Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra:

Verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. Elektra, afvoeren en waterleidingen graag vooraf aanpassen, ik heb een aansluitschema van de leverancier. Keuken heeft 6 apparaten magnetron,koelkast, vriezer,vaatwassen,fornuis en kookplaat. Oude keuken verwijderen wij zelf
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra uit heel Nederland:

Loden leidingwerk vervangen en nieuwe boiler plaatsen

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een boiler en het verplaatsen/vervangen van een aantal oude leidingen. Het gaat om: Badkamer: Lood afvoerleiding van wastafel verleggen. Lood doucheput vervangen. waterleiding verleggen. Toilet: Riolering verleggen. Leveren zwevend toilet en ophangen monteren Lood afvoer verleggen wastafel. Waterleiding verleggen voor fontein. Was hok: Boiler leveren en plaatsen elektrische Afvoerplaatsen voor wasmachine en watermachine kraantje. Keuken: Verleggen / vervangen lood afvoer. Verleggen waterleiding

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Afvoer in betonvloer frezen

Voor nieuwe woning ben ik op zoek naar kosten indicatie en mogelijkheden voor het verleggen van leidingwerk met als doel het verplaatsten van de locatie van de keuken in de woning. Zie plattegrond en foto's met (groffe) aanduidingen en afmetingen. De huidige afvoeren in de woning zijn in de badkamer en de keuken. Er moet een afvoer en water komen in de woonkamer. Er is geen kruipruimte, de vloer is gestort beton. Ik hoor graag de mogelijkheden en kosten indicatie.

Verplaatsen watermeter van put buiten naar kelder/kruipruimte binnen

watermeter zit nu in put aan de weg, ivm herinrichting tuin wil ik deze in het huis geplaatst hebben (kelder of kruipruimte). Afstand put -huis is ongeveer 10 m (oprit). Wij zijn opzoek naar een vakman die het leidingwerk voor ons kunnen verleggen.

Leidingwerk en elektra keuken + ombouw hoge kasten

We zoeken een bedrijf dat leidingwerk kan verleggen en elektra en een ombouw voor de hoge kasten kan maken. Dit moet uitgevoerd worden tussen 27 juli en 24 augustus. De keuken komt op dezelfde plek als de bestaande aan één muur. De bestaande zullen we zelf verwijderen. Veel apparatuur zit (ongeveer) op dezelfde plek, zoals de inductieplaat, combimagnetron en spoelbak. Afzuigkap blijft (hangen).

Groepenkast vervangen en stopcontacten keuken verleggen en aansluiten

Ik heb een meterkast met 5 groepen 1989. Ik wil een nieuwe meterkast, door de elektricien te leveren. minimaal 3 extra groepen voor apparte aansluitingen naar de keuken per apparaat groep. Stopcontacten 4 stuks verleggen op de plaatsen van lijnenschema nieuwe keuken. Indien mogelijk leidingwerk ventilatie vanaf afzuigkap naar buiten maken via twee keer een te maken gat in de garage muren.

Nieuwe cv ketel en radiatoren en leidingwerk

Graag zouden wij een nieuwe cv ketel willen hebben voor onze opbouw die gemaakt wordt. Daarbij willen wij de leidingen laten verleggen, de cv ketel zit momenteel op de 1 verdieping, deze verwarmt de douche. Wij hebben vloerverwarming. De ketel is 12 jaar en dachten daarom om direct een nieuwe te laten aanschaffen, wij dachten zelf aan de Remeaa Calenta C40CW5. De leidingen zouden dan omgelegd moeten worden. Daarnaast willen wij ook graag 2 radiatoren onder de dakkapellen laten plaatsen aan weerszijden. De radiatoren kunnen wij eventueel zelf aanschaffen.

Badkamer 2x2 betegelen

Wij hebben een complete badkamer 2 x 2 x 2.4 gekocht, inclusief tegels. Vloertegels van 60x60 en wand 30 x 60 cm. Inloopdouche met regengoot van 80 cm. Wanden graag tegel over tegel (die in cement gezet is). Vloer op beton. Zelf heb ik de oude vloertegels verwijderd. Leidingwerk verleggen is al gedaan. Sanibroyeur met inbouw gekocht. De afvoer regel ik zelf. Graag uw offerte incl lijm etc. Vanaf 4 juni is al het materiaal in huis.

Oude keuken weghalen + Verleggen en aanpassen leidingwerk keuken

Ik heb een nieuwe keuken aangeschaft voor mijn appartement. Echter moet nu de oude keuken verwijderd en afgevoerd worden. Ook moet er wat leiding- en elektrawerk veranderd worden voor de nieuwe keuken. O.a elektra voor koken op elektriciteit ipv gas. Ik heb tekeningen van de nieuwe keuken. Het gaat om een keuken 2.80m op de tweede verdieping van een appartement in Amsterdam Oost. Idealiter één of een paar dagen voor het plaatsen van nieuwe keuken.

Leidingwerk cv ketel verleggen

Ik wil graag het leidingwerk wat nu recht omhoog loopt naar de cv ketel op zolder laten verleggen naar de linker zijmuur, want op de plaats van de achterste muur gaat een deur komen.

Partners

Partners van Casius