Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken:

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken uit heel Nederland:

Verbouwing van de complete badkamer

Betreft een volledige verbouwing van de badkamer. Oppervlakte is ongeveer 5 m2. De ruimte moet volledig leeg getrokken worden (sanitair, vloer- en wandtegels nu tot ongeveer 180 hoog verwijderen). Wij wensen een nieuwe indeling, dus waterleidingen en elektra moet verlegd worden. De muren en het plafond moeten vervolgens gestukt worden en de vloer opnieuw in afschot geëgaliseerd. Leggen vloertegels plus installeren van een drain voor de inloop douch. Installeren van het inbouw-toilet en het maken van de voorzetwand. Tegelen van de wanden tot aan het plafond inclusief het creëren van 1 of 2 koofjes. In de douch 1 koof en mogelijk 1 koof boven de wastafel. In deze laatste mogelijk een inbouw stopcontact. Plaatsen van de glazen douchewand van de inloop douch en het ophangen van het wastafelmeubel. Afhankelijk of het budget het toelaat, willen we kijken naar de mogelijkheid voor vloerverwarming, en anders moet er een radiator geplaatst worden. Veel van de grote materialen zijn reeds aanwezig (wand- en vloertegels, douchewand, inbouwtoilet, waterkranen voor wasbak en douch, radiator en wastafelmeubel). Sloopwerk en eventueel ander voorbereidend werk zoals het uitfrezen van sleuven voor nieuwe leidingen en elektra kunnen we zelf doen in overleg met de vakmensen wanneer bekend is waar wat precies moet komen. De volledige opbouw en installatie laten we graag aan vaklieden over. Het betreft een natte ruimte en dit moet professioneel en onder garantie gebeuren. Graag ontvangen wij een offerte.

Vloerverwarming en een dekvloer leggen

Het gaat om een woonkamer van 50 m2 waarin we vloerverwarming in de vorm van matten wensen. De fundering wordt deze zomer gedaan dus er ligt straks een schuimbeton vloer waarop de vloerverwarming komt te liggen. We kunnen zelf voorbereidend werk doen en meehelpen. Graag daarna de vloer afwerken met een zandcement dekvloer dekvloer. Ik hoor graag wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Buitenschilderwerk en voorbereidend werk

Tussenwoning. 1 buitendeur, 4 kozijnen en een dakkapel Er is ook voorbereidend werk nodig. Het liggend hout is hier en daar aangetast op de verdiepingen. Bij de dakkapel aan beide zijden vochtaanslag. Graag offerte per e-mail ivm verblijf buitenland.

Dragende muur deels verwijderen

Verwijderen van deel van een draagmuur en plaatsen van een vervangende constructiebalk (inclusief voorbereidend werk i.v.m. vergunningen e.d.). Lengte van de muur is 4 meter, hoogte is 2. 5 meter. We willen een deel van het midden verwijderen en kolommen aan beide kanten laten staan . Graag ook herstelwerk uitvoeren en puin verwijderen.

Deel van draagmuur verwijderen

Verwijderen van deel van een draagmuur en plaatsen van een vervangende constructiebalk (inclusief voorbereidend werk in verband met de vergunningen en dergelijken). Lengte van de muur is ongeveer 4 meter, hoogte 2,5 meter. We willen een stuk in het midden verwijderen en kolommen aan beide kanten laten staan. Graag ook herstel/stucwerk en wegvoeren van het puin.

Voorbereidend werk voor nieuwe keuken uitvoeren

We hebben een nieuwe keuken besteld die in week 45 wordt geplaatst. Voor deze tijd moet de keuken klaargemaakt worden voor plaatsing. De activiteiten zijn: verwijderen oude keuken, aansluitpunten (alleen elektra, water blijft op zelfde plek, gas wordt niet gebruikt) verplaatsen op basis van tekening, gat in muur voor afzuiging, tegelvloer in keuken, bijkeuken, hal en toilet verwijderen en nieuwe plaatsen 38 m2, rekening houdend met vloerverwarming, plaatsen verlaagd plafond 20 m2 in keuken, stuken wanden 30 m2 in keuken. Er moet een kookeiland geplaatst worden waar nu naar alle waarschijnlijkheid dus een wat onhandige vloerverwarming onder loopt.

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil graag de wanden van het toilet en de badkamer laten betegelen. De oude tegels zijn door mij verwijderd. Voorbereidend werk doen wij ook zelf in overleg. Het betreft ongeveer 30 m2. Daarnaast is er ook installatiewerk zoals een wasmeubel en toilet plaatsen. Het bad zit er nog in, en onder het bad zitten leidingen die ik niet kan controleren. De tegels zijn 30 bij 60 cm.

Muren uitbreken

De twee muren van de keuken moeten uitgebroken worden, zie foto. Rekening houdend met draagmuur. Voorbereidend werk voor de nieuwe keuken die geplaatst gaat worden.

Nieuwbouw glad stuken

Nieuwbouwhuis, begane grond + hal + 2 trappen en overloop. We hebben helaas nog geen bestanden. We kunnen zelf ook voorbereidend werk doen. We zijn aan het oriënteren wat de kosten zijn Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Toiletruimte verbouwen en voorbereidend werk in de keuken

Er moet een nieuwe koelkastruimte komen. Hier moet een stuk onnodig laminaat worden verwijderd, de deurkozijn van de keuken- / haldeur moeten worden weg gesloopt en hierin moet een wandcontactdoos gemaakt worden voor de koelkast en vriezer. In de toiletruimte moet het sanitair uit de huidige toiletruimte gesloopt worden, de huidige deurpost en 2 muurtjes van het toilet moeten worden afgebroken en dan moeten er 2 nieuwe muurtjes worden opgebouwd, zodat er in de huidige hal nog 60 cm overblijft voor een inbouwkoelkast. Het plafond moet weer geëgaliseerd worden op de plek waar de toiletruimte is vergroot (bijvoorbeeld door gipsplaten te gebruiken). Er moeten gleuven gefreesd worden in de muur voor het verleggen van de leidingen. De water-, afvoer- en stroomleidingen moeten indien nodig verlegd worden. De nieuwe muurtjes moeten worden geëgaliseerd. We willen de huidige keuken- / haldeur opnieuw gebruiken. Hiervoor moet een kozijn gebouwd worden op de plek waar nu de verwarming zit. De tegels, het hangend toilet en wastafeltje moeten opnieuw geplaatst worden. In de hal moet de verwarming en de leidingen verplaatst worden i.v.m. verplaatsing van de toiletdeur. De vloer dient gerepareerd te worden op de plek waar de leidingen zich eerst bevonden. In de keuken willen we door een keukenspecialist (al uitbesteed) een nieuwe keuken laten plaatsen. Hiervoor moeten we zelf voorbereidingen laten treffen m.b.t. het leidingwerk. De vaatwasser, kraan, het gasfornuis en de wasemkap blijven op dezelfde positie, dus we verwachten hiervan niet veel werk. Wel moeten er sowieso 2 sleuven gevreesd worden voor nieuwe stopcontacten. Dan moet de muren worden afgewerkt na de keukenverbouwing. We willen dat het muurtje rondom de koelkast vanaf de keukenzijde opnieuw gestuukt wordt, zodat alles weer strak egaal is. Zelf kunnen we het verfwerk doen. Zie ook de plattegrond in de bijlage voor verandering van muren, verwarming, koelkastruimte etc.

Partners

Partners van Casius