Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor nieuwe keuken plaatsen:

Nieuwe keuken plaatsen

Ik zoek iemand om een nieuwe keuken te plaatsen in een appartement uit 1954. Dit houdt in: de oude keuken verwijderen en afvoeren. De nieuwe keuken monteren en nieuw tegelwerk plaatsen (muren en vloeren).
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe keuken plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw zijkant hoekwoning

stenen uitbouw tbv keuken en toilet aan zijkant, diepte 7,60 m breed 2.10. doorbraak buitenmuur deurkozijn, verplaatsten afvoer, electra en water, doorbraak wk muur, plaatsen stalen balk. Stucklaar en waterdicht.

Koof in keuken plaatsen (met spotjes)

Koof moet ongeveer 261,5 cm lang zijn, diepte +/- 30 cm (na meten noodzakelijk). Koof graag met spotjes (+/- 3 spotjes), en mogelijk met dimmer (bespreekbaar). Na het plaatsen graag afstucen.

Geiser vervangen door elektrische boiler en mogelijk plaatsen hydrofoorpomp

Graag ontvang ik een aantal offertes omtrent het plaatsen van een elektrische boiler in de bijkeuken. De boiler moet voldoende capaciteit hebben voor een huishouden van 5 personen. Nu hebben we een 15 jaar oude geiser op gas. Deze moet verwijdert en afgevoerd worden. De elektrische boiler komt op dezelfde plek. Het is voor het verwarmen van water voor de keuken en de douche. Boven hebben we een cv ketel. Ook willen we eventueel een hydrofoorpomp laten plaatsen indien dat ook gedaan kan worden. Het is eventueel een idee dat installateurs langs komen om de situatie te bekijken en daarbij advies kunnen geven omtrent de mogelijkheden en kosten.

Plaatsen PVC vloer + egaliseren

Wij willen graag een PVC vloer in laten leggen. Beneden liggen plavuizen waardoor de vloer waarschijnlijk eerst gelegaliseerd moet worden. Boven ligt vloerbedekking die wij er zelf uit kunnen halen maar zal er hoogst waarschijnlijk wel een ondervloer moeten komen? Het gaat in zijn totaliteit om ongeveer 80m2. Plinten zijn wij nog niet helemaal over uit. Zoals het er nu naar uit ziet zal onze nieuwe keuken in de laatste week van januari 2020 geleverd worden. Ik weet niet in hoeverre het handig is om hier rekening mee te houden met het leggen van de vloer. Als jullie het egaliseren en plaatsen van deze vloer als opdracht uithanden geven aan een aannemer, wie is er dan verantwoordelijk voor de totale uitvoer? Ik vraag dit met betrekking tot planning (komt er niets tussendoor) en kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

Elektrische vloerverwarming en radiatoren plaatsen

Ik wil graag op den duur van het gas af. Mijn woning is een semibungalow met alle belangrijke ruimtes op de begane grond. De vloer van de woonkamer, keuken en de hal is een laminaatvloer over een tegelvloer. In de slaapkamer ligt tapijt. Badkamer en wc hebben een tegelvloer. Ik denk voor de woonkamer, keuken en hal aan vloerverwarming middels elektrische matten onder de laminaatvloer. Voor de slaapkamer en badkamer aan radiatoren (accumulatoren?). Ik schat de oppervlakte voor de vloerverwarming bij elkaar ongeveer 48 m2, maar dit zal nog goed opgemeten moeten worden.

Keuken verbouwen

Wij willen onze keuken verbouwen. - Hardhouten kozijn met raam vervangen door nieuwe (hardhouten) kozijn met raam en deur. - Deur naar woonkamer vervangen door ensuite deuren - (draag?) muur naar achteren plaatsen - aanpassen/vernieuwen elektra en leidingwerk. Onze woning komt uit 1972.

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

In week 51 wordt mijn nieuwe keuken geleverd en geplaatst. Voor deze tijd moet mijn woning gereedgemaakt worden voor plaatsing. Ik ben opzoek naar een vakman die dit voor die tijd kan doen. Hierbij moet een nieuwe groepenkast geplaatst worden (met 10 groepen en een 2 fase systeem voor een inductie kookplaat). Vervolgens moet een perilex aansluiting in de keuken gemaakt worden (van meterkast door gips muur heen) en er moeten 3 extra groepen geplaatst worden (deze moeten door kruipkelder getrokken worden). Mogelijk moeten enkele andere bestaande stroompunten verplaatst moeten worden. Na de electrawerkzaamheden dient de muur gestuukt te worden en de vloer geëgaliseerd te worden. (eventueel kan ik voor dit laatste een andere vakman inhuren). Huidige plattegrond en nieuwe keuken bijgevoegd in bijlage. Bij voorkeur contact via de mail (telefonisch doorgaans slecht bereikbaar).

Vloerverwarming aanleggen

In een bestaande woning moet op de begane grond vloerverwarming worden aangelegd. De afwerkvloer zal verwijderd zijn. Dus gaat om het infrezen en plaatsen van de vloerverwarming. Het aanleggen van de verdeelunit in de trapkast. De totale oppervlakte is zo'n 60 m2. Wellicht ook toilet nog meenemen, betekent dat 2 m2 extra erbij komt. De afdekvloer is Anhydriet. NB we willen graag tussen nu en 3-4 maanden de vloerverwarming hebben. Dit ivm aanleg keuken.

Leidingen verleggen voor een keuken

We willen de leiding van de lange wand in de keuken naar het te plaatsen eiland verleggen (zie oude + nieuwe situatie in afbeeldingen). Er ligt (hoogstwaarschijnlijk) een houten ondervloer en er is een kruipruimte. De woning zal in januari worden opgeleverd, voortijds kan er een moment worden afgesproken waarin wij samen de situatie bekijken en eventueel de planning opstellen .

Geluidsisolatie in de woonkamer aanbrengen

Ik wil de muur in de woning laten isoleren zodat wij als buren minder geluidsoverlast hebben. Dit zou ik dmv een geluidsisolerende voorzetwand willen doen. De muur is 8 meter breed en de wand kan max 7 mm dik zijn ivm het plaatsen van de keuken. Graag wil ik hiervan een prijs opgave en advies wat de beste optie is. Het zou daarnaast ook op proforma basis moeten ivm het bouwdepot.

Partners

Partners van Casius