Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Culemborg of directe omgeving.

403 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Culemborg:

Keuken gereed maken voor plaatsing

Het volgende moet nog gebeuren voordat de nieuwe keuken kan worden geplaatst: - Er dient een koof te worden gemaakt om de afzuiging naar buiten te verzorgen. Het liefst willen we hier ook een aantal spotjes aan toevoegen om licht in de keuken te creëren - Wij hebben een inductieplaat, dus er dient een elektrische verbinding te worden gemaakt vanuit de meterkast naar de inductieplaat en in de meterkast een groep bijgeplaatst te worden - Het gas dient te worden afgedopt - Indien nodig dienen een aantal leidingen te worden verlegd naar de juiste aansluitpunten (we weten nog niet hoe de huidige leidingen precies lopen) - Aansluitpunten gereed maken voor het aansluiten van de elektrische apparatuur - 1 of 2 stopcontacten toevoegen boven het werkblad voor losse elektrische apparatuur (zoals een koffiezetapparaat)

Keuken leveren en plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning. Ik heb een keuken ontwerp bij een keukenboer laten maken maar qua prijs komen we er niet uit. Ik zoek een partij die deze keuken kan realiseren en plaatsen. Ik kan dus een bestand toesturen met een impressie hoe ik de keuken wil.

Elektra en waterleiding aanpassen in de keuken

Voor de bouwvakvakantie 2018 verwachten wij de sleutel te ontvangen van een nieuwbouwwoning in Culemborg. Voordat de keuken geïnstalleerd kan worden moeten elektra en waterleidingen aangepast worden. Graag zou ik voor deze werkzaamheden een vrijblijvende offerte ontvangen. In de bijlage de technische tekening met de GWL-aansluitingen zoals wij die opgeleverd krijgen (let op tekening is gespiegeld). Ook in de bijlage de situatietekening van de begane grond. Verder ook in de bijlage een sketch-up van de keuken die wij laten plaatsen. Werkzaamheden: - Op de korte muur zijn de meeste GWL-aansluitingen. Gas gebruiken wij niet en dient afgestopt te worden. Stukadoor zal de muur afwerken. - Een aantal elektra aansluitingen (voor het keukenapparatuur) dienen verlegd te worden naar de juiste punten. Hiervoor dient er in de muur sleuven gefreesd te worden (naar het raam) om vervolgens naar de juiste plaats om te leggen. Voor het raam komen keukenkasten. Ook langs de muur aan de lange zijde komen kasten. Leiding hoeft daardoor niet per se in de muur weggewerkt te worden. - Water aansluiting dient ook verplaatst te worden, vergelijkbaar met situatie hierboven. - Boven het schiereiland komt een afzuigkap onder voorbehoud van recirculatie. Vlakbij in het plafond zit een lichtpunt. Mijn idee is om deze te gebruiken als elektra punt mocht dit mogelijk zijn. Hierover ontvangen wij graag uw professionele mening. Mocht een elektrapunt niet mogelijk zijn op deze manier, dan dient er op een andere manier elektra te worden aangelegd. - Tevens dienen er 3 tot 4 WCD aangesloten te worden in de keuken. 2x aan beide zijden van het aanrechtblad bij het raam. 1 of 2 bij het schiereiland (in de lange muur). Ter informatie - Er is een kruipruimte onder de vloer. - Op de vloer komt vloerverwarming. De aannemer heeft aangegeven dat boren in de vloer niet mogelijk is. Wellicht dat dit wel mogelijk is in de trapkast.

Solitaire professional Texas fornuis repareren

Wij hebben een Solitaire Professional Taxes 120, ongeveer 15 jaar oud. Dit fornuis heeft 6 pitten en een frituur en 2 ovens. De rechter (kleine) over doet het niet meer. Na een paar minuten slaat de stop er uit.

Motor vervangen of hele afzuigkap vervangen

Wij hebben 24 jaar geleden bij de montage van onze keuken een RVS afzuigkap laten plaatsen. Nu doet de motor het niet meer en we willen graag laten bekijken of er een nieuwe motor in geplaatst kan worden of dat de hele afzuigkap vervangen moet worden. Ik heb geen merk kunnen ontdekken op de afzuigkap. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte. Er mag ook een aanbieding voor een nieuwe afzuigkap worden gedaan, met dezelfde afmetingen als mijn bestaande.

Opnieuw lamineren keukenkastjes en -laden

Ik wil in mijn 15 jaar oude keuken de huidige kastdeuren opnieuw laten lamineren. Het betreft 10 laden, 4 deurtjes, 1 draaicarrousel, 1 koelkast deur en 1 apothekerskast.

Keuken laten plaatsen

Http://www. Superkeukens. Nl/keukens/cali

Keuken opknappen / renoveren

Folie van de deurtjes laat los. Graag nieuw folie of spuiten. Goedkoopste oplossing.

Keuken verplaatsen

Ik wil graag mijn keuken laten verplaatsen. Gas en water en elektriciteit zal verlegd moeten worden.

Keukenlade laten repareren

Keukenlade is kapot. Moet gerepareerd en weer geplaatst worden.

Nieuwe keuken installeren

Afmetingen keuken: 260 x 160 cm. Huidige situatie: zie bijlage. Gewenst: nieuw keukenblok + kastjes; nieuwe afzuigkap, nieuw gasstel. Mogelijk nieuw verlaagd plafond.

Inbouwen oven en gasfornuis

Inbouwen van een Combi elektrische oven en inbouw gasfornuis. De huidige combi inbouw oven moet vervangen worden door een nieuwe (tweedehands) van hetzelfde merk en dezelfde omvang.

Aanrechtblad plaatsen

Ik heb een L vormig aanrechtblad die in een hoek van 130 graden staat. Dit blad moet worden vervangen. Keukenblad kan ik zelf aanleveren en moet wat vertimmerd worden. Ook spoelbak en kookplaat plaatsen. Het gaat om een kunststof aanrechtblad. Vanaf dit weekend ben ik 3 weken op vakantie en daarna kan het dan gebeuren.

bestaande keuken moet eruit gehaald ...

bestaande keuken moet eruit gehaald worden en de nieuwe keuken moet geplaats worden