Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor klein keukentje vernieuwen:

Klein keukentje vernieuwen

Ik wil de komende maanden een kleine keuken laten vervangen. Er moeten 2 keukenkastjes, een werkblad, kraan en kookplaat worden verwijderd. Daarna moet er ongeveer 2 m² muur gerenoveerd worden met gipsplaten en afwerking. Vervolgens wil ik 2 nieuwe kasten laten plaatsen, een vaatwasser, een kraan, werkblad en kookplaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klein keukentje vernieuwen uit heel Nederland:

Diverse werkzaamheden in een appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waar begin juni de huidige huurders weg gaan. Ik wil het appartement en de trapopgang laten opknappen en ben nu op zoek een naar allround klusbedrijf. Ik wil vanaf donderdag 1 juni of uiterlijk dinsdag 6 juni een oud keukentje laten slopen en afvoeren. Er staat ook een grote Amerikaanse koelkast die weg moet. Deze is aangesloten op de waterleiding en moet worden afgekoppeld. Die koelkast kan vermoedelijk niet via de trap vervoerd worden. Er moet even bekeken worden of die via een verhuisraam naar buiten kan. Ik heb voor de nieuw IKEA-keuken al een montage geregeld. Verder wil ik daar in de badkamer de kitvoegen laten vernieuwen. In het trapportaal is een stukje muur beschadigd en daar wil ik een metalen plaat op laten bevestigen. De muren in het trapportaal moeten geschilderd worden en ook divers houtwerk en de balustrade. In de woning moeten kleine beschadigingen aan de gestuukte muren worden gerepareerd en mogelijk moeten de muren daarna worden gesausd. Ik maak graag een afspraak om de klussen ter plaatse met u te bespreken. Op maandag 12 juni wordt er een nieuwe vloer gelegd en dan wil ik de andere klussen in de woning graag klaar hebben. Het trapportaal kan eventueel op een later moment. Bedrijven die in genoemde periode tijd hebben voor deze opdracht verzoek ik om contact met mij op te nemen.

Verbouwen en uitbouwen van woonhuis

De huidige aanbouw (72m2) bestaat uit een garage en een kantoorruimte. De volgende werkzaamheden moeten worden verricht: PLAFONDS Garage & Kantoor: gipsplaten plafond aanbrengen (nu: houten plafond) TOILET KANTOOR Slopen/afvoer toilet, tegels, wasbak, tegelvloer/wandtegels aanbrengen, hangend toilet & wasbak HEEL KLEIN KEUKENTJE Verwijderen wasbak & tegels, leidingen verbeteren, plaatsen eenvoudig keukenblok met wasbak, plaatsen eenvoudige bovenkastjes, verlichting onder bovenkastjes, drie contactdozen VLOER KANTOOR Egaliseren & laminaatvloer/plinten monteren OVERIGE WERKZAAMHEDEN KANTOOR Ombouw verwarming ingang, ombouw verwarming subkantoor, vensterbanken vernieuwen, contactdoos in vloer bij schuifpui (voor bureaus) OVERKAPPING Aantal overige werkzaamheden

Keukentje vernieuwen

Houten keukenblad plaatsen van 3.05m.; spoelbak installeren, vaatwasser aansluiten.

waterleidingen vernieuwen in vakantiehuisje

in het vakantiehuisje zit een keukentje en badkamer met toilet, beide direct naast de kast waar de boiler zit en de waterleiding binnenkomt. De leidingen zijn door de vele bevriezingen en daarmee reparaties een netwerk van koppelingen geworden. Het zou beter zijn als ze geheel vernieuwd worden.

Standaard a'damse woning op 3e+4e verd: ...

Standaard a'damse woning op 3e+4e verd: entree trappenh., achter keukentje totale lengte 13x2m daarnaast rechthoekige lange woonk. 12x4. Totale klus in max 6wkn klaar?? 1) Keuken vervangen+vloer, 2) woonk: 2a) 2 balkonkozijnen en 2 ramen vervangen ++ 2b) trapbinnendoor verwijderen en plafondgat dichten 2c) verlaagd plafond verhogen 2d) houten vloer eruit eronder isoleren, evt. nieuwe vl. plaatsen 3) boven: 3 kozijnen vervangen ++. 4) muurkast ketel slopen 5) 4 binnenwandjes verplaatsen 5) daardoor badkamer vergroten+ vervangen+plaatsen+tegels (wand+vloer) 7) verplaatsen+vernieuwen ketel, 8) toilet vervangen door zwevend, tegels 9) dakterras aanleggen:9a) trap,9b) trapgat,9c) opbouw 4,5x2m. 9d) omheinen,9e) dakbedekking, 10) zonnepanelen plaatsen/aansluiten 11) afvoeren/afwerken/stuccen