Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Elst of directe omgeving.

234 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen + stucen wanden, een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, tweedehands keuken laten plaatsen, voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Elst:

Verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra

Voor onze keuken hebben we aansluitingen nodig voor de Quooker-kraan, 2 vaatwassers, een Bora-kookplaat en 3 stopcontacten. De kraan, vaatwasser en 2 stopcontacten zitten in het keukengedeelte tegen de muur. De kookplaat en 1 stopcontact in het kookeiland. Zie bijgevoegde tekeningen. CV-ketel is op de 2e verdieping, keuken op begane grond. Nu is de kraan in het oude kookeiland en loopt dus onder de vloer. Gezien de vloerverwarming die we liever laten zitten, weten we niet zeker waar we het warm water (uit de muur) vandaan kunnen halen. Zelf zijn we niet erg handig, dus duidelijke, technische ondersteuning waarbij het volledig uit handen wordt genomen is wenselijk. Vrijdag 28 februari is de sleuteloverdracht. Zaterdag 29 februari of zondag 1 maart zullen we de huidige keuken eruit halen. Het is wenselijk dat aan het begin van die week (dus maandag 2 of dinsdag 3 maart) de werkzaamheden worden verricht. We begrijpen dat het lastig is om een exacte kosteninschatting te maken zonder geweest te zijn. Omdat we de sleutel nog niet hebben, is het toch gewenst om op afstand tot een redelijke inschatting te komen, zodat we de opdracht wel al definitief kunnen inplannen. Het is voor ons essentieel dat het aan de begin van de week uitgevoegd kan worden namelijk. Bedankt voor je moeite!

Afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik heb een nieuwe afzuigkap waarbij afvoer een diameter van 150 mm heeft. De oude afzuiging was 100 mm. De afvoerbuis past niet in het gat dat momenteel in de muur zit. Lijkt erop dat er een houten balk moeten worden ingezaagd om voldoende ruimte te maken.

Bestaande Siematic keuken aanpassen

We hebben een bestaande Siematic SC10 keuken, nachtblauwe frontjes. In het eiland deel zit een oven van 60cm, aan weerszijden kastjes en lades. Nu willen we graag een 90cm brede oven plaatsen. Kasten en lades moeten dus worden aangepast en versmald.

Bestaande keuken verplaatsen

Wij willen de bestaande keuken verplaatsen naar de extra tuinkamer op de benedenverdieping. Naast het fysiek verplaatsen van de keuken moet er ook een nieuw werkblad van 3.60 meter op. Via de achtergelegen garage kunnen de waterleiding en afvoer worden verlegd, afzuiging kan door het dak naar boven. Aanleg (extra) stroompunten en krachtstroom van de meterkast via de garage naar de tuinkamer.

Renoveren van keukendeurtjes

De folie van de (15 jaar oude) keukendeurtjes laat los. Wat kan daar tegen welke prijs aan gedaan worden? En hoe duurzaam zijn de verschillende mogelijkheden. Het zijn ongeveer 18 deurtjes.

Keukendeurtjes opnieuw spuiten of schilderen

Ik wil mijn keukendeurtjes in een andere kleur laten spuiten of beplakken met folie. Resultaat moet zijn: glad, wit en in hoogglans, alleen de laden lichte grijze kleur. De huidige kleur is licht beige met houtnerf. Ik weet niet of de deurtjes gespoten zijn of met folie afgewerkt. Het gaat om ongeveer 10 deurtjes, 5 laden en een koelkastdeur. Wat raad u mij aan en wat zijn de eventuele kosten. Graag uw reactie.

Keuken demonteren en klaar maken voor keukenmontage

Ik wil mijn oude keuken demonteren en gereed maken voor de plaatsing van een nieuwe. Dus demonteren van kastjes, werkblad, apparatuur (koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en magnetron). De tegels moeten eraf. Verder zullen er een paar stopcontacten aangebracht / verplaatst moeten worden. Tot slot dient de keuken geheel geschilderd en waar nodig gestuukt te worden. Er zijn eventueel foto's beschikbaar. Zo mogelijk de offerte splitsen in demontage, verwijderen tegels, elektriciteit en schilderwerk.

Inbouwkoelkast vervangen

In onze keuken dient de inbouw koelkast vervangen te worden. Het is een grote koelkast zonder vriesgedeelte. Afmeting koelkast is 55 breed en 1.21 hoog. Kastdeur is 60 cm breed en 132,5 cm hoog. Nu hebben we een Phillips Whirlpool van 23 jaar oud. Het moet weer een goede koelkast zijn, ook weer zonder vriesgedeelte.

Afzuigkap met afvoer naar buiten

Afvoer afzuigkap naar buiten maken + evt plaatsen afzuigkap en afwerking We hebben nu een afzuigkap op de mechanische afzuiginstallatie in huis. We willen nu graag een afzuigkap met een afvoer naar buiten. Er moet nog een gat naar buiten geboord worden. Is het mogelijk de huidige afzuigkap te behouden? Graag horen wij de mogelijkheden

Afvoer afzuigkap naar buiten maken

We hebben nu een motorloze afzuigkap op de mechanische afzuiginstallatie in huis. We willen nu graag een afzuigkap met motor met een afvoer naar buiten. Er moet nog een gat naar buiten geboord worden. Is het mogelijk de huidige afzuigkap te behouden?

Inbouw van oven/magnetron (combi)

Vervangen van bestaande inbouw oven/magnetron, is nu met deur ervoor "ingebouwd". We willen nu een nieuwe inbouw oven/magnetron laten plaatsen. Levering van de oven/magnetron in overleg met de specialist.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie. Kraan gaat steeds los, heeft te maken met aanrechtblad. Recentelijk nieuwe kraan geplaatst, maar gaat weer los en vakman gaf aan dat dit te maken heeft met werkblad. Er moet dus een nieuw aanrechtblad op. Mogelijkheden bespreken voor overspuiten keukenkastjes. Graag advies en mogelijkheden.

Ik wil de keuken in de tuin gaan bouwen, ...

Ik wil de keuken in de tuin gaan bouwen, het hoeft niet een grote keuken te zijn, gewoon waar ik kan koken! De fundering ligt al vanaf dat de huizen gebouwd zijn (dit weten we niet zeker). Ik wil graag advies wat voor keuken het kan worden, nog geen groot budget. Wat is mogelijk. Ik denk aan metselwerk.

het fineer van de keukenkastjes laat ...

het fineer van de keukenkastjes laat los. In verband met verkoop van huis willen wij de keuken op korte termijn renoveren

plafond strak aanpleister, 2 muren strak ...

plafond strak aanpleister, 2 muren strak aanpleisteren, 1 muur tegels zetten ca. 9 x nieuwe onder en bovenkastjes. Nieuwe achterdeur. Aanrechtblad, gootseen en gaskookplaat en wasemkap vervangen. Verwarming verplaatsen. Verlichting verplaatsen.