Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor quooker combi+ met fusion round rvs kraan:

Quooker combi+ met fusion round rvs kraan

Quooker combi+ met fusion round rvs kraan Monteren Quooker met combi + boiler in bestaande moderne keuken. De keuken is gereed voor instalatie.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor quooker combi+ met fusion round rvs kraan uit heel Nederland:

installeren Quooker kraan keuken

Nieuwe kraan installeren en oude kraan verwijderen, installeren Quooker combi + kraan.

Quooker leveren en plaatsen

Ik wil graag een kraan verwijderen en afvoeren en daarna een Quooker Cube Combi Flex Chroom Kokendkoudwaterkraan leveren en plaatsen.

Installatie Quooker Flex met COMBI+

Graag zou ik de Installatie Quooker Flex met COMBI+ laten aansluiten in mijn keuken. Er zit nu al een kraan, en deze moet verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Montage Quooker

Kleine klus: montage van een nieuwe Quooker-kraan. Betreft het Combi-vat; hoeft alleen op een koud water leiding te worden aangesloten. Er is nu al een Daalderop-boiler gemonteerd. Keuken is modern, alles is goed toegankelijk.

Plaatsen Quooker in de keuken

Plaatsen van een Quoocker Combi + Fusion Round Chroom kraan. Boiler ophangen aan de hand van een ophang beugel Quooker. Geen extra groep nodig omdat er gebruik gemaakt wordt van de Quooker energie verdeler.

Aanvraag installatie en vervangen groepenkast en perilex stopcontact aansluiten

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en willen hiervoor de elektrische installatie laten doen. Graag zou ik van u willen weten of u dit kunt uitvoeren en wat de prijs is. Wat wij nodig hebben is installatie en vervangen van de groepenkast: keuken 4 dubbele wandcontactdoos boven het keukenblad 1 wandcontactdoos ten behoeve van verlichting onder koof 1 wandcontactdoos ten behoeve van wasemkap 1 perilex wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat 7,4 Kw (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van quooker (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van (aparte groep) 1 wandcontactdoos ten behoeve van koelkast/vriezer 2 wandcontactdoos ten behoeve van oven/combi stoomoven (aparte groep) Meterkast: 1 groepenkast 1 fase 8 groepen 230V, 1 kookgroep 7,4 Kw, 3 stuks aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar, heb ik nodig. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 4-6 meter. we hebben geen kruipruimte, wel een ruimte onder het huis, maar je kan er niet komen. We hebben een betonnen vloer. We hebben nu een oude stoppenkast met 4 groepen en een oude door brand stop. We hebben geen aardlekschakelaar, geen idee of ik aardpen heb. Eind januari wordt de keuken geplaatst. Dan zou met de leverancier van de keuken die de keuken komt plaatsen even overlegd moeten worden wanneer de meterkast vervangen moet worden.

Quooker installeren

Montage quooker flex rvs met combi + boiler en cube reservoir 5 in-1 kraan in de keuken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Quooker combi plaatsen

Oude kraan en boiler verwijderen en hiervoor een Quooker plaatsen.

Quooker Fusion Square met COMBI boiler en CUBE reservoir installeren

Plaatsen en aansluiten van @uooker fusion square met combiboiler en cube. Dus alle voorkomende werkzaamheden zodat e.e.a. perfect werkt.

Electra voorbereiden nieuwe keuken en meerdere lichtpunten aanleggen

Opdracht bestaat uit aanleggen stroom voor volgende apparatuur: - Falcon fornuis (nexus 90 inductie) - stoom magnetron Miele - Quooker - vaatwasser - afzuigkap - koel/vries combi - 3 lichtpunten, gefreesd in muur - voorbereiden van 4 stopcontacten - optioneel: 2 lichtpunten in woonkamer gefreesd in muur Waarschijnlijk is al veel elektra aanwezig, maar zijn deze verbindingen doorgetrokken naar de huidige keuken. De nieuwe keuken komt dichterbij de meterkast te staan. Er komt ongeveer 1 m tussen de kookplaat en de meterkast te zitten. Er is geen kruipluik aanwezig. De huidige bewoners van het huis hebben toen ter tijd de keuken verplaats naar een plek waar wij het niet willen hebben, dus er is waarschijnlijk al veel elektra aanwezig. Ik zou graag in de eerste week van februari willen beginnen. Wellicht is het handig als er even iemand komt kijken. Hopelijk kan u met bovenstaande gegevens een prijsindicatie geven.