Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken:

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken uit heel Nederland:

Dragende muur deels verwijderen

Verwijderen van deel van een draagmuur en plaatsen van een vervangende constructiebalk (inclusief voorbereidend werk i.v.m. vergunningen e.d.). Lengte van de muur is 4 meter, hoogte is 2. 5 meter. We willen een deel van het midden verwijderen en kolommen aan beide kanten laten staan . Graag ook herstelwerk uitvoeren en puin verwijderen.

Deel van draagmuur verwijderen

Verwijderen van deel van een draagmuur en plaatsen van een vervangende constructiebalk (inclusief voorbereidend werk in verband met de vergunningen en dergelijken). Lengte van de muur is ongeveer 4 meter, hoogte 2,5 meter. We willen een stuk in het midden verwijderen en kolommen aan beide kanten laten staan. Graag ook herstel/stucwerk en wegvoeren van het puin.

Voorbereidend werk voor nieuwe keuken uitvoeren

We hebben een nieuwe keuken besteld die in week 45 wordt geplaatst. Voor deze tijd moet de keuken klaargemaakt worden voor plaatsing. De activiteiten zijn: verwijderen oude keuken, aansluitpunten (alleen elektra, water blijft op zelfde plek, gas wordt niet gebruikt) verplaatsen op basis van tekening, gat in muur voor afzuiging, tegelvloer in keuken, bijkeuken, hal en toilet verwijderen en nieuwe plaatsen 38 m2, rekening houdend met vloerverwarming, plaatsen verlaagd plafond 20 m2 in keuken, stuken wanden 30 m2 in keuken. Er moet een kookeiland geplaatst worden waar nu naar alle waarschijnlijkheid dus een wat onhandige vloerverwarming onder loopt.

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag de wanden van het toilet en de badkamer laten betegelen. De oude tegels zijn door mij verwijderd. Voorbereidend werk doen wij ook zelf in overleg. Het betreft ongeveer 30 m2. Daarnaast is er ook installatiewerk zoals een wasmeubel en toilet plaatsen. Het bad zit er nog in, en onder het bad zitten leidingen die ik niet kan controleren. De tegels zijn 30 bij 60 cm.

Muren uitbreken

De twee muren van de keuken moeten uitgebroken worden, zie foto. Rekening houdend met draagmuur. Voorbereidend werk voor de nieuwe keuken die geplaatst gaat worden.

Nieuwbouw glad stuken

Nieuwbouwhuis, begane grond + hal + 2 trappen en overloop. We hebben helaas nog geen bestanden. We kunnen zelf ook voorbereidend werk doen. We zijn aan het oriënteren wat de kosten zijn Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Toiletruimte verbouwen en voorbereidend werk in de keuken

Er moet een nieuwe koelkastruimte komen. Hier moet een stuk onnodig laminaat worden verwijderd, de deurkozijn van de keuken- / haldeur moeten worden weg gesloopt en hierin moet een wandcontactdoos gemaakt worden voor de koelkast en vriezer. In de toiletruimte moet het sanitair uit de huidige toiletruimte gesloopt worden, de huidige deurpost en 2 muurtjes van het toilet moeten worden afgebroken en dan moeten er 2 nieuwe muurtjes worden opgebouwd, zodat er in de huidige hal nog 60 cm overblijft voor een inbouwkoelkast. Het plafond moet weer geëgaliseerd worden op de plek waar de toiletruimte is vergroot (bijvoorbeeld door gipsplaten te gebruiken). Er moeten gleuven gefreesd worden in de muur voor het verleggen van de leidingen. De water-, afvoer- en stroomleidingen moeten indien nodig verlegd worden. De nieuwe muurtjes moeten worden geëgaliseerd. We willen de huidige keuken- / haldeur opnieuw gebruiken. Hiervoor moet een kozijn gebouwd worden op de plek waar nu de verwarming zit. De tegels, het hangend toilet en wastafeltje moeten opnieuw geplaatst worden. In de hal moet de verwarming en de leidingen verplaatst worden i.v.m. verplaatsing van de toiletdeur. De vloer dient gerepareerd te worden op de plek waar de leidingen zich eerst bevonden. In de keuken willen we door een keukenspecialist (al uitbesteed) een nieuwe keuken laten plaatsen. Hiervoor moeten we zelf voorbereidingen laten treffen m.b.t. het leidingwerk. De vaatwasser, kraan, het gasfornuis en de wasemkap blijven op dezelfde positie, dus we verwachten hiervan niet veel werk. Wel moeten er sowieso 2 sleuven gevreesd worden voor nieuwe stopcontacten. Dan moet de muren worden afgewerkt na de keukenverbouwing. We willen dat het muurtje rondom de koelkast vanaf de keukenzijde opnieuw gestuukt wordt, zodat alles weer strak egaal is. Zelf kunnen we het verfwerk doen. Zie ook de plattegrond in de bijlage voor verandering van muren, verwarming, koelkastruimte etc.

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Mijn nieuwe keuken wordt in week 29 geleverd en voor die tijd dienen er nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. De keuken zal leeg opgeleverd worden (dus geen apparatuur of kastjes meer en de muren zijn kaal), alleen zit er nu een stenen vloer in die eruit moet. Dan moeten de leidingen verlegd worden (ik heb het leidingenplan beschikbaar), de muren mooi gestuukt (witte spachtelputz heeft de voorkeur) en een nieuwe vloer erin. Het betreft een keuken van 243 cm bij 237 cm en 257 cm hoog. De voorkeur geliefd dat de werkzaamheden eind week 27 of begin week 28 worden uitgevoerd. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen. Leidingplan is aanwezig.

Ubbink dakraam plaatsen

Mijn oude dakraam moet vervangen worden. Lijkt op een Ubbink dakraam. Maten van de multiplex binnenbak, aan binnenkant gemeten, zijn 44.50 bij 36 cm. Voor bestellen van het juiste Ubbink dakraam en voorbereidend werk is overleg nodig met de klusser.

Stenen schuur met licht aflopend dak bouwen

Ik zoek iemand voor het metselen van een schuur. Graag ontvang ik een offerte voor het metselen van een schuur van 400 x 350 x 250 centimeter plus ook het aanbrengen van een licht aflopend schuin dak. Voorbereidend werk doe ik zelf, zoals het aanbrengen van de fundering, ook voor de materialen zorg ik zelf zoals stenen, cement,balken,dakplaten,ramen en deuren Leveren van stenen en metselmortel is in overleg. Ik wil de werkzaamheden half april laten uitvoeren of eerder in overleg.

Partners

Partners van Casius