Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor inbouwvaatwasser vervangen:

Inbouwvaatwasser vervangen

Ik wil een inbouw vaatwasser laten verwijderen en evt. Een nieuwe aanschaffen en laten installeren. De oude krijg ik er zelf niet goed uit. Keuken is op de 1e verdieping (drive-in woning) en de keuken is recht boven de meterkast. De vaatwasser hebben de vorige bewoners zodoende rechtstreeks in de meterkast aangesloten Graag als het kan ook door de vakman een nieuwe vaatwasser laten leveren als deze dit kan rond de 250-400 euro. Maar in de eerste plaats wil ik deze oude gedemonteerd en verwijderd hebben
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwvaatwasser vervangen uit heel Nederland:

Opknappen van een appartement

Voor een woning die ik op dit moment aankoop wil ik in juli 2018 de volgende renovatie-/onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren: Sloopwerkzaamheden en timmer- en afbouwwerkzaamheden: - Verwijderen huidige houten (grenen) vloer (ongeveer 45 m2) en vloer klaarmaken voor leggen nieuwe houten vloer - Verwijderen wasbak in de slaapkamer - Verwijderen gordijnrails en klein inventaris - Vervangen hang- en sluitwerk voordeur en berging - Plaatsen glazen tussenwandje/deur tussen douche en WC om meer een douchecabine te creëren Loodgieterswerkzaamheden: - CV verplaatsen van de keuken naar de balkonkast en de balkonkast isoleren, zie tekening op plattegrond - Leidingwerk van CV en afvoer loopt nu door de woning, dit wil ik onder de vloer weggewerkt - Vervangen een of wellicht twee/drie radiatoren - Plaatsen inbouwvaatwasser (40 cm) Elektrawerkzaamheden: - Verplaatsen/frezen van 150 cm naar 30 cm hoogte en vervangen van opbouwcontactdozen naar inbouwcontactdozen, aan te leveren door mij, ongeveer 5 stuks - Kleine werkzaamheden zoals verplaatsen TV-aansluiting naar onder de vloer Stuc- en schilderwerk: - Wanden stucklaar maken verwijderen schrootjes en tegels in keuken en verwijderen behang waar aanwezig - Stucen wanden en plafonds ter grootte van ongeveer 150 m2 - Schilderen wanden en plafonds ter grootte van ongeveer 140 m2 in RAL9010 - Schilderen kozijnen en lijstwerk waar nodig, vermoedelijk 6 deurposten - Schilderen deuren, vermoedelijk 4 stuks De offerte graag splitsen voor de werkzaamheden, dan kan ik besluiten of ik de gehele klus door één bedrijf laat aannemen of ik voor bepaalde werkzaamheden (

Deur van vaatwasser vervangen

De deur van onze inbouwvaatwasser is kapot door lekkage. Deze moet nu vervangen worden in dezelfde stijl als de rest van de keuken.

Inbouwvaatwasser vervangen

Onze inbouw vaatwasser is aan vervanging toe. De nieuwe vaatwasser moet dus aangesloten worden en het front moet ook overgezet worden van de oude vaatwasser op de nieuwe.

Inbouwvaatwasser Siemens installeren

Ik wil graag mijn oude inbouw vaatwasser laten vervangen door een nieuwe. De oude dient te worden verwijderd en de nieuwe geplaatst. Het werk dient deze week uitgevoerd te worden.

Aanrechtblad vervangen en vaatwasser inbouwen

Ik heb een brandvlek op mijn keukenblad. Kunststof. Wil het keukenblad vervangen. De spoelbak en de kraan iets verplaatsen om ruimte te maken voor een inbouwvaatwasser van 45 cm breed. Het keukenkastje onder de spoelbak moet kleiner worden (50 cm i.p.v. 60 cm) Het is een kleine compacte Bruynzeel keuken wit. Hoeveel kost mij deze aanpassing?

Inbouwvaatwasser vervangen

Onze Etna inbouw vaatwasser (model TFI8018RVS/E01) is kapot en willen wij graag zo snel mogelijk laten vervangen. We ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe vaatwasser. Het merk maakt ons niet zoveel uit, als de kwaliteit maar goed is. Het frontpaneel moet worden geplaatst en de oude vaatwasser moet worden afgevoerd. De afmetingen van de huidige vaatwasser zijn (HxBxD) in cm 82 x 59,5 x 54.

Inbouwvaatwasser repareren

Het voorblad van de inbouw vaatwasser is los gaan laten en scheuren, is dit te repareren of te vervangen? Wat zijn daar de kosten van?

Inbouwvaatwasser laten vervangen

Het vervangen van de oude inbouw vaatwasser door een nieuwe vaatwasser in een bestaande keuken, het betreft een volledig geïntegreerd model.

Inbouwvaatwasser vervangen

Inbouwvaatwasser plaatsen. De huidige is stuk en moet dus vervangen worden. De nieuwe vaatwasser heb ik al in huis.

Aantal klusjes in de koopwoning

Voor een nieuw aangekochte woning heb ik een aantal klusjes die ik liever uitbesteed. Het gaat om de volgende dingen: - Het plaatsen en aansluiten van gevelventilatie badkamer. - Vervangen van glaslatten, keuken raamkozijn - Houtrot bij een onderdorpel van het kozijn in de slaapkamer behandelen. - Plaatsen inbouwkoelkast en inbouwvaatwasser en aansluiten. De leidingen en afvoer zijn hiervoor al aanwezig. Ik was van plan de inbouwapparatuur en de gevelventilator zelf te bestellen.