Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad renoveren met beton ciré:

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad renoveren met beton ciré uit heel Nederland:

Keuken renoveren

Ik wil graag een betonnen aanrechtblad op maat laten maken. Het betreft een L-vorm buitenmaat 120 cm x 360 cm x 63 mm diep en 4 cm hoog. Er moet enkel een uitsparing voor de kookplaat komen.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil graag het houten aanrechtblad weer laten schuren en oliën. Er zitten nogal wat zwarte vlekken in. Het blad is circa 2.5 meter lang. Ik zou dus een afspraak willen hebben om offerte te laten maken.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil een houten aanrechtblad opknappen, spoelbak en kraan vervangen.

Flatruimte renoveren

Mijn op leeftijd zijnde ouders gaan verhuizen. En in de nieuwe flat van 56 m2 moeten de nodige klussen verricht worden. Zoals: RVS Aanrechtblad vervangen door granieten blad. (verhuizen uit de oude woning) Alle wanden van de woning behangen met door ons uitgekozen behang. Gordijnen inkorten Wandkasten demonteren en monteren in de nieuwe woning Graag contact opnemen met:

Keuken renoveren

Het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met een wasbak (220x56 cm) en verwijderen van de oude. En het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met elektrische kookplaat (160x56 cm) en opbergruimte onder het aanrechtblad. Het goed afhangen van de oude gedateerde deurtjes in de bestaande keuken. Misschien wel vernieuwen.

Houten aanrechtblad laten renoveren

Wij hebben een houten aanrechtblad (ik denk van Ikea) welke een opknapbeurt kan gebruiken, ongeveer 400 cm x 61 cm waarin spoelbak en kookplaat zijn verwerkt. De naden tussen de houten delen moeten ook weer netjes worden gemaakt. Verder zitten er een aantal kringen in het hout door hete voorwerpen die erop hebben gestaan. Het blad is tot nu toe behandeld met olie. Graag zouden we een wat meer onderhoudsvriendelijke oplossing willen maar wat is mogelijk?

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.

Aanrechtblad renoveren met beton cire

Bestaande hoek keuken nu voorzien van een terrazzo werkblad, afmetingen 275 x 80 bij 120 x 60 cm. We willen ter plekke over dit werkblad heen een nieuwe laag beton ciré laten aanbrengen. Het blad is in totaal circa 3 m2. Gaarne ontvangen we een offerte.

Houten aanrechtblad renoveren

Het gaat om een U-vormige aanrechtblad van 60 cm diep in 4 delen van 42 cm (naast het fornuis), 104 cm, 133 cm en 127 cm. Er zit nu een houten blad. Ik heb elk half jaar olie erop aangebracht maar sinds de olie veranderd is, ziet het blad er niet meer goed uit. Na twee maanden is hij lelijk en zou hij opnieuw behandeld moeten worden. Nu is ons idee om het blad flink te laten schuren en daarna te laten lakken. Wat zou dat kosten?

Aanrechtblad met betonstuc renoveren

Wij gaan 1 mei in onze nieuwe woning. Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen het kunststofblad te renoveren. Het is een blad van 3 strekkende meter met een uitsparing voor de kookplaat, spoelbak en de kraan. Hoe worden achterwanden verwerkt? Ik zou graag een gehele wand achter dit kook gedeelte willen met beton stuc/cire geschat 5 m2. Ik hoor graag van u.