Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken leveren en plaatsen:

Keuken leveren en plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning. Ik heb een keuken ontwerp bij een keukenboer laten maken maar qua prijs komen we er niet uit. Ik zoek een partij die deze keuken kan realiseren en plaatsen. Ik kan dus een bestand toesturen met een impressie hoe ik de keuken wil.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Electra bij verbouwing

Woonkamer: - 9x dubbele wcd's, 6 bestaand - 3x schakelaar lichtpunt plafond - 5x lichtpunt plafond - 1x aansluitpunt thermostaat verplaatsen -2x coax aansluiting - 2x utp aansluiting keuken: - 1x schakelaar tbv 5x spot boven werkblad - 5x spot wit katelbaar met led lamp leveren en plaatsen - 4x dubbele wandcontactdoos algemeen gebruik boven werkblad -1x enkele wandcontactdoos afzuiger - 1x groep vaagtwasser - 2x groep tbv oven - 1x groep quooker - 1x enkele wandcontactdoos koelkast - 1x enkele waancontactdoos vriezer - 1x perilex wcd tbv kookgroep -1x schakelaar tbv 4x spot boeideel - 4x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen Toilet: 1x schakelaar tbv lichtpunt plafond 1x spot wit kantelbaar met led lamp leveren en plaatsen bestaande ventilator terug plaatsen en aansluiten, exclusief omleggen afzuig buis - gangkast (2x): - 1x kastschakelaar met 1 aansluitpunt lamp - 1x aansluitpunt lamp - 1x dubbele wandcontactdoos Entree: schakel materiaal vernieuwen, alle punten blijven zitten, 1x dubbele slagvaste wandcontactdoos op buitengevel plaatsen Schuur: - 1x combinatie slagvast leveren - plaatsen schakelaar, wandcontactdoos en 1x aansluitpunt licht - 2x dubbele wandcontactdoos slagvast leveren en plaatsen - loopt een grondkabel, onder de grond, van huis naar in de schuur. betreft 3x2,5 ymvkas. dmv een schakelaar bij de keuken is het mogelijk om later vanfaf de schuur de buiten verlichting te schakelen. Meterkast: uitbreiden groepenkast Hager met hoofdschakelaar 3 fase, 1x aardlek schakelaar met 3x automaat 16 ampere en 1x kookgroep. Aanvraag bij engergiebedrijf naar 3 fase aansluiting

Leveren en aansluiten elektrische (80 liter) warm-waterboiler

Het verwijderen van een geiser in de keuken t.b.v. van een nieuw te leveren en aan te sluiten (minimaal 80 liter) elektrische warm-waterboiler. Gas-aansluiting moet wel blijven ivm gasfornuis.

Laminaat laten leggen

Door waterschade moet het laminaat vervangen worden inclusief de ondervloer. Ik ben opzoek naar een partij die ook het materiaal kan leveren, dus laminaat, ondervloer en plinten. Woningtype appartement. Oppervlak 90 m2. Woonkamer, Keuken, Gang, 2 Slaapkamers

Aansluiting aanvoer en afvoer vaatwasser

Ik wil graag een vrijstaande vaatwasser in mijn keuken plaatsen en er is geen extra aansluiting aanwezig. Afvoer en aanvoer moeten nog aangelegd worden. De aansluit- of koppelstukken graag leveren door de loodgieter. Voor het plaatsen van een extra kraan in de keuken heb ik toestemming van de woningbouw en de offerte moet wel door een gecertificeerde bedrijf/vakman zijn.

Gemetselde uitbouw realiseren

Graag zou ik met u een afspraak maken om een gespecificeerde prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw (over de gehele breedte) aan de achterkant. Daarbij ben ik tevens benieuwd naar de mogelijke startdatum/huidige wachttijd en wat de totale geschatte doorlooptijd is van de opdracht. Opdrachtomschrijving: In de huidige situatie is de keuken aangebouwd, deze dient eerst gesloopt te worden. (De nieuwe keuken zal ongeveer op dezelfde plek komen). Nieuwe draagconstructie plaatsen (in overleg). Het totale gewenste aan te bouwen oppervlak betreft ongeveer 15 m2 (5 x 3 meter). Dit graag gemetseld. Vergunning is als het goed is niet nodig. De fundering zal geplaatst moeten worden. De uitbouw dient 2 openslaande deuren en een raamkozijn te bevatten. Optioneel: Het heeft de voorkeur de uitbouw afgewerkt (stroompunten, radiator, stucwerk, schilderwerk, laminaat, etc) en geïsoleerd op te laten leveren. Optioneel: Ook de tuin (straatwerk, schutting) dient weer hersteld te worden. Optioneel: Lichtstraat dak Optioneel: Daarnaast laten we ons graag adviseren over de mogelijkheden/kosten van vloerverwarming in huis (huidige situatie: houten vloer). Graag zou ik rond september/ oktober willen beginnen.

Elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel

Ik heb buiten de 4 wintermaanden vaak teveel stroom van mijn zonnepanelen. De combiketel levert warm water voor douche en keuken, ook in de zomer! Eigenlijk wil ik die ketel in voorjaar en zomer geheel stopzetten, en de warmwaterbehoefte elektrisch opwekken op momenten dat mijn panelen meer stroom leveren dan ik gebruik. Die momenten wil ik zelf bepalen (met appbediening). Kan dat? Wij hebben een huishouden van 2 personen en douchen niet elke dag. Wij hebben een 2-onder-1-kap-woning.

Laminaatvloer slaapkamer 15 m2 vervangen

Ik wil graag een offerte voor het leggen en leveren van laminaatvloer in de slaapkamer inclusief plinten (15m2). En graag met de oude vloer uit slaapkamer een stuk vloer herstellen bij keuken in verband met waterschade. De slaapkamer word opnieuw gelegd in verband met waterschade in andere ruimte. Dit is de goedkoopste oplossing. Graag oude vloer dan afvoeren.

Kookgroep aansluiten in de meterkast

Op bijgevoegde foto ziet u de info van de inductie kookplaat die ik wil aansluiten. De pirilex contactdoos en 5 polige kabel wil ik zelf aansluiten in de keuken en de kabel doortrekken tot in de meterkast. In de groepenkast is nog voldoende ruimte. Een 2de foto toevoegen is mij niet gelukt. Het leveren van de juiste aardlekschakelaar en/of kookgroep en het aansluiten ervan dient gedaan te worden door de vakman. Kunt u mij een vrijblijvende gespecificeerde offerte doen toekomen? Mvg Peter Vrielink

Leveren en laten leggen van nieuwe vloer in verband met waterschade

ik zou graag een offerte willen laten maken in verband met waterschade in de keuken en een stukje woonkamer. ze zeggen tegen mij omdat ik een open keuken heb kan ik niet alleen de keuken doen omdat er geen deur zit waar een drempel gezet zou kunnen worden. ik heb voor de verzekering een offerte nodig voor het dekken van de schade die gemaakt zijn in.verband met waterschade. de oppervlakte van de keuken is 15 m2 woonkamer 30 m2 . ook zou ik willen weten ls jullie deze ook zoude kunnen eruit halen en nieuwe plaatsen. ik heb zelf geen vloer en ondervloer. deze zou in de offerte mee berekend moeten worden. dus een totaal plaatsje. in afwachting van u bericht alvast bedankt.

Keuken uitbouw en keuken ruimte keukenklaar maken

Wij willen onze huidige keuken vergroten. De totale afmeting is 3,5 x 5 en de uitbouw wordt 5 m2. Het gaat om: -Huidige keuken slopen en afvoeren -Muur slopen van huidige keuken en de bijkeuken -Huidige keuken gedeelte wordt een verlenging van de woonkamer -Bijkeuken muur uitbreiden naar de parkeer ruimte aan de voorkant van ons huis, eigen grond. [vergunning al ter beschikking en de constructie tekeningen ook] -grondwerk, betonwerk, heiwerk, metselwerk, dakwerk (dicht), elektra werk, loodgieter werk, etc. van de bijkeuken + uitbouw (3 gevels) -ruimte van bijkeuken + uitbouw 'keuken klaar' maken. [keuken is al besteld, wij hebben een keuken plan ter beschikking] -muren en plafond van huidige keuken en nieuwe keuken glad stukken en schilderen -kozijnen + raam plaatsen (kunststof breedte 2.8/2.9 m) -leveren en plaatsen van elektrische vloerverwarming ongeveer 18 m2 (exclusief laminaatvloer) -wasmachine die momenteel in de huidige bijkeuken staat verplaatsen + installeren naar een andere ruimte. aanvoer en alle benodigde leidingen zijn daar aanwezig. -als de bijkeuken + uitbouw ruimte keuken klaar is kunnen wij de mensen roepen waar we de keuken hebben besteld om in te meten.

Partners

Partners van Casius