Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor showroomkeuken demonteren en plaatsen:

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Demonteren showroomkeuken
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor showroomkeuken demonteren en plaatsen uit heel Nederland:

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Graag zoek ik een vakman die keukens kan demonteren en plaatsen in Amstelveen. De keuken staat bij de keukenconcurrent in Veenendaal. Deze moet daar opgehaald worden en naar Amstelveen gebracht worden. Vervoer kan ik wel regelen. Afmeting van de keuken van links naar rechts 215 bij 285. Het werkblad is graniet.

Showroomkeuken demonteren

We hebben bij een keukenbedrijf in Breda een mooie showroomkeuken gekocht. Deze willen we laten demonteren en zoeken daar een vakman voor. Het gaat om een lange wand van 2,5 meter en een eiland van 2 meter, zie de bijgevoegde foto. Wij zorgen zelf voor vervoer en voor montage in ons nieuw huis. Graag horen wij vooraf wat de kosten voor het demonteren zijn. Demontage moet ik kalenderweek 44 of 45 gebeuren.

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

1. Oude keuken en apparatuur demonteren, verwijderen en afvoeren (zie foto oude keuken); 2. Wandtegels verwijderen; 3. Verleggen van water en elektriciteitsleidingen (volgens de tekening, wordt later verzonden); 4. Een klein muurtje (c.a. 0,5 meter) slopen; 5. Sausklaar stuken; 6. Eerste stap: nieuwe keuken (uit de showroom) demonteren en vervoeren naar ons adres - in week 39; 7. Plaatsen keuken (volgens de tekening).

Showroomkeuken demonteren en vervoeren

Ik hoor graag wat de kosten zijn van het demonteren en vervoeren van een keuken. Het gaat om het vervoer van , WatermanwegGA Rotterdam naar de Koestraat in Hilvarenbeek. De specificities van de keuken: Atlas greeploos ruw eiken donker Opstelling: Eiland opstelling 2,45 x 0,95 meter met aparte hoge kastenwand 2,55 meter Apparatuur: - Koel-vries-combinatie: Siemens koel-vries-combinatie 1,78 meter inbouw - Oven: Siemens 45 cm inbouw RVS - Combi stoomoven: Siemens 45 cm inbouw RVS - Afzuigkap: Siemens 90 cm breed blokmodel eiland RVS - Kookplaat: Siemens inductie kookplaat 4-pits 80 cm breed zwart Ceram glas - Vaatwasser: Siemens 60 cm breed inbouw volledig geïntegreerd Blad: Composiet 20 mm dik met vierkanten RVS spoelbak

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Plus verleggen van water in een renovatie woning..

Keuken demonteren en transporteren

Een last minute klus. We hebben een showroomkeuken gekocht welke al op maandag 25 april a.s. gedemonteerd dient te worden en opgehaald dient te worden in Naaldwijk tussen 9. 00 en 16. 00 uur. Elektra/watervoorzieningen dienen daarbij afgesloten te worden. Een tekening en meer informatie is bijgevoegd. Ik kan zelf meegaan en hand en spandiensten verlenen. De keuken dient getransporteerd te worden naar Nuenen. Verdere details mondeling te bespreken. Gezien de korte tijdspanne is een globale kostenindicatie voldoende. Bedoeling is dat de keuken op termijn herplaatst wordt in onze nieuwe woning, daarvoor kan dan apart geoffreerd worden.

Keuken demonteren en weer plaatsen

Ik heb een woning gekocht waarvan ik rond 10 maart de sleutel krijg. Ik heb een showroomkeuken gekocht en wil die bij het keukenbedrijf laten demonteren, daarna vervoeren en in mijn woning monteren. De bestaande keuken zullen wij zelf afvoeren. Er hoeven geen aansluitingen te worden gewijzigd, de opstelling is gelijk voor de nieuwe situatie. Ik ontvang graag een offerte.

Keuken ophalen en plaatsen

Binnenkort krijg ik de sleutel van mijn koopwoning in Leusden. Ik heb in Amsterdam een showroomkeuken gekocht. Ik wil deze laten demonteren en naar mijn woning laten vervoeren. Daarna moet de keuken in mijn woning worden gemonteerd en aangesloten. Het betreft een kookeiland van 1.20 bij 2.40 meter, twee losse kasten van 120 cm breed x 250 cm hoog. Verder nog een keukendeel van 250 cm waarin een Boretti-oven van 120 cm wordt geplaatst. De exacte datum is nog niet bekend maar zal in de maand december zijn.

Keuken installeren

De oude keuken en apparatuur verwijderen voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Aangezien er eerst een nieuwe vloer in de keuken wordt geplaatst, zal dit enige dagen voor de overige werkzaamheden plaatsvinden. Een showroomkeuken in Amersfoort demonteren, transporteren en monteren in een appartement op de begane grond in Amsterdam. De keuken is een L-vorm van ongeveer 5m x 2m. Aangezien de keuken een showroommodel is, zijn er misschien kleine aanpassingen nodig om kasten te verplaatsen, maar het werkblad etc. zijn al op maat gemaakt. Er moet elektriciteit en water aangesloten worden voor de vaatwasser, elektrische oven, magnetron, inductie kookplaat, vriezer, koelkast en kraan. Mogelijk betegelen of met roestvrijstaal plaat bedekken van de achterwand. Momenteel is de achterwand beteg

Demonteren showroomkeuken rotterdam

In Rotterdam via veiling showroomkeuken gekocht. Moet gedemonteerd worden en later weer gemonteerd in Eindhoven. In eerste instantie gaat het alleen om demontage en laden. Het is 1 dag werk , het betreft een showroomkeuken van 410m met vaatwasser electr kookplaat en 2 ovens en 2 bovenkasten. Ongeveer 8kub. Moet op maandag 17 december!!!!