Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrecht ter plaatse afzagen:

Aanrecht ter plaatse afzagen

Omdat wij in een oude keuken plaats willen maken voor een gasfornuis, willen wij een granieten blad laten afzagen bij ons thuis op locatie in Hoevelaken. Eén rechte lijn van 60 cm dus en liefst stofvrij. Bovendien zouden we het ruwe zaagresultaat graag een beetje gepolijst zien indien mogelijk. Concreet moet er dus tussen de vaatwasmachine en de koelkast 90 cm open ruimte komen voor een gasfornuis. De lades en de gaspit die er nu staan worden dus verwijderd waarna het zagen kan gebeuren. Graag een offerte voor dit klusje op locatie.
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrecht ter plaatse afzagen uit heel Nederland:

Gas en elektra verleggen en keuken schilderklaar stucen

Gasleiding en elektra verleggen keuken - Gasaansluiting ter behoeve van het gasfornuis 130 cm verplaatsen - Stopcontact 55 cm verplaatsen, boven het aanrecht - Enkel stopcontact vervangen door een dubbel stopcontact Wij zorgen voor de opbouw stopcontacten, in overleg met uitvoerder. Uitvoerder moet voor de leidingen, gas + elektra, en bedrading zorgen. Stucwerk keuken,schilderklaar - Oppervlakte: ongeveer 25 m2 - Eerder genoemde leidingwerk stucen Betreft: 2 muren & 1 muur met raam Huidige ondergrond: verwijdert tegelwerk en spachtelputz. Rond gat ca. 15 cm diameter in de muur dichtmaken en stucen Optioneel stucen huiskamer Als er nog budget over is willen we de huiskamer ook laten stucen. Graag als optionele post begroten: 50 m2 stucwerk. Huidige ondergrond spachtelputz en verwijderde plinten. Betreft een huis bouwjaar LET OP: Werkzaamheden kunnen vanaf maandag 6 augustus worden uitgevoerd. Alles moet 17 augustus klaar en droog zijn zodat de keuken op maandag 20 augustus geplaatst kan worden.

Demonteren oude keuken en nieuwe keuken plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor; 1. Oude keuken eruit slopen en afvoeren. Inclusief tegelwerk aan de muur. Oppervlakte is ongeveer 7.3 m2. 2. Het juist plaatsen/omleggen van elektra en water. Conform bijgevoegde tekeningen. Plus extra groep plaatsen in meterkast ter behoeve van magnetron. Vervanging van meterkast. 3. Omleggen verwarming van rechterhand naar ongeveer onder het raam. (Zie foto 1). 4. Ophalen nieuwe keuken. Bij keukenkampioen in Mijdrecht. Zie onderste foto's. Deze hoeft dus niet helemaal vanuit nul gemonteerd te worden. 5. Plaatsen keuken en aansluiten apparatuur. Hoge kasten rechterhand. Laag aanrecht linkerkant. 6. Het houten blad afzagen. Er is nog een ruimte van circa 30 cm over tussen aanrechtblad en muur. Hier graag een plank van maken en dit afwerken. De woning waar de keuken geplaatst wordt heeft bouwjaar 1998 Graag zien we een prijsopgave tegemoet en horen we wanneer dit zou uitkomen. Het liefst op de meest korte termijn. Indien mogelijk in de week van 9 juni.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Ik heb een granieten aanrechtblad van ca 2 cm met een rand van ca 4 cm. Momenteel zit daar een 4 pits plaat in en ik wil graag een groter (5 pits) plaat. Dus gat of opening moet ca 10 cm breder. Daarnaast wil ik ook graag een inbouw grill in het aanrecht van ca 30 breed en 40 diep. Waar dus ook een gat voor moet komen. Moet het gehele blad eraf, of kan zoiets ter plekke gezaagd/aangepast worden.

Wand boven het aanrecht betegelen

Ik wil in mijn nieuwe keuken de wand boven het aanrechtblad laten betegelen met tegels van 33 x 60 cm. Het gaat om een lengte van 421 cm en hoogte van 57,5 cm. Ter plaatse van de afzuigkap is de hoogte 86 cm. De tegels zijn aanwezig, lijm en voegmiddel niet. Ik wil de klus graag op heel korte termijn laten verzorgen en een offerte ontvangen.

Keukenboiler en kraan op de gootsteen monteren

Ik heb een 10 liter keukenboiler gekocht. Deze mag geïnstalleerd worden in het keukenkastje onder de gootsteen in de keuken. Daarnaast heb ik een nieuwe kraan gekocht ter vervanging van de oude. Deze nieuwe mag de oude vervangen. Zelfde 'unit' als waar de boiler onder komt. Kraan en boiler dus in bezit. Kraan: Grohe. "Een kraan met lage uitloop die op elk aanrecht past". Boiler: Heatflow. Boiler aansluitset is niet meegeleverd. Kwam ik thuis pas achter. Dus dat graag mee nemen in offerte.

Diverse vervangingen en reparaties

Graag ontvang ik van u een offerte inzake levering materiaal en reparatie van een aantal storingen in het (verhuurde) appartement in Tilburg. Een kopie van dit bericht is ook aan de huurders gezonden. Offerte en factuur mogen naar mij (eigenaar). Het betreft: 1. De kraan op het aanrecht: warm water lekt en de aansluiting is waarschijnlijk aan vervanging toe. Kraan vervangen ( model aquavive) en aansluiting vervangen indien nodig. 2. Lamp bij voordeur vervangen( wandlamp baseline ibiza met bewegingssensor) en aansluiten . De meterkast zit meteen links naast de voordeur. 3. Bel bij voordeur aansluiten op een nieuw aan te schaffen klassieke deurbel ring chroom in meterkast of daarbuiten , afhankelijk van wens huurder ter plekke. 4. De afvoer van de wasmachine lekt. Hierdoor loopt de zwanenhals leeg en daardoor begint het te ruiken. Graag reparatie. Het is bij mij niet bekend hoeveel meter elektriciteitsdraad, afvoerbuis of ander materiaal u nodig zult hebben. Is het mogelijk om dit jaar nog de offerte inclusief het te vervangen materiaal en te verbruiken elektriciteitsdraad, afvoerbuis et cetera te sturen?

Vloer van de keuken egaliseren

Wij hebben de muur tussen de keuken en de woonkamer doorgebroken. De laminaatvloer in de woonkamer ligt er ondertussen al, maar de vloer in de keuken is nog betegeld met oude tegeltjes. We willen het laminaat doorleggen in de keuken. Daarvoor moet de vloer ter plaatse van de doorbraak glad en op hoogte worden geëgaliseerd. Verder moet er een heel dunne laag egaline worden aangebracht op de tegelvloer, zodat alles één hoogte wordt. De keuken meet 345 x 227 cm, inclusief het aanrecht. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Grohe Costa L keukenmengkraan monteren

Ik heb bij Gamma een Grohe keukenmengkraan type Costa L gekocht ter vervanging van de huidige Olympia keukenkraan. De huidige kraan is van dezelfde soort als de nieuwe Grohe kraan. De huidige kraan is gemonteerd op het aanrecht van roestvrij staal. De aansluiting op de twee waterpunten in het kastje onder het aanrecht, bevindt zich tussen twee spoelbakken. De montage van de nieuwe kraan zal op dezelfde manier kunnen plaatsvinden. Gaarne ontvang ik van u een opgave van de montagekosten.

Spoelbak, kraan en strip vervangen in de keuken

Wij hebben in de keuken een kunststof aanrechtblad met daarin een enkele rvs spoelbak met een afzetplateau voor de vaat. De spoelbak is op het aanrecht geplaatst, de rand is er niet ingefreesd. Wij willen de spoelbak en de keukenkraan laten vervangen door materialen van een goede kwaliteit. We willen een Grohe keukenkraan. Verder hebben we een plastic afwerkstrip in de grijszwarte kleur van het kunststofblad, die lelijk is geworden. De strip zit tussen het blad en de keukenmuur. We willen daar een andere strip laten plaatsen. Het mag ook een rvs strip worden. We bespreken de situatie hier graag even ter plaatse. Het zou fijn zijn als de vakman ons dan ook een voorbeeld van de materialen kan laten zien. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Aantal kleinere klussen in huis

1 De hoge rvs kraan op de rvs aanrecht boven de spoelbakken zit los, moet misschien iets onder ter versteviging? 2 Een bestaande plafondlamp in de gang: hangt aan de elektrische draad, moet schroef en plug in. 3 Een kamerdeur sluit niet goed, 4 Twee kleine gaatjes boren met plugje voor een klein schilderijtje. 5 Erg vervelend: ik heb email en Skype, telefoon heb ik niet, nummer is dus fake.