Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat inbouwen:

Ikea inductiekookplaat inbouwen

Oplevering van nieuwbouw huurappartement april/mei 2012 met stadsverwarming. Er is dus geen gas in huis. Induciekookplaat moet ingebouwd worden en aangesloten. Er is een groep voor in de groepenkast denk ik.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat inbouwen uit heel Nederland:

Perilex aansluiting maken

Wegens verbouwing zijn we overgestapt van gas naar elektrische koken. We zijn opzoek naar iemand die voor ons een wandcontact doos van de oven om kan zetten naar een Perlix aansluiting. Het gaat om een ikea HÖGKLASSIG inductiekookplaat van 7400 W. Oven aansluiting beschikt over een eigen groep van 16A. Advies in handleiding van kookplaats vraagt om 2x 16A of 1x 32A.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Ik zoek een vakman die voor mij op korte termijn een IKEA keuken kan plaatsen inclusief apparatuur. Daarbij moet ook installatiewerk worden verzorgd, zoals het verleggen en aansluiten van de waterleiding en het elektra, de afvoer, en ook verlichting plaatsen en aansluiten. Er moeten onder- en bovenkastjes geplaatst worden en een aanrechtblad met uitsparingen voor de wasbak en kookplaat. Er moet een oven, afzuigkap, vaatwasser, inductiekookplaat en koel-vriescombinatie worden geplaatst. Verder zijn er tegelwerkzaamheden en moeten plinten en lijsten worden geplaatst ter afwerking. De keuken kan op afroep worden geleverd. Ik kan u de tekening van de keuken toesturen en ontvang graag uw offerte.

IKEA inductiekookplaat aansluiten

Wij hebben een inductiekookplaat gekocht bij IKEA. We willen de oude inductiekookplaat laten verwijderen en de nieuwe laten aansluiten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Glasplaat in de inductiekookplaat vervangen

Glasplaat van HÖgklassig 78 bij 52 cm zwart van Ikea is gebarsten en moet vervangen worden. Ik wil dat deze wordt vervangen en daar zou ik graag een offerte van willen.

Inductiekookplaat aansluiten op perilex stopcontact

Ik ben van plan m'n keramische kookplaat te vervangen door een inductiekookplaat. Het wordt vermoedelijk een Ikea inductie-kookplaat. Nu heb ik voor de oude al een werkend perilex-stopcontact in de keuken, kan iemand de nieuwe inductiekookplaat aansluiten , want de bedrading ga ik niet uitkomen. Zo ja, kunnen jullie een inschatting maken van de kosten en die naar mij toemailen ?

Ikea inductiekookplaat aansluiten

Er zit in de keuken een lege loze leiding naar de meterkast.

Uitbreiding groepen voor nieuwe keuken

In verband met een nieuwe keuken met veel apparatuur heb ik meer groepen nodig voor onder andere een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie. De keuken en de apparatuur schaf ik bij Ikea aan. Daarnaast nog alle overige bestaande huishoudelijke apparaten zoals droger, wasmachine et cetera. Er zijn nu zeven groepen in de kast. Graag uw advies over hoeveel extra groepen er nodig zijn.

Folklig inductieplaat van IKEA aansluiten

Een Folklig inductiekookplaat van IKEA aansluiten. Alles ligt al klaar. Wil het laten plaatsen in verband met garantie. De stroomaansluiting in de keuken moet aangepast worden. Zie foto's voor meer duidelijkheid.

Plaatsen van een Ikea keuken

Wij hebben een keuken gekocht van 290 cm breed bij de Ikea en deze moet geplaatst worden. Het gaat om onder keukenkastjes met schuiflades. Verder zit er een elektrische oven in, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en een keukenblad met een voor gemonteerd spoelbak die op maat gemaakt moet worden. Verder komt er een aparte hoge kast van 45 cm diep, 60 cm breed en 2.40 meter hoog waar een inbouwmagnetron in geplaatst dient te worden.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Wij willen in onze nieuwe woning graag een IKEA keuken laten monteren. Wij zullen de kasten zelf in elkaar zetten, inclusief de frontjes en ook de afwerking doen wij zelf. Het gaat om het waterpas monteren van de kasten en het werkblad plaatsen. In het werkblad moet een gat voor de wasbak en inductiekookplaat worden gezaagd. Deze moeten daarin gemonteerd worden, inclusief een kraan. Er moet ook een achterwand worden geplaatst en er zijn enkele aanpassingen aan het leidingwerk en elektra nodig. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius