Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gaskookplaat veilig installeren:

Gaskookplaat veilig installeren

Ik heb een kookplaat gekocht met gas aansluit set. Deze moet veilig gekoppeld worden aan de gaskraan.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskookplaat veilig installeren uit heel Nederland:

Gasleiding afsluiten in de keuken

I.v.m. overstap van gas naar inductiekoken wil ik de gasleiding (met kraan) onder mijn keuken veilig afgedopt / afgesloten te hebben en de gaskookplaat afgekoppeld. De gaskraan in de keuken (zie afbeelding) zit in een apothekerslade van circa 60 cm hoog en 30 cm breed. De elektrische oven onder de gaskookplaat is eenvoudig uit te bouwen met 4 schroefjes op bij de koopplaat te komen.

Gaskookplaat vervangen

De oude gaskookplaat moet eruit en een nieuwe erin. Met name gas moet veilig af- en weer aangesloten worden.

Uitsparing in betonnen keukenblad vergroten

Voor onze keuken gaat het om de volgende werkzaamheden: - vervanging van de bestaande gas kookplaat van het merk atag (diepte 59cm, breedte 53 cm) die vervangen wordt door de Ikea eldslaga gaskookplaat: -> Breedte: 73. 0 cm, Diepte: 51. 0 cm) -> belangrijk: hiervoor moet de bestaande uitsparing worden vergroot in het keukenblad 6 cm beton afgewerkt met laagje natuursteen door een deskundig vakman die met betonnen werkbladen werkt en weet hoe je hier zorgvuldig uitsparingen in kunt maken (ook de combinatie met randje natuursteen). Er zal voor de kookplaat wrs een uitsparing gemaakt moeten worden van circa 10c m breedte. - en de vervanging van de atag oven (breedte 59,4 cm bij h 59 cm) door de mirakels NN hete lucht oven : 59.4 cm Hoogte: 58. 9 cm) NB: de Atag oven/ gaskook plaat is een oud combinatiemodel van ATAGVoor ons is het van belang dat het goed en veilig wordt aangesloten door een erkende vakspecialist in de gas aansluiting en vakspecialist uitsnijden van betonnen werkbladen. Er is geen stekker voor de nieuwe oven (Ikea inbouw model)

Gaskookplaat aansluiten

Ik heb een Everglades gaskookplaat besteld (het betreft GEEN inbouw) en wil deze graag veilig door een deskundige aan laten sluiten.

Gaskookplaat veilig aansluiten

Ik heb een kookplaat, de slang en koppelstukken, maar lukt ons niet om geen gas te laten ontsnappen. Ik wil dit graag door een professional laten doen. Hoor graag van u wat dit kost.

IKEA gaskookplaat installeren

Ik heb een nieuwe gaskookplaat die geinstalleerd moet worden. Hij is gekocht bij Ikea. Daarbij moet ik een nieuwe gasslang hebben ( een die je niet meer hoeft te vervangen). Het gat in de aanrecht is al klaar! Hij moet gewoon veilig en door een erkende installateur worden aangesloten. Ik zit nu zonder kookmogelijkheid dus het moet in principe echt zo vlug mogelijk gebeuren! Ik moet een rekening hiervan overleggen!

Gaskookplaat aansluiten

Ik heb een nieuwe gaskookplaat die veilig aangesloten moet worden. Daar zit geen nieuwe gasslang bij dus gaarne deze meeleveren. Wat is hier de prijs van?

Nieuwe gaskookplaat aansluiten

Ik heb een nieuwe gaskookplaat (met stekker) van het merk BOSCH die veilig aangesloten moet worden. De afstand tussen aansluiting en plaat is ca. 70 cm. Ik denk dat je dan nog wel wat extra speling nodig hebt. Dus wat kost het mijn plaat te laten aansluiten en dat jullie ook zorg dragen voor de gasslang?