Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat inbouwen:

Ikea inductiekookplaat inbouwen

Oplevering van nieuwbouw huurappartement april/mei 2012 met stadsverwarming. Er is dus geen gas in huis. Induciekookplaat moet ingebouwd worden en aangesloten. Er is een groep voor in de groepenkast denk ik.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat inbouwen uit heel Nederland:

Inductiekookplaat aansluiten

Aansluiten Ikea Smaklig inductie kookplaat 7.4 kW (op perilex wcd. (perilex is gekoppelde groep in meterkast, 2 keer bruin, 2 keer blauw, een geelgroene aarde). Een nieuwe keuken. Alleen het aansluiten van de kookplaat.

Aanrechtblad verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil mijn kunststof keukenblad vervangen door een keukenblad van Ikea. Het gaat om een hoekkeuken met inductiekookplaat erin. Ik wil de twee bladen laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Ikea inductiekookplaat installeren

Een Ikea inductiekookplaat installeren. Zo snel mogelijk.

Groepenkast uitbreiden voor de keuken

Voor een (Ikea) keuken moet er een aantal extra groepen worden aangelegd en kabels worden getrokken van de meterkast via de kruipruimte naar de keuken (denk ik). In de nieuwe keuken komen de volgende apparaten: inductiekookplaat (2x 16A of 1x 32A, totaal 7400W volgens handleiding), vrijhangende afzuigkap (250W), afwasser, magnetron (750W), oven (13A volgens handleiding), grote inbouw koelkast en een grote inbouw vriezer. De magnetron/oven/koelkast/vriezer zullen in een apart blok tegen de muur worden geplaatst. Aan de overkant in het L-blok zullen de magnetron, inductiekookplaat en daarboven een afzuigkap worden geplaatst. In de huidige keuken is aanwezig: keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combi en combimagnetron (los) Kunt u op basis van deze informatie aangeven hoeveel groepen er benodigd zijn en de kosten voor het aanleggen hiervan? 17 september komt de nieuwe keuken.

Extra groepen aanleggen voor de keuken

Voor onze nieuwe (Ikea) keuken moeten er een aantal extra groepen worden aangelegd en kabels worden getrokken van de meterkast via de kruipruimte naar de keuken (denk ik). In de nieuwe keuken komen de volgende apparaten: inductiekookplaat (2x 16A of 1x 32A, totaal 7400W volgens handleiding), vrijhangende afzuigkap (250W), Afwasser, Magnetron (750W), Oven (13A volgens handleiding), grote inbouw koelkast en een grote inbouw vriezer. De magnetron/oven/koelkast/vriezer zullen in een apart blok tegen de muur worden geplaatst. Aan de overkant in het L-blok zullen de magnetron, inductiekookplaat en daarboven een afzuigkap worden geplaatst. (zie ook de foto's). In de huidige keuken is aanwezig: Keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combi en combimagnetron (los) Kunt u op basis van deze informatie en foto's van de meterkast alvast aangeven hoeveel groepen er benodigd zijn? Is het ook mogelijk om spoedig bij ons langs te komen voor een vrijblijvende offerte? Hoor graag!

IKEA 4-pits inductiekookplaat aansluiten

Een bij Ikea gekochte 4 pits inductiekookplaat moet aangesloten worden! Type; IKEA 4 pits Folklig N indkpl&boo 58 zwart (art. 502. 916. 19) Ik heb geloof ik 2 fasen in het appartement, en de kookplaat is 3 fasen (of andersom). Er zit een verschil van 1 fase in. Liefst zo snel mogelijk. En ook het liefst op een vrijdag.

Aanrechtblad laten verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb een flinke brandplek op mijn pas 3 maanden oude kunststof keukenblad. De verzekering vraagt mij om een offerte. Het gaat om een hoekkeuken met een glasplaat als achterwand, geen tegelwerk dus. Ik wil de twee bladen opnieuw laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil een inductieplaat laten aansluiten, het betreft een Ikea folklig kookplaat. Er is al een kookgroep en een Perilex stopcontact in de keuken aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Folklig en Realistik van IKEA aansluiten

Ik wil een Folklig inductiekookplaat met Realistik oven van Ikea laten aansluiten op een bestaand perilex stopcontact. Alleen de stekker hoeft te worden aangesloten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

IKEA inductiekookplaat vervangen

Hierbij dien ik een verzoek in voor een vrijblijvende offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe kookplaat. Mijn huidige IKEA inductiekookplaat heeft het begeven. Ik wil graag een carré model met 4 kookpunten.