Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken strippen en nadien opnieuw betegelen:

Keuken strippen en nadien opnieuw betegelen

Ik wil de keuken gestript hebben en de tegels eruit halen. Vervolgens moet alles aangesmeerd worden en de keuken en tegels opnieuw geplaatst worden. Als laatst moet het afval en puin afgevoerd worden. De keuken is 260 bij 260 cm.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken strippen en nadien opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Keukenruimte renoveren (strippen + nieuw opbouwen)

Het gaat om een oude keukenruimte in een jaren '30 huis, afmetingen: ca 3.60 x 2.70 meter. Een nieuwe keuken zal worden geplaatst door een keukenbedrijf (verantwoordelijkheid opdrachtgever). Voor de klus dient de hele bestaande keukenruimte te worden opgeknapt voor de nieuwe keuken, de werkzaamheden betreffen: - Oude keuken verwijderen (samen met opdrachtgever) en afvoeren in puincontainer. - Puincontainer dient geleverd te worden + afvoer naar stort na strippen keuken. - Huidige beplating op de muren, tegels en stucwerk waar nodig dient te worden verwijderd. Elektra- en ander leidingwerk dient zo min mogelijk beschadigd te worden aangezien een groot deel zal worden hergebruikt. - Bestaande tegelvloer en betonvloer (van de bouw) dienen in zijn geheel te worden verwijderd. Mogelijk zit er nog een granitovloer onder de marmere tegels. Al dit puin dient te worden afgevoerd. - De huidige betonvloer ligt 'op het zand' en dient volledig te worden verwijderd. Nieuw te plaatsen: - Zand laag afgraven. Vloer nieuw opbouwen met: XPS/PIR isolatie, betonvloer + bewapening, vloerverwarmingsleidingen, dekcementvloer. - Buitenmuren bij ramen afwerken met plaat. Hele keuken stucen. - Plafond raggelwerk + stucplaten installeren + stucen (strak en goede kwaliteit voor keukens). Opdrachtgever verzorgt: - vloertegels + leggen (door het vloertegelbedrijf) - Al het elektra- en leidingenwerk wat moet worden aangepast. - PIR-platen voor plafondisolatie - Vloerverwarmingsverdeler een aansluiting naar CV. - Al het schilderwerk

Leefkelder onder bestaande benedenwoning strippen en opnieuw opbouwen

Ik heb een bestaande kelder waarin nu de keuken, badkamer en washok zich bevindt. Alles moet gestript worden zodat ik de muren door een andere vakman kan laten injecteren. Daarna moet alles weer opgebouwd en geplaatst worden.

Plavuizen verwijderen en overig sloopwerk

Ik wil graag op de begane grond de plavuizenvloer verwijderd hebben. Voor de woonkamer is dat 42 m2; de keuken 9 m2; de badkamer 5,7 m2 de hal en toilet 8 m2 en de badkamer 19 m2. Daarnaast, in de woonkamer ook de schouw en de open haard verwijderen en in de keuken ook het keukenblok inclusief wandtegels. De badkamer beneden "strippen" wandtegels tot aan plafond, bad, toilet, 2 wastafels, alles eruit, Het toilet beneden ook "strippen". In de slaapkamer beneden vloerbedekking en de grote kast verwijderen. Op de eerste verdieping de badkamer 4,6 m2 "strippen". Vloertegels en wandtegels deze zitten niet helemaal tot aan het plafond; toilet; wastafel en douche. De vakman mag het puin afvoeren.

Keuken demonteren/strippen

Ik wil de oude keuken volledig gestript en gedemonteerd hebben. De tegels moeten eraf, de koof van de afzuig moet eraf, deze zit vast aan het plafond gips en de muur, de inbouw vaatwasser wordt overgeplaatst naar de nieuwe keuken. Ook wil ik de afvoer/afzuiging/elektra verplaatsen en moet de muur en het plafond gestukt worden. Vervolgens moeten de resten die hersteld moeten worden ook gedaan worden. Het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

Appartement strippen voor renovatie

Het betreft het slopen van een appartement. De ruimte is 55 m2. De keuken, badkamer, vloer, plafond, de balken in de woonkamer en de muren van de badkamer dienen te worden gesloopt. Het puin dient te worden afgevoerd door de vakman. Het werk wil ik graag eind februari 2018 laten uitvoeren.

Taatsdeur in de hal plaatsen

Wij willen tussen de hal en de keuken graag een taatsdeur. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 2,40 meter. Wij willen graag een slank profiel met doorzichtig glas en twee horizontale strippen. In het zwart. Aluminium met slank profiel (met glas)

Renovatie van een huis

Huis strippen en daarna opbouwen. Nieuwe vloeren (hele huis), alles stucen (hele huis) nieuwe keuken, wc beneden en nieuwe badkamer. 1ste verdieping moeten wanden geplaatst worden voor scheiden van ruimtes en zolder isolatie. Huis staat momenteel te koop en wil graag een idee hebben van kosten.

Elektra in de gehele woning vervangen

De woning van 100 m2 groot gaan wij volledig strippen. Hierna dient de elektra door de gehele woning vervangen te worden. Er moeten een nieuwe meterkast komen met aardlekschakelaar en 8 tot 120 groepen. De stopcontacten in alle ruimtes moeten worden vervangen en in de keuken komen er spots. De woning heeft een kruipruimte ie goed toegankelijk is.

Elektra in een jaren '30 woning vervangen

Ik ga binnenkort verhuizen naar een kleine jaren '30 tussenwoning. Ik heb inmiddels de sleutel en ga de komende week beginnen met het strippen van de binnenzijde. Ik wil daar een nieuwe groepenkast laten plaatsen en al het elektra laten vervangen. Het huis heeft een gang, kelder, woonkamer, keuken, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, overloop en zolder. Ik maak graag een afspraak om de klus op locatie te beoordelen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte. Ik wil de klus graag op korte termijn laten starten.

Appartement strippen en weer opnieuw opbouwen

Ik wil mijn appartement geheel opnieuw indelen hierin moet komen: 1 slaapkamer, 1 badkamer met ligbad, aparte wc en woonkamer met keuken erin. Geheel voorzien van nieuwe elektra ook moet de voorkant die nu schuindak is opgemetseld worden en wil er kunstof kozijnen in hebben. Pand is ongeveer 7. 5 meter breed en 9 meter diep. Alle muren plafons gestuct en saus klaar. Schilder werk doen we zelf rest moet allemaal gedaan worden