Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad hoekkeuken vervangen:

Aanrechtblad hoekkeuken vervangen

Ik wil graag een ander werkblad op mijn hoekkeuken...265 x 250. Er moet een uitsparing in worden gefreesd voor een ronde inbouw spoelbak, deze moet op gelijke hoogte komen met het werkblad, ook een gat voor de kraan en de inductie kookplaat. Mijn werkblad heeft een waterkering en die wil ik in de overlappende hoek graag netjes gezaagd hebben zodat de waterkering mooi door loopt.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad hoekkeuken vervangen uit heel Nederland:

Betonlook aanrechtblad aanbrengen

Ik wil mijn bestaande keuken laten upgraden door betonlook op het blad aan te brengen. Het blad is echter een multiplex blad met ronde waterkering. Graag zou ik deze in een rechte hoek willen hebben (geen idee of dit mogelijk is) en het achter blad (= tegeltjes) ook af laten stucen met betoncire. Is dit mogelijk of kan het helemaal niet met een multiplex blad met waterkering? Het gaat om een hoekkeuken met een blad van 270 lang aan beide zijde.

Aanrechtblad op een hoekkeuken plaatsen

Wij hebben een hoekkeuken waar een blad in moet komen. De langste lengte is 3,60 dus de kortere kant moet doorlopen tot de muur zodat de lange kant er tegenaan geplaatst kan worden, dit rekening houdend met de maximale standaard lengte van 325 cm. Het blad is voorzien van waterkering.

Aanrechtblad met toebehoren vervangen

Ik wil het aanrechtblad van de hoekkeuken vernieuwen inclusief gaspitten, spoelbak (2 stuks of een grote en een kleine) en mengkraan. Dit alles in eenvoudige uitvoering. Blad van MDF of iets dergelijks.

Keuken verwijderen en afvoeren

Wij willen in november of december onze hoekkeuken van 200 x 250 cm laten verwijderen en afvoeren naar grof vuil. Het gaat om 5 bovenkasten, 6 onderkasten, een oven, een aanrechtblad en het tegelwerk boven de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. De keuken staat op de begane grond van onze eengezinswoning.

Keuken slopen en afvoeren

Het betreft een hoekkeuken dient te worden gesloopt inclusief het verwijderen van de wandtegels. De lange hoek van de keuken is 2.50 meter en de korte hoek 2 meter. Het gaat om boven- en onderkastjes, apparatuur, wandtegels en aanrechtblad.

Keuken slopen en afvoeren

De keuken dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een hoekkeuken in een appartement. Er zijn 7 onderkasten, 4 bovenkasten, een elektrische kookplaat, vrijstaande koeling en het aanrechtblad die verwijderd moeten worden. Alles werkt nog naar behoren.

Oude keuken laten verwijderen

Ik wil mijn oude keuken op 15 mei laten verwijderen. Het gaat om het verwijderen van een kleine hoekkeuken met composiet aanrechtblad en boven en onderkastjes. Ook de apparatuur moet verwijderd worden, het gaat hierbij om een combi oven, vaatwasser, koelkast en gasfornuis met afzuigkap.

Aanrechtblad laten plaatsen

Ik wil het aanrechtblad in onze hoekkeuken graag laten vernieuwen. We willen een kunststof blad en daarin moet een spoelbak met kraan en een gaskookplaat worden geplaatst. We hebben de gaskookplaat en kraan al in ons bezit. We laten het blad hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Renovatie van een hoekkeuken

Een niet al te grote hoekkeuken, met een koelkast/vriezer met 2 deuren en en vaste wand, een vaatwasserdeur, 2 kastjes, een hoekkast en 6 kleine laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor het wrappen of overspuiten hiervan. De favoriete kleur is gebroken wit (off-white). De bovenkastjes hoeven nu niet meegeoffreerd te worden. Wel ontvang ik graag aanvullend bedrag voor het wrappen van het aanrechtblad én apart (indien mogelijk) een bedrag voor het vernieuwen van de plint (5 meter).

Aanrechtblad frezen

Wij hebben een hoekkeuken en willen in het nieuwe werkblad een hoek laten frezen. Het gaat puur om het freeswerk van een hoek. Het is een gelamineerd blad met waterkering. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Partners

Partners van Casius