Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen:

Vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen

Door waterschade zijn al verscheidene malen de keukenplinten gedemonteerd en weer gemonteerd. Hierdoor zijn ze dermate beschadigd dat ze moeten worden vervangen. Het betreft een hoekopstelling met een lange zijde van 195 cm een schuin deel van 50 cm en nog een gedeelte van 55 a 60 cm. Tevens is het van de keuken het inbouwgedeelte voor de vaatwasser beschadigd en zal tevens moeten worden vervangen.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen uit heel Nederland:

Waterschade laminaat

Ik heb door een lekkage waterschade aan mijn laminaatvloer in de keuken, woonkamer en gang. Ik wil mijn vloer daarom laten vervangen. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter. Ook heb ik een nieuwe ondervloer en plinten nodig dus graag een offerte van het totaal inclusief leggen. Gaat om een verzekeringskwestie.

Keuken en Badkamer opknappen en afwerken

In de keuken zijn de oude tegels al verwijderd. Graag de muren stucen en tegelwerk aanbrengen, vaatwasser goed installeren, lijstwerk aanbrengen zoals plinten en verdere afwerking. Badkamer: badkamervloer tegels verwijderen en nieuwe vloertegels leggen. Verder een kleine renovatie uitveoren; plafond vernieuwen, kapotte tegels vervangen, bovenste rij van alle wanden rondom tegelwerk met 1 rij hoger uitbreiden, installeren van nieuw badkamermeubel inclusief wastafel.

Paar laminaat delen vervangen en plinten plaasten

Ik zoek een laminaatlegger die door water beschadigde laminaatdelen kan vervangen. Het betreft 4 stuks en plinten plaatsen.

Laminaat vervangen

Door enorme waterschade, vanwege regenbuien, is mijn hele laminaatvloer op beide verdiepingen volledig beschadigd. Het gaat om ongeveer 65m2 vloer, met ondervloer en plinten. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Alvast bedankt! Oud materiaal verwijderen afvoeren.

Laminaat, ondervloer en plinten vervangen na lekkage

Na lekkage van een vaatwasmachine moet er een nieuwe laminaatvloer gelegd worden. (begane grond). Het gaat om circa 36 m2 laminaat, met ondervloer en plinten. Tevens een offerte nodig voor de verzekering.

Laminaat vervangen

Er is een gewicht op mijn laminaat laten vallen waardoor er een deuk in zit op 2 planken. Graag zou ik die 2 planken laten vervangen zonder dat de plinten of rest van het laminaat eruit moet. Ik heb nog een aantal reserve planken.

Plafond schilderen na waterschade

Bestaand zachtboard plafond van een slaapkamer heeft waterschade en dient vervangen te worden. Het zachtboard hangt nu aan de houten draagbalken van de zolderverdieping. De kamer afmetingen zijn 3 bij 3,5 meter en er is 1 lichtpunt. Het plafond moet geheel afgewerkt worden, dus inclusief naden vullen, schilderen en plinten.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen naar aanleiding van waterschade. De ondervloer kan naar mijn mening wel weer gebruikt worden. Het betreft in een appartementencomplex op de begane grond. De vloer in de woonkamer en open keuken en ook de vloer in de hal moet vervangen worden. Deels moet de vloer weer worden afgewerkt met plinten en deels met afwerklatjes. Het gaat in totaal om ongeveer 48 m2. Omdat het een verzekeringskwestie is vraag ik mij af of het verwijderen van de oude vloer ook door Uw bedrijf kan worden gedaan en dan zou ik graag een offerte van het totaal willen krijgen. Ik neem aan, dat we een vrije keuze hebben in soort en kleur van het laminaat.

Laminaat vervangen

Nieuwe laminaat met ondervloer en bijpassende plinten. De slaapkamer is 16 m2. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat vloer in de gang en plinten vervangen

Door de lekkage wil ik in de gang opnieuw laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter, en wil ook de plinters laten vervangen Het beschadigde deel is ongeveer 4 m2, maar ik denk dat de hele vloer vervangen moet worden.

Partners

Partners van Casius