Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gootsteen in aanrechtblad frezen:

Gootsteen in aanrechtblad frezen

In een geplaatst houten werkblad met plastic lamineerlaag wil ik een wasbak laten frezen. Er zit nu een oplegwasbak in waardoor er steeds water op het werkblad blijft staan. Kan dit gefreesd worden terwijl het blad op de plaats blijft? Het gaat om een standaard ronde wasbak van Reginox. Er is dus ook een nieuwe wasbak nodig. Geen haast bij, kan elk moment.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gootsteen in aanrechtblad frezen uit heel Nederland:

Aanrechtblad en achterwand vervangen

Ik wil aanrechtblad en achterwand vervangen. Wij willen het nieuwe aanrechtblad zelf aanschaffen en er moet gemeten worden. Er moet ook een nieuwe gootsteen bak in. Het betreft een hoekblad.

Vaatwasseraansluiting aanleggen

Ik wil misschien een kleine vaatwasser aanschaffen voor mijn huurwoning. Er zit alleen nog geen aansluiting voor in de keuken. Onder het aanrechtblad zit een kastje, naast de gootsteen dat, aangepast, mogelijk gebruikt kan worden hiervoor. Ik ben benieuwd wat de kosten ongeveer inhouden voor het plaatsen van een aansluiting en afvoer. Exclusief de vaatwasser.

Aanrechtblad op maat maken en plaatsen

Ik heb een aanrechtblad gekocht met een kunststof afwerklaag. Ik wil het blad laten installeren in mijn U-vormige keuken. Het oude blad moet verwijderd worden en het nieuwe in 3 delen op maat gemaakt en geplaatst. Er moet een sparing voor de gootsteen in worden gemaakt en voor een gaskookplaat. Ik laat deze graag vakkundig monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuw aanrechtblad monteren

Aanrechtblad monteren, inclusief nieuwe gootsteen en inzagen van een gasplaat. Het is een U vormige keuken.

Aanrechtblad laten vernieuwen

We willen graag het aanrechtblad vernieuwen. Het eerste deel is 64 cm, dan een hoek van 64 cm daar is de gasplaat in verwerkt en dan 164 cm en daar is de gootsteen in verwerkt. Het is denk ik niet mogelijk om er een blad overheen te plaatsen (dit in verband met tegels die anders misschien stuk gaan). Ik hoop u hier voldoende informatie te hebben gegeven.

Aanrechtblad aanbrengen op granito aanrecht

Ik zoek een keukenspecialist die voor Gamma werkt die voor mij bij Gamma een nieuw aanrechtblad koopt plus aluminium gootsteen, dit aanrechtblad bij mij kan plaatsen over een bestaand granito aanrechtblad, waarbij de granito gootsteen verwijderd wordt en vervangen wordt door een aluminium gootsteen. Verder moet er een nieuwe afvoer met chiffon met wasmachine afvoer gemaakt worden plus een afvoerbuis voor de condensafvoer van de HR Combi CV ketel achter het keukenkastje van het aanrecht langs. Dit alles moet op de riolering aangesloten worden. Ik zoek een aannemer die bij mij langs kan komen en offerte kan opmaken. Het aanrecht is ongeveer 2 meter breed en vijftig centimeter diep en loopt in een hoek.

Aanrechtblad met gootsteen plaatsen

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad laten plaatsen met een nieuwe gootsteen erin. Mijn oude metalen aanrechtblad met vaste gootsteen eruit en deze vervangen. Bij de nieuwe gootsteen moet ook gekeken worden naar de afvoer. Er zal waarschijnlijk een nieuwe afvoer moeten worden gemaakt om het passend aan te sluiten. In het aanrechtblad moet een gat worden gezaagd zodat de gootsteen er mooi in past. Er zal langs de rand een stukje uitgefreesd moeten worden, zodat de rand van de gootsteen er mooi in past en op gelijke hoogte ligt met het blad. Tussen het aanrechtblad en de keukenmuur moet een strip komen, zodat het water niet achter de muur komt. Het aanrechtblad heb ik bij Gamma gezien en die zal vast ook wel een gootsteen hebben. Ik moet nog een keuze maken tussen een ronde of vierkante. Ik stuur ook een aantal foto's van de huidige situatie en van het nieuwe aanrechtblad. Graag contact per e-mail daar ik slechthorend ben.

Beton ciré op watervast multiplex aanrechtblad aanbrengen

Ik ben een aanrechtblad aan het maken van watervast multiplex met de volgende afmetingen: - 330 x 70 cm - 100 x 50 cm Met uitsparingen voor gootsteen en kookplaat. Graag ontvang ik een prijsopgave en een inschatting van wanneer de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Pantry's met tussenwand en kastruimte maken

Op de 2e etage van mijn driedubbele bovenhuis zijn twee grote slaapkamers met een gammele tussenwand. De tussenruimte tussen de kamers wil ik zo maken dat er aan beide kanten een nis (aan beide kanten 60 cm diep) ontstaat waarachter een kleine pantry kan komen van circa 1.80 breed. De pantry kan heel eenvoudig: een aanrechtblad met een gootsteen met gootsteenkast waarnaast een kleine koelkast onder het blad past en daarnaast een plank voor een oventje en daaronder een open ruimte voor vuilnisbak of zo. Voor het koken koop ik een losse elektrische plaat met afzuiging. Naast de pantry wil ik nog een extra kast van circa 40 cm en aan de andere kant nog een smalle zijkast met legplankjes. Dan blijft er nog 1.60 over. Waar een goede geluidsdichte muur moet komen. Over de hele breedte zou ik tegen het plafond in beide kamers een kastruimte met schuifdeurtjes willen creëren boven de pantry, kast en bed(hoofd)nis. Er is nog geen waterleiding en er is denk ik ook een extra stopcontact nodig. Graag globale specificatie voor: 1) Slopen huidige kasten en gammele muur 2) Geluidsdichte muur plaatsen 3) Aanleggen waterleiding en afvoer 4) Extra stopcontact in beide kamers 5) mogelijk ook een exta groep of groepen 6) Monteren keukenblad/kraan en aanrechtkastje 7) maken extra kast op maat 8) Bovenkasten over de volle breedte in beide kamers

Gescheurd keukenblad repareren

Er zit een scheur in het aanrechtblad aan de rand van de gootsteen en deze moet gerepareerd worden. Zie foto

Partners

Partners van Casius