Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning:

Bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning

De keuken is in januari 2020 nieuw geplaatst. Deze keuken willen wij compleet met alle Siemens apparatuur meenemen vanuit onze huidige woning in Eck en Wiel naar ons nieuwe woning in Maurik. De keuken is circa 4 meter lang en heeft een natuurstenen blad. Dus uitbouwen in Eck en Wiel en opnieuw plaatsen in Maurik. Werklocatie is op beide adressen op de begane grond.
Onze klant uit Eck en Wiel (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning uit heel Nederland:

Radiatoren verplaatsen

We gaan verbouwen, dat betekent dat er in de kamer en in de keuken twee radiatoren verdwijnen. De nu gesloten keuken wordt opengebroken waardoor in de keuken en de kamer radiatoren moeten worden aangepast. Boven wordt een dakkapel geplaatst radiator moet aangepast, die moet meer naar achter. In totaal gaat om 900 watt die ik nodig zou moeten hebben. Gaat om de benedenverdieping.

Wasmachine aansluiting verplaatsen badkamer berging

Ik wil de wasmachine verplaatsen van de badkamer naar de berging, in het huis waar wij een bod op hebben uitgebracht. Dit willen wij vanwege de modernisering van de badkamer. De wasmachine moet hemelsbreed maar een klein stukje verplaatst worden maar in de berging is geen waterafvoer aanwezig. De stoppenkast in het huis is vrij oud maar de wasmachine heeft een geaarde eigen groep met trekschakelaar in de badkamer boven de machine. Ik ben benieuwd naar uw inschatting van deze kosten. In de bijlage een foto van de plattegrond van de woning, de cv ketel hangt in de keuken in de hoek naast het gasfornuis en de watermeter zit achter de wc.

Recht optrekken van schuin dak op 1e verd. en verbouwing op BG.

Het betreft een aangekochte woning uit 1910 waar ik 15 juli a.s. de sleutel van krijg. Mij is geadviseerd een schuin dak van 4 meter breed op de 1e verdieping (aangelegd door de vorige eigenaar) te vervangen. Ik wil dit echter verwijderen en de muur recht laten optrekken om ruimte te winnen. Vergunning is nog niet aangevraagd. Tevens wil ik het toilet op de BG (wat nu nog aan de achterzijde zit) naar de voorkant van de woning verplaatsen. Aan de achterzijde van de woning zit in een lange smalle uitbouw vervolgens keuken, badkamer en schuur wat ik graag door wil laten breken tot 1 grote lange leef-keuken het liefst met grote glazen schuifpui(en).

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw

Jaren 30 huis in de jaren 70 gerenoveerd. Ook elektra. Hal, meterkast, slaapkamer met badkamer, kleine kelder, bijkeuken, 3 slaapkamers, zolder een grote woonkamer en een badkamer, bekabeling bijplaatsen en verplaatsen. Alarm binnen en buiten vernieuwen/verleggen. Nieuw: Data, Krachtstroom aansluiten, tuin verlichting in oude huis Nieuwe aanbouw (2e zitkamer , open keuken, hal met toilet en kantoor): nieuwe bekabeling aansluiten the keuken, verlichting, alarm en data. Let op. Meer dan de helft van de wcd en lichtpunten, zijn al aanwezig en op de goede plek

Interne woning verbouwing

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen in mijn woning kan uitvoeren. Keuken: wasemkap afvoer kanaal naar buiten realiseren. Keuken plafond verlagen met inbouw spots.Radiator plintverwarming plaatsen. Hal/keuken muur: nieuwe muur plaatsen met schuifdeur. Oude deur kozijn dicht maken. Design radiator verplaatsen. Trapkast: muur trap kast verwijderen en onderkant trap aftimmeren. Hierbij komt het nodige leiding werk voor het verplaatsen van de radiator en electra. Alles stuc klaar afwerken, alles zal zelf gedemonteerd worden op de trapkast na omdat beoordeel moet worden wat mogelijk is om een gedeelte van de muur te behouden. Bij mij is niet bekend of de trap ook gedragen word door de gibo muur.

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Eind juni wordt onze nieuwe keuken geleverd (evt uitloop mogelijk). We willen graag de ruimte gereed maken zodat de nieuwe keuken kan worden geplaatst. Dit houdt in: demonteren en afvoeren huidige keuken (3.8 m), verplaatsen leidingen en stopcontact en aanleggen extra groep. Een overzicht van waar de aansluitpunten moeten komen is al aanwezig.

Sleuven in betonnen plafond frezen

Vanaf begin juni krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning. Ook dienen er enkele electriciteitsaansluitingen (lichtpunten) te worden verlegd. Lichtpunt Woonkamer Circa 1,5m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt eettafel Circa 2,5m / 3m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt keuken Circa 40cm vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. TV-kabels Sleuf maken, ongeveer 1,20m vanaf de grond omhoog. Voor de sleuven geldt dat de elektriciteit meteen doorgetrokken dient te worden, dus kant en klaar om lampen op te hangen. (Vanzelfsprekend moet er wel, waarschijnlijk met een detectieapparaat, worden gekeken dat er bij het frezen niet door een een andere kabelleiding vanuit de centrale doos wordt gefreesd.) Indien mogelijk ook weer keurig dichtmaken/opvullen van de sleuf. Werkzaamheden dienen op 02-06 of 03-06 te worden uitgevoerd.

Stopcontacten verplaatsen

Voor het monteren van mijn keuken (maandag) is mij vanmorgen verteld dat mijn stopcontacten ong. 30 cm lager moeten.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van ons huis wat we hebben gekocht. De keuken willen we dan van achter naar voren verplaatsen, die hebben we al uitgezocht. De afmeting van de uitbouw die we willen is 6 meter breed en 2,5 m diep. Hier willen wij een schuifpui mooi in het midden in van kunststof ( antraciet ) en eventueel 4 spotjes en 2 stopcontacten en afwerkvloer waar de vloerverwarming in gefreesd kan worden. Moet een betonnen cementvloer in. De hoogte wordt 2,65 met een plat dak. De achterpui moet er uit aan de achterkant. We zouden het liefst eind augustus.

Partners

Partners van Casius