Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor kortsluiting in smeg fornuis verhelpen:

Kortsluiting in Smeg fornuis verhelpen

Mijn Smeg fornuis geeft kortsluiting zodra ik de oven aanzet en de aardlekschakelaar klapt er dan uit. Klok en elektrische ontsteking werken prima. Het fornuis is 2. 5 jaar oud.
Onze klant uit Gendringen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kortsluiting in smeg fornuis verhelpen uit heel Nederland:

Kortsluiting in Smeg over herstellen

Onze oven geeft onmiddellijk kortsluiting als we hem aanzetten. Het is een oven met een geïntegreerd gasfornuis.

Smeg oven repareren

Wij hebben een Smeg furnuis (model SNL 60 MFX-7, het apparaat is eind 2010 aangeschaft.). Deze oven maakt echter kortsluiting nadat deze ongeveer 5-10 minuten aan heeft gestaan met de ovenfunctie aanzet . Dan slaat de aardlekschakelaar eruit. Zonder de ovenfunctie aan te zetten doet bijvoorbeeld het digitale klokje het wel. Kunt u inschatten wat het ongeveer kost om onze oven te repareren?

Smeg oven maakt kortsluiting

Onze oven (Smeg SNL61MFX5) zorgt voor kortsluiting als we hem laten voorverwarmen. Na een paar minuten opwarmen valt ie helemaal uit. De ventilator, verlichting en dergelijke werken naar behoren, maar ergens gaat er dus iets mis. Het fornuis is tussen ongeveer 2008 en 2011 gebruikt en stond tot voorkort opgeslagen. We willen er graag achter komen wat het probleem is, of het te repareren is en welke kosten we kunnen verwachten.

Kortsluiting repareren in een Smeg oven

SMEG oven type SE990XR slaat af na enkele minuten en aardlek slaat af.

Smeg fornuis maakt kortsluiting

Wij hebben een smeg fornuis (c6gnxnlb) die kortsluiting maakt. Als je de functieschakelaar van de oven aanzet (grill, hete lucht, etc) knalt de aardlekschakelaar eruit. Het blijkt een vaker voorkomend probleem. Kunnen jullie hierbij helpen?

Smeg oven defect na kortsluiting

Onze heteluchtoven in ons fornuis van SMEG wordt niet meer warm, er draait wel lucht maar er komt geen warmte. Grill element wordt wel warm, gasfornuis werkt wel en klok ook. Voordat de oven er mee ophield was er kortsluiting. Jaren geleden hetzelfde probleem gehad. Graag een prijsopgave en probleemindicatie.

Smeg oven met kortsluiting repareren

Wij hebben een Smeg oven welke heel af en toe wordt gebruikt, de oven is ongeveer 5 jaar oud en dit is de vijfde of zesde keer dat we hem gebruikt hebben. De lamp van de oven brandt bij het opwarmen en werkte prima maar na twee minuten is er kortsluiting, met als gevolg dat de oven niet meer aangaat. Alles gecheckt, bedrading achterzijde en aansluitingen maar er is niets geks te zien. Ik wil graag dat iemand komt kijken wat de oorzaak is en laten repareren.

Smeg oven met kortsluiting repareren of vervangen

Onze Smeg (inbouw) oven maakt kortsluiting nadat deze ongeveer 5-6 minuten aan heeft gestaan. Is geen nieuwe oven meer en ik weet ook niet het typenummer. Het lijkt als of de oven teveel stroom trekt, vooral als je meer apparaten tegelijk gebruikt. Deze oven heeft wel een aparte groep in de meterkast. Ik wil graag dat iemand de oven komt repareren dan wel vervangen. Ook willen we graag de keukenkraan laten vervangen en een trap hekje laten plaatsen op de bovenverdieping.

Kortsluiting door de oven

Bij mijn smeg oven ( Tipo 051 MOD SE398X) slaat de aardlek er uit op verschillende momenten. Het is gebeurd bij openen van de deur, bij het langdurig voorverwarmen..... Als ik de oven even uitzet en de aardlek er weer op gaat het dan weer goed tot het weer gebeurt. Ik zoek iemand die hem even door kan meten, uit kan vinden wat het is. Hij is al uitgebouwd. Wat gaat dat me kosten, liefst een (1) bedrag.

Smeg vaatwasser repareren

Smeg vaatwasser 6j oud, model STA 4648 D. Volledige inbouw. 45cm. Kortsluiting als hij draait. Water loopt niet weg. Is er iemand die ervaring heeft met Smeg vaatwasser? Natuurlijk wil ik zeker zijn dat de kosten van reparatie niet hoger uitkomen dan vervangen.