Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Dieren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Dieren heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Dieren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Dieren of directe omgeving.

221 klanten uit Dieren bevelen een bij Casius in Dieren aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dieren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken, oude keuken demonteren en voorbereiden nieuwe keuken, onderhoudswerkzaamheden aan keuken, blad aanbouwkeuken vervangen, keuken van IKEA aanpassen in nieuwbouw woning, renoveren keuken, fronten van keukenkastjes laten spuiten, renovatie restaurantkeuken, keukenblad vervangen, uitsparing composiet werkblad keuken groter maken, aanrecht plaatsen, aanrechtblad vervangen, keukenblad en spoelbak vervangen, nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen, afwasmachine aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Dieren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Dieren:

Defecte afzuigkap vervangen

De afzuigkap is defect. Deze moet vernieuwd worden.

Beplakken van keukenkastjes

De huidige beplakking (kunststof) van de keuken kastjes laat los/scheurtjes. Ik wil graag weten of dit opnieuw gedaan kan worden . Ook sluit de hoekdraaikast niet meer. Gaat om 6 m² ongeveer.

Gat boren in een keukenmuur voor de afzuigkap

Ik wil graag een gat laten boren in de keukenmuur ten behoeve van de afzuigkap. Er zit nu een gat in, maar deze zit te laag. Het gat moet 15 cm zijn, er moet ook nog een afsluitklep geplaatst worden in de buitenmuur. Graag willen we dat het andere gat dichtgemaakt word. Uitvoer graag zo snel mogelijk.

Gaskookplaat vervangen

We willen graag in een inbouwkeuken een inbouw gaskookplaat laten vervangen door een nieuwe. De nieuwe kookplaat heeft dezelfde afmeting als de oude.

Keuken plaatsen, bijbehoren leidingwerk ...

Keuken plaatsen, bijbehoren leidingwerk wat verleggen en tegelwerk. Toilet renoveren: hangtoilet plaatsen, tegelen wanden en vloer, fonteintje plaatsen. Keuken is besteld en komt in week 6 of 7 van 2010. Toilet/fontijntje hebben we ook al.

De oude keuken is weggehaald. De ...

De oude keuken is weggehaald. De leidingen (gas, water en elektra) moeten een klein beetje (maximaal een meter) worden omgelegd in verband met de komst van een nieuwe keuken. De indeling van de nieuwe keuken (koel/vriescombinatie, gootsteen, combi-oven, gasfornuis, afwasmachine) komt overeen met de indeling van de oude keuken.