Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukens verplaatsen:

Keukens verplaatsen

Het gaat om 1 keuken met inbouwapparatuur waarvan de gehele onderkant met afwasmachine, kookplaat en afzuigkap verplaatst moet worden naar een ander adres. En 1 eenvoudig keukenblok met 2 bovenkasten die ook naar een ander adres verplaatst moet worden. In beide gevallen demonteren en monteren. Beide woningen zijn redelijk goed te bereiken. Er moet ook nog even onderling naar de maten et cetera gekeken worden.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukens verplaatsen uit heel Nederland:

Kamers in een woonunit maken

Het maken van 2 kamers in 2 zelfstandige woonunits met eigen douche en toilet. - slopen van badkamer 8 m2 - slopen van keuken 10 m2 - cv ketel verplaatsen - toilet maken inclusief tegelwerk - douche inclusief tegelwerk - aansluitingen voorbereiden voor keukens - scheidingswand 4 m2 plaatsen. Alles leveren behalvede keukens .

Badkamer verbouwen

Badkamer renovatie. Afmeting: 234 x 160 x 241 (l x b x h ). Eventueel tegels, wc, bad en badmeubel verwijderen. Waterleidingen verplaatsen en infrezen, wanden en vloer betegelen plus vloerverwarming installeren. Badmeubel, douchebak, schuifwand, wc en plafond monteren. Materiaal ( besteld bij Brugman keukens ) is rond februari aanwezig.

voorbereidingen van Keukens

-Voorbereiding leidingwerk afvoer/afwasmachine en quooker, -gas verplaatsen/infrezen. Nieuwbouwwoning Per email reageren svp

Ik ben opzoek naar een erkend ...

Ik ben opzoek naar een erkend installateur van keukens die bereid is om op de dag van levering van de bestelde keuken bij praxis, deze materialen van de begane grond te verplaatsen naar de tweede etage. Tevens dient het oude keukenblok verwijderd te worden. Daarna dient de nieuwe keuken volgens nadere specificatie te worden geplaatst. Waarbij ik op voorhand niet uitsluit dat nieuwe gedeeltelijke betegeling van de keukenwand noodzakelijk is.

Uitbouwen van de woonkamer. Er is reeds ...

Uitbouwen van de woonkamer. Er is reeds een kleine uitbouw, hierin zitten de keuken en daarachter de badkamer. Nu willen we ook de woonkamer erbij betrekken, de openslaande deuren naar de tuin willen we dus een stuk naar achter verplaatsen en op deze manier rechttrekken met de de badkamer achter de keuken. Hierdoor zal er dus een open keuken en hopelijk een grotere badkamer ontstaan. De oude keuken zal eruit moeten en we willen een nieuwe keuken installeren. We hebben geen verstand van keukens en dergelijke en weten dus ook nog niet wat de mogelijkheden hierbij zijn. Misschien een kookeiland of een soort bar, zodat er een kleine scheiding is tussen de keuken en de woonkamer, maar wel met contact met de woonkamer. Een grotere badkamer vinden we ook heel belangrijk, eventueel naar boven?

De keuken zelf is besteld bij ...

De keuken zelf is besteld bij Grando-Keukens-Utrecht. Oude keuken dient verwijderd te worden (apparatuur voor hergebruik). Binnenmuur (1,2m) dient verwijderd te worden. Electrische voorzieningen: 12 wandcontactdozen + 2 stroomkabels tbv verlichting; gedeeltelijk aanwezig/verplaatsen. Stucadoren van de wand. Uitvoering week 51 2007.

De oude badkamer moet geheel worden ...

De oude badkamer moet geheel worden 'leeggehaald' 2 tegellagen verwijderen, muren opnieuw stucen. de gehele ruimte tegelen, bad plaatsen, wc plaatsen, dubbele wastafel plaatsen, radiator van zijn plaats en herplaatsen na het tegelwerk. Oftewel alles van A tot Z. Alles is al wel gekocht bij Brugman Keukens en badkamers Sloop: oude wc, douchebak en wastafel verwijderen Stucen: Alle wanden plus vloer egaliseren Wanden tot aan het plafond tegelen alsmede het bad en ombouw wc. Vloer diagonaal tegelen elektra: spiegel voorzien van TL-verlichting aanlsuiten alsmede een stopcontact aansluiten ( er is reeds en elektrapunt) bad plaatsen en aansluiten van kraan/douchekop Plafond: licjhtpunt zit nu in een muur, verplaatsen naar plafond, dmv. een klein gipsplaten plafond, deze ook afschilderen

Renoveren dubbel bovenhuis. O.a. ...

Renoveren dubbel bovenhuis. O.a. verplaatsen muur, vervangen leidingen, onderhoud houtwerk buiten, evt. nieuw dak, nieuwe vloerdelen, verplaatsen CV-ketel, sloop huidige badkamers en keukens en plaatsen nieuwe, renovatiewerkzaamheden algemeen, stukwerk.