen CV: 7-8 radioter, CVHR-ketel, ingefreesd leidingenwerk, mechnische ventilatie in 4 kamers. 3) geheel vernieuwen toilet: verhoogde toiletpot, tegelwerk, geen fonteintje. 4) badkamer vernieuwen: tegelwerk, de granitenvloer is nog gaaf, douchekop+-slang, ...?, 5) groepenkast uitbreiden van 3 naar 6: groepenkast, .... 6) mechanische ventilatie: in keuken, toilet, douche + roostertje in ramen van 2 kamers. 7) 1x schuifwand of gehele breedte kamer 400 bij 250 hoog.

Het maken van wandkasten in de ...

Het maken van wandkasten in de slaapkamer. Uitbreiden van keukenblok met extra gedeelte. Mogelijk ook gewoon twee verschillende vakmannen hiervoor nodig