Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Doetinchem of directe omgeving.

552 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen, keukendeurtjes opnieuw beplakken met folie/wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Doetinchem:

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

We willen graag een nieuwe bekleding op onze keukenkastjes Het gaat om het bekleden van 12 deurtjes en de afwasmachine; 6 laden van diverse maten. Verder 3 verbindingsstukken en een hoge plint.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

Ik wil een horeca afzuigkap met buizen en koolfilters professioneel laten installeren voor mijn broodjeszaak. Ik hoop dat een vakman bij mij kan langskomen om de situatie te bekijken en advies kan geven. Zodra de vakman een duidelijk beeld heeft van de situatie mag hij het gelijk installeren.

Ombouw maken en doorvoer boren buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap

De huidige recirculatie kap functioneert niet meer. Deze moet weg, dat kan ik zelf doen en wij willen dan een plafond afzuigkap erin (deze schaf ik zelf aan). Hiervoor moet het plafond deels verlaagd worden en een doorvoer naar buiten gecreëerd worden. De buiten muur is ongeveer 350 mm dik. het verlaagde plafond kan van hout gemaakt worden met gips en van de afmeting: 1 m breed bij ,5 m lang ongeveer 32 cm hoog. Dit materiaal zou ik graag door de vakman geregeld hebben.

Vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen

Door waterschade zijn al verscheidene malen de keukenplinten gedemonteerd en weer gemonteerd. Hierdoor zijn ze dermate beschadigd dat ze moeten worden vervangen. Het betreft een hoekopstelling met een lange zijde van 195 cm een schuin deel van 50 cm en nog een gedeelte van 55 a 60 cm. Tevens is het van de keuken het inbouwgedeelte voor de vaatwasser beschadigd en zal tevens moeten worden vervangen.

Plaatsen van keuken

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. De keuken zal in de derde week van mei geleverd worden en graag zou ik deze in de laatste week van mei geplaatst willen hebben. De nieuwe keuken behoeft aanpassing van enkele leidingen voor zowel electra als water aan- en afvoer. De oude keuken verwijderen wij zelf. De wanden en plafond zullen nog voor de plaatsing afgewerkt moeten worden. Te plaatsen apparatuur: vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en koelkast.

Keukenlade repareren van een SieMatic keuken

Ik wil een keukenlade laten repareren, de lade functioneert en het front is ook intact, maar aan de voorzijde is een klein plastic deeltje afgebroken.

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

Ik ben de aankoop aan het afronden van een 3-kamerflat uit bouwjaar 1962. De overdracht zal vermoedelijk in december plaatsvinden. Er is in de flat een foliekeuken, waar op nagenoeg alle frontjes de folie los laat. Ik wil graag een offerte ontvangen voor ofwel een nieuwe folie- of fineerlaag, ofwel spuiten van alle frontjes in kleur RAL 9010. Er staan foto's van de woning op Funda.

Geleider in keukenlade herstellen

Van 3 keukenlades zijn de geleiders kapot en moeten vervangen worden. Wat zijn de kosten hiervoor incl. Montage?

Vlakscherm afzuigkap vervangen

Ik wil graag mijn oude afzuigkap vervangen. Ik heb een vlakscherm afzuigkap gekocht voor in/onder mijn keukenkast. De oude zal er dan nog uit moeten (een zelfde soort afzuigkap). Alleen zit bij de oude afzuigkap de motor waarop de afvoerslang bevestigd wordt aan de zijkant bovenop, de nieuwe modellen hebben deze in het midden. Er moet dus een aanpassing aan het kastje gemaakt worden. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Keuken hoekkast met carrousel afstellen of repareren

De keuken hoekkast met carrousel zit muurvast.

Hoekkeuken verwijderen en afvoeren

Op 30 november wordt onze nieuwe keuken geleverd. Wij willen in de week daarvoor graag de huidige hoekkeuken van ongeveer 350 x 200 cm laten verwijderen en afvoeren, inclusief de tegelwand, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en gaskookplaat. Een installateur zal vooraf de gas- en waterleiding afkoppelen. Wij ontvangen graag uw offerte.

Keuken herstellen

Door een ongelukje is het linker keukendeurkastje onder de gootsteen uit de zijwand getrokken. Het staat a.h.w. te wachten tot het weer op zijn plaats hangt. Waar de schroeven in de zijwand behoren, is de wand wel flink beschadigd. Ik zou graag willen dat het kastje hersteld gaat worden en het deurtje weer op zijn plaats.

Keuken voorbereiding en afmonteren

Spoedje voor laatste week oktober / begin november 2013. Ik ben op zoek naar een vakman die onze nieuwe keuken kan voorbereiden op het plaatsen en daarna afmonteren. Het gaat omzetten, water, elektra en aansluiten gaskookplaat + diverse.

Keuken livorno 230 plaatsen

Plaatsen van keuken, langs wand van 4 meter, in midden van wand een raam. Dus rechte keuken, inclusief vaatwasser, afzuigkap inbouw koelkast met daar boven combimagnetron. Aanrechtblad moet aangepast worden. Aansluiting voor vaatwasser aanleggen. Graag prijs indicatie inclusief 6% BTW. 3 middenbovenkastjes hangen aan muur overzijde. Foto's zijn beschikbaar. Keuken is gekocht. Liefst keuken ook uit de showroom ophalen.

Bosch oven/magnetron inbouwen

Wij zoeken iemand die een bosch oven/magnetron wil inbouwen.

Demonteren, vervoeren en plaatsen showroomkeuken

Showroomkeuken gekocht in Nordhorn. Dient gedemonteerd te worden en vervoerd naar Doetinchem. Vervolgens dient de keuken geplaatst te worden. Leidingwerk/aansluitingen zitten zo goed als op de juiste plaats.

Nieuwe keuken plaatsen

Wij zouden graag een keuken specialist willen inhuren om onze nieuwe keuken te plaatsen. Dit zal op uurbasis gebeuren. Gaat om de montage van keukenkasten boven en beneden, kookeiland, inbouwapparatuur, aanrechtblad etc. Leidingwerk/aansluitingen zitten dan op de juiste plaats.

Verleggen gas,water elektra van keuken.

Verleggen gas,water elektra van keuken.

aanleggen gasleiding naar keuken en ...

aanleggen gasleiding naar keuken en gaskraan installeren hierop. aanleggen waterleiding naar keuken voor aansluiting wasmachine aanleggen afvoer naar keuken voor afvoer wasmachine aanleggen cv leiding naar nieuwe slaapkamer op zolder.

Evt. sloop huidige keuken. Inbouwen van ...

Evt. sloop huidige keuken. Inbouwen van nieuwe keuken, inbouwapparatuur en tegelen etc.