Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Groenlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Groenlo heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Groenlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Groenlo of directe omgeving.

22 klanten uit Groenlo bevelen een bij Casius in Groenlo aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groenlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken laten plaatsen, nieuwe keuken plaatsen, keuken laten vervangen, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken renoveren, demonteren keuken en voorbereiden plaatsing nieuwe keuken, keuken laten wrappen of spuiten, keuken demonteren, afvoeren en gereed maken voor nieuwe keuken, keukenblok plaatsen, elektrische boiler vervangen, het 10 cm verlagen van onze 97 cm hoge keuken, keuken werkblad vervangen en laminaat vervangen, uitsparing in een granieten aanrechtblad vergroten, keuken gereed maken voor plaatsing, spoelbak vervangen in een granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Groenlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Groenlo:

Keukenfrontjes en -deurtjes opnieuw bekleden

Wij hebben een keuken van 15 jaar oud en willen graag de deurtjes en lades bekleden. Het gaat om 10 deurtjes, 5 lades en lijstwerk.

Nieuwe keuken monteren

Monteren nieuwe keuken inclusief apparatuur en aansluiting op waterleiding. Keuken leveren we zelf aan. Keuken is recht toe recht aan en 3,20 meter breed. Tekening aanwezig. Graag per mail reageren.

Ruimte ombouwen tot (horeca) keuken

Ik kan een ruimte huren van ca. 3 x 3 meter, deze wil ik graag ombouwen tot een horeca keuken voor catering. Het is nu een soort van schuur. Er moet een koude keuken ingebouwd worden. Schets van de keuken aanwezig. Er is elektra aanwezig, maar gas en water moet nog aangelegd worden. Gas en water kan doorgetrokken worden vanaf de bijkeuken. De keuken zal ik zelf gaan kopen. Het gaat eerst om de voorbereidende werkzaamheden, daarna de plaatsing van de keuken.

Ruimte keukenklaar maken

Ik kan een ruimte van ca. 6m3 huren voor het inrichten van een (koude) keuken. toch wil ik er ook een kookunit in hebben. Alles moet verbouwd en ingericht worden volgens HACCP voorwaarden. Electra is aanwezig maar geen gas of water aansluiting. Ook wil ik voor dit gedeelte een 380 V aansluiting hebben (Steamer). Graag zou ik een offerte willen hebben van een compleet plaatje: aanpassingen en inrichting.