Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor folie van keukenkastjes vervangen:

Folie van keukenkastjes vervangen

Ik wil graag vrijblijvend een offerte voor het vervangen van de folie en/of het vervangen van de keuken kastjes ontvangen.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor folie van keukenkastjes vervangen uit heel Nederland:

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

Ik wil het folie van mijn keukenkastjes verwijderen en mijn keukenkastjes laten spuiten. Het gaat om 12 panelen en 8 lades, bij elkaar ongeveer 15 m2. Ik zoek een vakbedrijf die dit voor mij kan regelen.

Folie op keukenkastdeuren herstellen

Wij gaan ons huis verkopen en er zijn 2 keukenkastjes (standaard afmeting) die wel aan een opknapbeurt toe zijn. Graag een offerte.

Folie op een keukenkastdeur herstellen

Het folie van 1 van onze keukenkastjes heeft losgelaten. Dit moet hersteld worden.

Keukenkastjes opnieuw bekleden

Ik wil graag alle keukenkastjes en laden opnieuw laten bekleden. Het gaat om twee grote laden en drie kleine laden. Verder gaat het om vijf kastjes, de koelkast en de oven. Het is een Bruynzeel keuken en de folie laat steeds los.

Folie op keukenkastjes herstellen

Folie laat los op koelkastdeur en kastdeurtje. Deze graag vervangen, het is echt een specialistenklus.

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Wij hebben nog goede keukenkastjes, maar op sommige plaatsen laat de folie los. Het gaat om 7 lades en 9 kastjes in diverse afmetingen. We denken aan folie, maar advies over eventueel andere mogelijkheden is ook welkom.

Keukenkastjes overspuiten

Woning in Schipluiden wordt 20 februari 2018 aan ons opgeleverd en wij willen de werkzaamheden graag tussen 21-23 februari 2018 uitgevoerd laten worden, bij voorkeur op lokatie. Plintdelen, kastjes oven (+ boven en onder) en linker ladenblok in een kleur gelijk aan Histor kever S 8005-Y50R (mat of hoogglans). Overige delen in een kleur gelijk aan flexa cafe latte 3017. Huidige ondergrond onbekend. Waarschijnlijk standaard folie. Het betreft: 6 ladelen, 5 onderkastpanelen, 2 bovenkastpanelen, 2 koelastdelen (onder en boven, 1 bovenkastpaneel boven oven, 1 vulstuk en 2 plintdelen en zijpaneel.

Folie op keukenkastjes repareren

Van vier kastjes is de folie erg slecht. Van één deurtje bladert hij er af en van de overige drie deurtjes zitten er haarscheurtjes in.

Folie keukenkastjes en lades vervangen

De folie van onze keukenkastjes en lades begint te scheuren en we willen de folie laten vervangen. De keuken is verder zelf nog in goede staat dus het gaat alleen om de kastjes, lades, koelkast en vriezer.

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Zou graag onze keukenkastjes opnieuw laten bekleden. Gaat om 15 kastjes in verschillende maten.

Partners

Partners van Casius