Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat in granieten aanrechtblad boren:

Gat in granieten aanrechtblad boren

Bestaand gat van oude kraan groter maken voor nieuwe kraan. Moet 35 mm worden.
Onze klant uit Beuningen (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in granieten aanrechtblad boren uit heel Nederland:

Granieten aanrechtblad laten zagen

Ik heb een granieten aanrechtblad van ca 2 cm met een rand van ca 4 cm. Momenteel zit daar een 4 pits plaat in en ik wil graag een groter (5 pits) plaat. Dus gat of opening moet ca 10 cm breder. Daarnaast wil ik ook graag een inbouw grill in het aanrecht van ca 30 breed en 40 diep. Waar dus ook een gat voor moet komen. Moet het gehele blad eraf, of kan zoiets ter plekke gezaagd/aangepast worden.

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Wij overwegen om onze keramische kookplaat te gaan vervangen door een grotere inductiekookplaat. Daarbij moet de opening in ons granieten aanrechtblad dan ook worden vergroot. We willen daarvoor graag advies en een prijsindicatie ontvangen.

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

In mijn aanrechtblad van Belgisch hardsteen zit nu een gat in voor 4 pits gaskookplaat, maar daar moet een gat voor 5 pits worden. Ik heb nog niet gemeten, maar ongeveer 10 centimeter moet eruit gezaagd worden.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

Nismaat is nu 700x490 en zal beide kanten groter moeten worden gemaakt ongeveer 800 x 490

Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen

Onze huidige ruimte voor de kookplaat is 49 x 56 cm, dit dient 49 x 75 cm te worden. Op dit moment draait de kookplaat op 2 groepen, bij voorkeur dienen dit er 3 te worden, mocht je dit niet kunnen verzorgen is dat geen probleem maar vermeld het even.

Gat groter maken in granieten blad

Ik wil ter plekke het kookplaat gat van het granieten keukenblad 1 cm. groter laten maken, i.v.m. niet passen inductieplaat. Is dat mogelijk wie kan en doet dat?

Gat in granieten aanrechtblad boren

We hebben een Quooker aangeschaft en moeten een gat van 34 mm in het graniet van 2 cm dik laten boren.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

De huidige uitsparing van het granieten aanrechtblad (verankerd in de muur) is 550 x 475 mm en dus is een vergroting nodig naar 560 x 490 mm voor de Pelgrim inductiekookplaat.

Gat in het granieten aanrechtblad aanpassen

Ik heb een bestaand (waarschijnlijk) composieten aanrechtblad. In verband met een wijziging van een gaskookplaat naar een inductie plaat zou het bestaande gat 3 cm breder moeten worden (850 mm naar 880 mm). Ik ontvang graag een offerte en een termijn waarop de klus gedaan kan worden. Het gaat dus alleen om het op maat maken van het aanrechtblad.

Gat boren in granieten keukenblad

Er moet een gat van 105 mm worden geboord in ons (waarschijnlijk granieten) aanrechtblad t.b.v. een wandcontactdoos. Het aanrechtblad zit al gemonteerd op de keuken. De contactdoos zal ik zelf installeren, het gaat dus enkel om het aanbrengen van een opening.

Partners

Partners van Casius