Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor spoelbak laten infrezen:

Spoelbak laten infrezen

In mijn keukenblad (hout met fineerlaag) wil ik een grotere spoelbak (momenteel 50 x 70 cm en we willen naar 50 x 90 cm) zetten. Het oude gat is dus te klein, er zal dus gezaagd en gefreesd moeten worden. Welke vakman wil dit bij gelegenheid doen en wat zou het gaan kosten?
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spoelbak laten infrezen uit heel Nederland:

Spoelbak laten infrezen in het werkblad

Ik wil een spoelbak laten infrezen in een werkblad (hout met formica) van 70 x 115 cm 15 mm dik. Spoelbak is 50 x 50 cm met ronde hoeken.

Keukenblad vervangen en infrezen spoelbak

Ik heb een L vorm keukenblok. Alleen de spoelbak moet vervangen worden. Het nieuwe werkblad haal ik zelf.

Werkbladen inmeten en openingen infrezen

Momenteel zijn wij in de woning van onze zoon aan het klussen. We hebben al een aantal IKEA kastjes geplaatst en er moet nog een werkblad op het keukenblok en een werkblad op een kookeiland worden geplaatst. We willen hiervoor kunststof werkbladen kopen van 38 mm dik. We laten de bladen hier graag vooraf goed inmeten door een vakman. Na de levering willen we daar dan een spoelbak en kookplaat laten infrezen in 1 blad. Bij het andere blad moet er een uitsparing in de hoek komen. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Keuken met granieten blad verhuizen

Granieten aanrecht in L-vorm slopen en later elders in rechte vorm weer plaatsen, na bijzagen blad en spoelbak infrezen.

Infrezen van de spoelbak

Graag wil ik een inbouwspoelbak laten infrezen in mijn nieuwe werkblad. Het gaat om een vierkante bak. Het werkblad is massief.

Sparingen in een aanrechtblad frezen

Ik wil aanrechtblad laten infrezen voor zowel mijn spoelbak als voor mij kookplaat.

RVS spoelbak in een keukenblad laten frezen

Mijn aanrecht blad is verkeerd ingekort. Ik wil dus een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. De oude spoelbak moet in het nieuwe aanrechtblad worden geplaatst door middel van infrezen. Ik ben opzoek naar iemand die dat infrezen kan doen voor mijn nieuwe aanrechtblad. Het gaat om een dood normale spoelbak. Zie foto. Deze loopt gelijk met het aanrechtblad. Deze was dus in het oude aanrechtblad ingefreesd.

RVS spoelbak infrezen

Graag wil ik een RVS spoelbak laten infrezen in mijn laminaat aanrechtblad. De spoelbak dient gelijk te worden met het aanrechtblad. Wij zullen het aanrechtblad door de keukenleverancier laten monteren.

Granieten aanrechtblad zagen

Ik wil graag een granieten aanrechtblad van 2 cm dik laten bewerken. Nodig is inkorten door middel van een rechte zaagsnede van 60 cm, het zagen van een gat ten behoeve van de kookplaat, het zagen van een gat en infrezen van een vierkante spoelbak. Eventueel het plakken van de waterkering. Bij voorkeur op locatie.

Wasbak infrezen in een keukenblad

Daar wij een keukenblad willen kopen bij Gamma is onze vraag: kan er ook een reeds bestaande spoelbak worden ingefreesd en wat zijn daarvan de kosten? Ook zie ik in de advertentie werkbladen met de maat iets meer dan 2600 wij hebben nodig een hoekwerkblad met de maten 3400 x 1800 is dit mogelijk. En wat zijn de totale kosten van blad en frezen. Vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius