Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Ede of directe omgeving.

943 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vernieuwen, keuken renovatie, verbouwing keuken, keuken laten demonteren en afvoeren, keuken klaarmaken voor inductie koken en verleggen van leidingen, keuken verplaatsen van achter naar voorkant, plaatsing en monteren Ikea keuken incl.plaatsing en aansluiten apparatuur., montage nieuwe keuken, vaatwasser inbouwen in bestaande keuken, 2 keuken werkbladen realiseren, keuken kastjes opnieuw fineren, het vervangen van 2 keukenbladen, keukenboiler vervangen, ikea keuken monteren, gasfornuis naar elektra ombouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Ede:

Inductie kookplaat vervangen

Oude 60 cm inductie kookplaat verwijderen en een nieuwe 60cm inductiekookplaat plaatsen.

Keuken voorbereiden, monteren en aansluiten

Ik wil graag de keuken laten monteren en aansluiten op het water- riolerings- en elektriciteitsnetwerk (in samenspraak met mijn loodgieter/elektricien). Dit gaat om de keuken-meister-premium-280cm-wit-hoogglans. De configuratie kan nog gewijzigd worden zodra het keukenpakket uit Duitsland bij mij wordt bezorgd. Het betreft een rechte keuken. De wasem/afzuigkap is er 1 met motor en recirculatiefilter. De motor hoeft NIET te worden aangesloten op het mechanische ventilatiesysteem. Leidingwerk wordt door mijn installateur van te voren nagenoeg op de juiste plaats doorgetrokken. Bijgaand een tekening waarop u kunt zien waar thans de elektrapunten en aan- en afvoer aanwezig zijn op de plaats waar de keuken dient te komen. Prijs is niet het allerbelangrijkste, wel dat u goed werk kunt afleveren en na 10 september (heel graag voor oktober indien mogelijk) de klus kunt klaren. De prijs mag u in eerste instantie bepalen op de standaard opstelling zoals op internet is afgebeeld en een meerprijs als gekozen wordt voor een iets andere configuratie. Als uw aanbod interessant is, heb ik nog meer werk voor u, zoals een douchecabine monteren en aansluiten (op mechanisch ventilatiesysteem). Dat zou u dan gelijk kunnen doen.

Keukens verplaatsen

Het gaat om 1 keuken met inbouwapparatuur waarvan de gehele onderkant met afwasmachine, kookplaat en afzuigkap verplaatst moet worden naar een ander adres. En 1 eenvoudig keukenblok met 2 bovenkasten die ook naar een ander adres verplaatst moet worden. In beide gevallen demonteren en monteren. Beide woningen zijn redelijk goed te bereiken. Er moet ook nog even onderling naar de maten et cetera gekeken worden.

Inbouwvaatwasser vervangen

Ik wil een inbouw vaatwasser laten verwijderen en evt. Een nieuwe aanschaffen en laten installeren. De oude krijg ik er zelf niet goed uit. Keuken is op de 1e verdieping (drive-in woning) en de keuken is recht boven de meterkast. De vaatwasser hebben de vorige bewoners zodoende rechtstreeks in de meterkast aangesloten Graag als het kan ook door de vakman een nieuwe vaatwasser laten leveren als deze dit kan rond de 250-400 euro. Maar in de eerste plaats wil ik deze oude gedemonteerd en verwijderd hebben

Keuken voorzien van nieuwe achterwand

Ik zou graag de achterkant van mijn keuken willen 'bekleden' met tegels (groot formaat tegels) of composiet. De rvs achterplaat moet er dan ook af zodat de gehele achterkant hetzelfde is 'bekleed'. Het moet de gehele breedte zijn van de keukenachterkant en de hoogte t/m de afzuigkap. In de bijlage een foto met de maten erop. Zouden jullie een inschatting (indicatie) kunnen maken van de kosten om dit voor elkaar te maken (voor tegels en composiet)?

Uitsparing in een keukenblok vergroten

Ik wil dat de uitsparing van mijn granieten keukenblok wordt vergroot. Dit moet met 1 cm gedaan worden.

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap is kapot gegaan. Net een nieuwe gekocht bij de Praxis; M-System MSPK651IX. De oude is reeds verwijderd maar de nieuwe moet nog opgehangen worden. De oude luchtafvoerslang hangt nog. (optioneel deze ook vervangen) Graag z.s.m. uitvoeren. Eventueel ook in de avond

Afzuigkap laten monteren

De afzuigkap is kapot gegaan. Net een nieuwe gekocht bij de Praxis; M-System MSPK651IX. De oude is reeds verwijderd maar de nieuwe moet nog opgehangen worden. De oude luchtafvoerslang hangt nog (optioneel deze ook vervangen). Graag z.s.m. uitvoeren. Eventueel ook in de avond mogelijk.

Siematic keuken laten renoveren

Wij hebben een oude SieMatic keuken uit 1994. Deze willen wij graag laten renoveren. We maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en de keuken te beoordelen. We ontvangen daarbij graag uw advies en offerte.

Fornuis ontkoppelen

Het gaat om het ontkoppelen van gas en sterkstroom bij een groot fornuis, 8 pits en electrische ovens; Newhome serie 1000DF.l

Installatiewerkzaamheden voor de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe U-keuken dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - verplaatsen koud/warm water leidingen, ten behoeve van kranen/ vaatwasser - verplaatsen afvoer, afwasbak/vaatwasser - verwijderen verwarmingsradiator inclusief inkorten verwarmingsbuizen - aansluitpunten ten behoeve van plintverwarming aanbrengen - aftoppen oude leidingen Het werk dient in week 26 ,20 t/m 26 juni 2016 uitgevoerd te worden. De voorkeur gaat uit naar 21 juni 2016. Er is een foto beschikbaar.

Keukenfrontjes overspuiten of vernieuwen

Wij hebben in onze keuken frontjes met daarop een folie die begint los te laten. Wij willen graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden om deze over te spuiten ofwel te vervangen.

Keuken met waterschade repareren

Zo’n negen jaar geleden hebben we een keuken gekocht. Het betreft een Tulp keuken. Nu hebben we helaas waterschade gekregen door een lekkende waterleiding in een keukenkastje. Hierbij is de achterwand en de vloerplaat (spaanplaat) vol gezogen met water. En deze zijn gezwollen en aan de voorkant laat de plint los. Nu is mijn vraag kunnen jullie dit eventueel herstellen cq. repareren en wat zouden de kosten hiervan zijn? Graag ontvangt de klant een offerte om deze in te dienen bij de verzekering. Klant is in kennis gesteld dat er mogelijk kosten zitten aan de offerte welke verrekend worden bij de opdracht.

Vaatwasser in een keukenblok vervangen

We zijn toe aan een nieuwe vaatwasmachine in ons keukenblok. De vakman dient de nieuwe machine in te meten, te leveren en te plaatsen. Daarna dient de plint van de keuken terug geplaatst te worden.

Motorloze afzuigkap monteren

Ik wil graag mijn nieuwe afzuigkap laten monteren. Het is een motorloze afzuigkap. De nieuwe afzuigkap is al in huis. De oude kap verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Kleine keuken laten plaatsen

Ik wil graag een kleine keuken laten plaatsen. Het gaat om een vaatwasser, aanrechtblad en kasten.

Gat in granieten aanrechtblad aanpassen

Ik wil een nieuwe kookplaat aanschaffen. De sparing in het granieten blad is nu 79cm, maar moet dan 86 cm breed worden. Graag een prijsopgave.

Tegels leggen en keuken plaatsen

In de woning staan een keuken met een muurtje van 1.50 meter. Aan de andere kant willen wij graag nog een keukendeel laten plaatsen. De leidingen kunnen via de muur doorgetrokken worden. Op dit moment ligt er tapijt en dit moet verwijderd worden. De vloer, 8 m2, en de wanden, 15 m2, moeten worden betegeld. In de keuken zal een wasbak en een kookplaat met afzuigkap geplaatst moeten worden.

Opnieuw lamineren van de keuken

Het lamineer van de keukenlades laat los. Het betreffen 4 lades van 14 cm hoog en 59 cm breed en 6 lades van 29 cm hoog en 59 cm breed. De kastdeurtjes zijn een paar jaar terug al gedaan en die zijn nog goed. Het exacte kleurnummer, een soort creme/vanille kleur moet ik nog ergens hebben. Wat zou dat kosten?

Hoekkeuken inbouwen

Hoekkeuken inbouwen, gas en electra zit op de goede plaats. De keuken is aan beide zijden 3 meter lengte. Achterwand plaatsen. Apparatuur aansluiten: gaskookplaat, oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. De keuken is in huis, kastjes zitten al in elkaar.

Keukendeuren, -lades en -fronten renoveren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten renoveren van mijn keuken. Het gaat daarbij om de deurtjes, de lades en de fronten.

Achterwand in de keuken plaatsen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen. Het gaat om een grote barst in onze spiegelwand die wij in de keuken hebben. Wij hebben dus achter ons aanrecht geen tegels maar een spiegelwand. Onze vraag is hoeveel het gaat kosten om de oude spiegelwand te verwijderen en om er een nieuwe te plaatsen. (Inclusief kitten? Als dat mogelijk is) Het is 265 cm breed en 60 cm hoog Hij gaat ook een stukje mee met de bocht en daar is hij 50 cm breed en 60 cm hoog. Graag horen we van jullie. Bedankt alvast.

Nieuwe inbouwkoelkast leveren en plaatsen

Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een inbouwkoelkast. Onze huidige inbouwkoelkast heeft een kapot vriesvak en bovendien is de maat te klein geworden voor ons gezin. We zijn benieuwd of er bij ons een grotere koelkast geplaatst zou kunnen worden.

Ophanging van de carousselkast herstellen

De ophanging van de carousselkast is losgeraakt, daarom sluiten de kastpanelen niet goed. Graag laat ik dit repareren door u.

Keukenapparatuur vervangen

Graag zouden wij een afspraak willen plannen om eens te kijken om onze keuken te renoveren. Het zou dan gaan om een nieuwe vaatwasser, koel/vries combinatie, kookplaat en een nieuw aanrecht en mogelijk een nieuwe afzuiger. Verder ook een keukenkraan, wasbak en achterwand. De kasten willen we nog niet vervangen. Ik hoor graag van u.