Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor leidingwerk verplaatsen in keuken:

Leidingwerk verplaatsen in keuken

In verband met de nieuwe keuken moeten de leidingen en afvoer verplaatst worden in de keuken (electra, water en gas).
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingwerk verplaatsen in keuken uit heel Nederland:

CV ketel verplaatsen

Ik wil mij CV ketel verplaatsen die in de keuken staat naar een etage hoger in verband met de verbouwing van de keuken. Er zal eventueel leidingwerk verricht moeten worden. 26 februari krijg ik de sleutel van de woning.

Gasleiding verplaatsen voor aanleg keuken

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken moet een gas aansluiting verlegd worden. Op de foto's is de huidige locatie weergegeven van de gas aansluiting. Deze dient naar links te verplaatst te worden zoals aangegeven bijgevoegde afbeelding (Locaties aansluitingen Grote wand - Gas aansluiting, op 1800 mm van de linkerwand, 700 mm hoogte). Graag ontvang ik een offerte waarin uw arbeidskosten aangegeven worden. Kosten van leidingwerk en/of benodigde materialen kunnen in overleg door ons aangeschaft worden of door u. Werkzaamheden dienen in week 9 (26 februari tot 2 maart) uitgevoerd te worden.

Oude keukenruimte ombouwen tot slaapkamer

Vanwege een veranderde indeling in ons huis willen wij de ruimte waar de oude open keuken zat (1e verdieping) ombouwen tot slaapkamer. De keukenkasten en apparatuur zijn reeds verwijderd, maar het leidingwerk is nog aanwezig. Wij zoeken hulp bij een aantal klussen: • Plaatsen van een scheidingswand en deur. Voor de scheidingswand willen we een deurkozijn met bovenlichten zijlichten rechts en links, waardoor we zo min mogelijk licht verliezen.En een smal muurtje van ongeveer 40 cm breed en 260 cm hoog. Het kozijn is 2.10 breed en 2.60 cm hoog. • Leidingwerk van de oude keuken (waterleidingen, gasleiding en afvoer) afsluiten en verwijderen. • Vloer egaliseren, circa 7,5 m2 • Enkele aanpassingen aan elektra. (verplaatsen van wandcontactdozen, in de muur infrezen en verplaatsen van een lichtschakelaar) • Stucen 2 muren van ongeveer 7 m2 en ongeveer 6 m2.

Convectorput plaatsen

Momenteel staat er een vrijstaande convector voor de raampartij. Ik wil deze laten verwijderen en verplaatsen naar een convectorput. De put moet in de betonvloer gezaagd worden en er moet eventueel een bekisting gemaakt worden. Eventueel moeten ook leidingen aangepast worden. Betreft een nieuwbouwwoning. Plattegrond met leidingwerk aanwezig.

Badkamer- en leidingwerk

Loodgieter Amsterdam, Graag vraag ik een offerte op voor de volgende werkzaamheden: badkamer installeren + diverse leidingwerken Badkamer: - Installatie: douche met glaswand, inbouwbad (laten we afstucken), toilet, wasbak meubel (120cm), spiegel, drainage, klein beslag ophangen, radiator (we hebben alle meubels en materialen al gekocht) - We hebben een casco nieuwbouwhuis gekocht. De inrichting van de badkamer houden we hetzelfde als de standaard oplevering. Daardoor zit alles al op de juiste plaats. Het enige wat ik niet zeker weet is of de radiator aansluiting heeft op de plek waar we deze willen (plattegrond kan ik opleveren) - mogelijkheid om spots in te bouwen met een verlaagd plafond - aan de muur krijgen we beton cire en de vloer wordt voorzien van een gietvloer. Dus dat hebben we niet nodig. Alle spullen voor de badkamer hebben we al gekocht. Tevens hebben we nog wat leidingwerkzaamheden voor de begane grond: - we willen vanuit de toilet op de begane grond wat leidingwerk verplaatsen naar de kantoorkamer (kamer erachter), zodatwe daar een de wasmachine en droger kunnen plaatsen. (plattegrond kan ik opleveren) - Ook hebben we in de keuken nog wat leidingwerk welke verplaatst moet worden. (leiding van muur naar kookeiland. Er is een zonering aangehouden bij het aanleggen van de vloerverwarming. Sleuf laten we aanleggen. Gaat puur om leiding). Mijn vraag is of u binnen 2 a 3 weken tijd heeft ? Zo ja, dan graag een offerte. Graag krijgen wij ook inzicht in tarief en aantal uren. Mocht u vragen hebben, bel gerust.

Keukenruimte installatieklaar maken

De werkzaamheden zijn als volgt: - Keuken slopen. Het gaat om een oven, een koelkast, een vaatwasser en afzuigkap. Daarnaast zijn er nog boven- en onderkastjes; - Niet dragende wand van 3 meter lang en 2.50 meter slopen; - Verwijderen en afvoeren bestaande parketvloer en ondervloer. Dit is ongeveer 58 m2; - Keuken leidingwerk verplaatsen. Het puin dient te worden afgevoerd.

Wastafel verplaatsen en onderkast maken

De wastafel wil ik 2 à 5 cm. naar rechts laten plaatsen. Deze is recentelijk geplaatst. Leidingwerk en afvoer kunnen gewoon blijven zitten. Vervolgens wil ik onder de wastafel 4 plankjes van steigerhout laten plaatsen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken

Wij zoeken een vakman die leidingwerk in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam kan verleggen ten behoeve van onze nieuwe keuken. Exacte opleverdatum is nog niet bekend, maar zal eerste kwartaal 2018 zijn. De aansluitpunten zijn aangegeven op de tekening in de bijlage. Gaat onder meer om: water toe- en afvoer een klein stukje verplaatsen, Perilex aansluiting voor inductie installeren en een aantal stopcontacten aanbrengen voor de afzuigkap. Eventueel is het nodig om extra groep in meterkast te maken. Wie kan deze klus volledig op zich nemen en is flexibel om na oplevering van onze woning dit snel te kunnen oppakken? Graag offerte na inventarisatie wat er exact aangepast moet worden, dus een onderbouwde/gespecificeerde offerte.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Dakopbouw circa 31 m2. Graag casco indicatie. + indicatie met onderstaande afwerking: bijzonderheden/ wensen: - houten wenteltrap - CV ketel verplaatsen van 1e verdieping naar opbouw - Daklicht boven het trapgat, circa 100 x 100 cm - inclusief leidingwerk tbv van cv en wasmachine - inclusief installatie electra - inclusief plaatsen radiatoren - kunststof kozijnen

Radiator verplaatsen in de woonkamer

In verband met het maken van openslaande tuindeuren in onze achtergevel, moet een oude (horizontaal opgestelde) radiator worden vervangen door een nieuwe verticale radiator. Ook het leidingwerk zal enigszins moeten worden aangepast.

Partners

Partners van Casius