Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Nijmegen of directe omgeving.

2281 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renovatie, uitsparing in composiet werkblad zagen, alle keukenkastjes laten lamineren, plaatsen keukenkastjes, granieten werkblad laten zagen op locatie, keukendeurtjes laten beplakken, afzuigkap lucht naar buiten aanleggen, gaskookplaat vervangen door inductie en meterkast aanpassen, voorbereidingen voor nieuwe keuken, werkblad monteren, vervangen van oude keuken en installeren van nieuw, composiet werkblad gat vergroten, uitsparing in keramisch werkblad iets groter maken, keuken plaatsen, composiet werkblad gat vergroten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Nijmegen:

Keukenapparatuur laten installeren

Verwijderen en afvoeren van het gasfornuis en de magnetron. Vervolgens leveren en installeren van een inductiekookplaat en magnetron met ovenfunctie. Ik weet niet of er momenteel krachtstroom aanwezig is, dit zal dan ook aangelegd moeten worden.

Keuken strippen en nadien opnieuw betegelen

Ik wil de keuken gestript hebben en de tegels eruit halen. Vervolgens moet alles aangesmeerd worden en de keuken en tegels opnieuw geplaatst worden. Als laatst moet het afval en puin afgevoerd worden. De keuken is 260 bij 260 cm.

Gaskookplaat veilig installeren

Ik heb een kookplaat gekocht met gas aansluit set. Deze moet veilig gekoppeld worden aan de gaskraan.

Nieuw aanrechtblad monteren

Plaatsen van een nieuw aanrechtblad met daarin een nieuwe spoelbak en kraan. Alle aansluitingen zitten er al, oud aanrechtblad eruit en de nieuwe erin. Oude aanrechtblad kan ik eventueel zelf afvoeren.

Keukenblad Kemie Ceramistone Concretto maken en plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leveren, maken en plaatsen van een keukenblad van Kemie: Ceramistone Concretto. Het gaat om een keukenblad van 6 cm dik en ongeveer de volgende afmetingen: - 260 x 60 cm met een uitsparing voor een kraan en een spoelbak van 54 x 44 cm; - 285 x 90 cm met een uitsparing voor een inductieplaat van ongeveer 75 x 49 cm. Ik hoor graag wie dit kan doen en voor welke prijs, inclusief het plaatsen.

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.

Gat voor afzuigkap boren in stenen muur

De muur is van hard steen. Hier moet een gat voor de afzuigkap in geboord worden. De hoogte is ongeveer 2.00 meter.

Folie van keukenkastjes vervangen

Ik wil graag vrijblijvend een offerte voor het vervangen van de folie en/of het vervangen van de keuken kastjes ontvangen.

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Keukenkastje is geen standaard maat, dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat. - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer; - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten; - Vaatwasser op afvoer kraan aansluiten; - Netjes afwerken. (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers).

Bestaande keuken verhogen

Ik wil graag de keuken laten verhogen. Keuken is in L vorm en stenen blad is gekit. Ik weet nog niet hoeveel cm de keuken moet worden opgehoogd. De keuken is ongeveer 2,5 bij 2 meter.

Gootsteen in aanrechtblad frezen

In een geplaatst houten werkblad met plastic lamineerlaag wil ik een wasbak laten frezen. Er zit nu een oplegwasbak in waardoor er steeds water op het werkblad blijft staan. Kan dit gefreesd worden terwijl het blad op de plaats blijft? Het gaat om een standaard ronde wasbak van Reginox. Er is dus ook een nieuwe wasbak nodig. Geen haast bij, kan elk moment.

Montage van meerdere keukens

Ik ben op zoek naar keukenmonteurs voor verschillende klanten in Nijmegen en omgeving!

Aanrechtblad vervangen

Het huidige (beuken) aanrechtblad (28 mm dik) verwijderen. Dit zit met profiel vast onder de tegeltjes. Nieuw composiet L-blad plaatsen van 28 mm dik en 190 x 60 centimeter groot en 115x60 cm onder tegels plaatsen. Uitsparingen voor keramische kookplaat en (anderhalve) ingelegde spoelbak met kraangat. Voorkant blad 130 en 115 cm met dikke rand van 3 á 4 cm afwerken.

Afzuigkap vervangen

De motor van onze huidige afzuigkap doet het niet meer. De afzuigkap moet dus vervangen worden. We hebben een afzuigkap bij Praxis gezien. Een afzuigkap voor tussen de keukenkastjes. Kan de nieuwe afzuigkap aangesloten worden op de schouw van de oude afzuigkap? En hoeveel kost het monteren van een afzuigkap?

Afzuigkap met afvoer laten plaatsen

In de keuken van ons studentenhuis hebben wij momenteel geen afzuigkap. Echter, er zit wel een gat in het plafond met de vorm van een afzuigkap, met een cilindervormige holte waar we denken dat de afvoer doorheen moet. Dit gat is 58 cm lang x 45 cm breed en loopt schuin omhoog, waar dan de ruimte nog 45 cm lang x 26 cm breed is. We weten niet waar dat afvoerkanaal op uit komt. Ook willen wij een ventilatieafvoer in de douche laten plaatsen. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te laten beoordelen en ons te laten adviseren over de beste aanpak. We ontvangen daarna graag uw offerte in aparte posten, zodat we die kunnen voorleggen aan de verhuurder.

Onderbouw vaatwasser aansluiten

Ik zoek iemand voor het installeren van een onderbouw vaatwasser in onze keuken. Dus: keukenkastje moet eruit gehaald worden, (onderbouw) vaatwasser moet aangesloten worden op waterleiding en afvoer. Aansluitingen moeten dus gemaakt worden. Water en afvoer uiteraard vlakbij, Wat betreft elektra: er zit een rond gat in de muur, met de vermelding KEMA keur, maar ik zie daar geen draden in zitten. Ik ben een leek op dat gebied, dus dat moet eerst even bekeken worden.

Keuken opknappen

Ik heb waterschade gehad in mijn keuken bij de vaatwasmachinekraan, hierdoor is een onderkast en zijkast waar de koelkast in zit en magnetron beschadigd dus uitgezet hout zomaar te zeggen. Ook de deurtjes zijn iets aangetast in de hoeken van de koelkast en onder kast onder de wasbak, ook de plint van 2.40 meter is daardoor echt beschadigd en vervormd. Wat kost me zoiets te laten repareren?

Aanrechtblad en achterplaat verwijderen en nieuwe plaatsen

Het oude keukenblad verwijderen. De oude achterplaat verwijderen. De achterwand en zijwanden betegelen. Een nieuw natuurstenen keukenblad leveren en monteren. En een nieuw te leveren spoelkraan en spoelbak. De lengte is 3 meter en de achterplaat ook aan de zijkanten bevestigen. Kunt u contact met mij opnemen?

Geleider van een Siematic keukenlade repareren

Van onze Siematic keukenlade is de rechter geleider kapot. Er hangen onderdeeltjes uit naar beneden (of deze komen uit de houten ombouw zelf en blijven in de geleider hangen) waardoor de lade blokkeert. Wat kost spoedige reparatie?

Verwarmingselement van een Indesit KN-6 fornuis/oven repareren

De elektrische oven van een Indesit RVS LN-6 fornuis wordt niet meer warm. De verlichting en ventilator functioneren wel. Het fornuis is van 31-12-2012 Prijsopgave per e-mail, graag reparatie binnen 2 weken.

Afzuigkap plaatsen en afwerken inclusief afvoer

In bestaande keuken een afzuigkap van maximaal 600 mm breed plaatsen (muur montage) en afvoer naar buiten maken (door spouwmuur). Type afzuigkap in overleg te bepalen. Elektrische aansluiting is aanwezig.

Elektrische oven van een vrijstaande fornuis repareren

We zoeken iemand voor een electro-reparatie van onze vrijstaand fornuis. Wij wonen in Nijmegen Oost. We hebben een Fratelli Onofri XP 190. 60. Ca. 5 jaar oud. Sind ½ jaar doet het controlelampje van de oven raar. Als de oven aan is, dan werkt het lampje goed. Als de oven uit staat, dan is het lampje heel zachtjes aan en flikkert een beetje. Sinds kort slaat de oven na enkele minuten uit nadat hij aan werd gezet. Alsof er een kortsluiting is. De hoofdzekering van het huis gaat dan ook uit. Weet u wat het probleem is, en zou u het kunnen verhelpen?

Verleggen leidingen keuken

Voor de aanleg van onze keuken moeten elektra en waterleidingen verplaatst worden op de muur. Mogelijk moeten er groepen worden bijgeplaatst in de meterkast. Voor 2 locaties voor stopcontacten boven het werkblad zal in de muur moeten worden gefreesd. Beide keren ongeveer 10 cm. De rest mag op de muur omdat dit achter de kasten uitkomt. Doordat de woonkamer al volop in gebruik is, dient dit zo stofvrij mogelijk te gebeuren. Vandaar dat ik het freeswerk zoveel mogelijk heb beperkt. Alle andere aanpassingen mogen dus op de muur plaatsvinden. Mogelijk moeten er een paar groepen worden toegevoegd in de meterkast. Een aantal leidingen, waaronder de Perilex, moeten met een flexibele kabel neergelegd worden zodat de keukenleverancier deze zelf aan het binnenwerk van de kasten kan monteren. Aanvullend wil ik op de buitenmuur van de keuken een leiding naar buiten om buiten een lamp op aan te kunnen sluiten. Deze draad moet direct naar de meterkast zodat deze vanuit de meterkast schakelbaar gemaakt kan worden. De meterkast sluit aan op de achterwand van de keuken. Hier zal een lange boor voor nodig zijn. Doordat de bouwer van het huis al uitgegaan is van de plaatsing van een keuken, is het gros van de leidingen en opbouw-inbouw WCD's aanwezig. Het overige materiaal mag je zelf aanleveren. Doordat het aanleveren van deze tekeningen lang duurde, ben ik wel beperkt in de dagen waarin het werk kan worden uitgevoerd. Op 07-09 wordt de keuken namelijk al geleverd. Er zijn diverse bijlages beschikbaar.

Knop van de combi-oven repareren

Een van de keuzetoetsen van mijn Whirlpool combi oven werkt niet meer. Ik zou deze graag laten repareren en willen weten wat de kosten zijn.

Leidingbreuk in de keuken repareren

Ik wil een offerte aanvragen want mijn keuken is sinds kort heeft leidingbreuk daardoor ontstaan de problemen hierbij wil ik een vertegenwoordig komen kijken wat wil en niet kunnen herstellen. Met vriendelijke groet.