Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor uitsparing in een keukenblok vergroten:

Uitsparing in een keukenblok vergroten

Ik wil dat de uitsparing van mijn granieten keukenblok wordt vergroot. Dit moet met 1 cm gedaan worden.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitsparing in een keukenblok vergroten uit heel Nederland:

Werkbladen inmeten en openingen infrezen

Momenteel zijn wij in de woning van onze zoon aan het klussen. We hebben al een aantal IKEA kastjes geplaatst en er moet nog een werkblad op het keukenblok en een werkblad op een kookeiland worden geplaatst. We willen hiervoor kunststof werkbladen kopen van 38 mm dik. We laten de bladen hier graag vooraf goed inmeten door een vakman. Na de levering willen we daar dan een spoelbak en kookplaat laten infrezen in 1 blad. Bij het andere blad moet er een uitsparing in de hoek komen. We horen graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Keukenblokje plaatsen en werkblad aanpassen

Ik zoek op korte termijn een ervaren klusser die een relatief simpel keukenblok zonder apparatuur voor mij kan plaatsen. En die in het huidige werkblad van graniet de uitsparing van de kookplaat kan vergroten van 4 naar 5 pits.

Tegelvloer in de keuken leggen

Ik wil in de keuken een tegelvloer laten leggen van een soort marmer. De vloer is 4.47 lang en 2.83 breed. Er is een uitsparing van 2. 45 voor het keukenblok. Hoeveel gaat dat ongeveer kosten en wanneer kan het. Ik heb nog geen tegels gekocht.