Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat inbouwen:

Ikea inductiekookplaat inbouwen

Oplevering van nieuwbouw huurappartement april/mei 2012 met stadsverwarming. Er is dus geen gas in huis. Induciekookplaat moet ingebouwd worden en aangesloten. Er is een groep voor in de groepenkast denk ik.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat inbouwen uit heel Nederland:

Uitbreiding groepen voor nieuwe keuken

In verband met een nieuwe keuken met veel apparatuur heb ik meer groepen nodig voor onder andere een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie. De keuken en de apparatuur schaf ik bij Ikea aan. Daarnaast nog alle overige bestaande huishoudelijke apparaten zoals droger, wasmachine et cetera. Er zijn nu zeven groepen in de kast. Graag uw advies over hoeveel extra groepen er nodig zijn.

Folklig inductieplaat van IKEA aansluiten

Een Folklig inductiekookplaat van IKEA aansluiten. Alles ligt al klaar. Wil het laten plaatsen in verband met garantie. De stroomaansluiting in de keuken moet aangepast worden. Zie foto's voor meer duidelijkheid.

Plaatsen van een Ikea keuken

Wij hebben een keuken gekocht van 290 cm breed bij de Ikea en deze moet geplaatst worden. Het gaat om onder keukenkastjes met schuiflades. Verder zit er een elektrische oven in, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en een keukenblad met een voor gemonteerd spoelbak die op maat gemaakt moet worden. Verder komt er een aparte hoge kast van 45 cm diep, 60 cm breed en 2.40 meter hoog waar een inbouwmagnetron in geplaatst dient te worden.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Wij willen in onze nieuwe woning graag een IKEA keuken laten monteren. Wij zullen de kasten zelf in elkaar zetten, inclusief de frontjes en ook de afwerking doen wij zelf. Het gaat om het waterpas monteren van de kasten en het werkblad plaatsen. In het werkblad moet een gat voor de wasbak en inductiekookplaat worden gezaagd. Deze moeten daarin gemonteerd worden, inclusief een kraan. Er moet ook een achterwand worden geplaatst en er zijn enkele aanpassingen aan het leidingwerk en elektra nodig. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Inductiekookplaat aansluiten

Aansluiten Ikea Smaklig inductie kookplaat 7.4 kW (op perilex wcd. (perilex is gekoppelde groep in meterkast, 2 keer bruin, 2 keer blauw, een geelgroene aarde). Een nieuwe keuken. Alleen het aansluiten van de kookplaat.

Aanrechtblad verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil mijn kunststof keukenblad vervangen door een keukenblad van Ikea. Het gaat om een hoekkeuken met inductiekookplaat erin. Ik wil de twee bladen laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Ikea inductiekookplaat installeren

Een Ikea inductiekookplaat installeren. Zo snel mogelijk.

Groepenkast uitbreiden voor de keuken

Voor een (Ikea) keuken moet er een aantal extra groepen worden aangelegd en kabels worden getrokken van de meterkast via de kruipruimte naar de keuken (denk ik). In de nieuwe keuken komen de volgende apparaten: inductiekookplaat (2x 16A of 1x 32A, totaal 7400W volgens handleiding), vrijhangende afzuigkap (250W), afwasser, magnetron (750W), oven (13A volgens handleiding), grote inbouw koelkast en een grote inbouw vriezer. De magnetron/oven/koelkast/vriezer zullen in een apart blok tegen de muur worden geplaatst. Aan de overkant in het L-blok zullen de magnetron, inductiekookplaat en daarboven een afzuigkap worden geplaatst. In de huidige keuken is aanwezig: keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combi en combimagnetron (los) Kunt u op basis van deze informatie aangeven hoeveel groepen er benodigd zijn en de kosten voor het aanleggen hiervan? 17 september komt de nieuwe keuken.

Extra groepen aanleggen voor de keuken

Voor onze nieuwe (Ikea) keuken moeten er een aantal extra groepen worden aangelegd en kabels worden getrokken van de meterkast via de kruipruimte naar de keuken (denk ik). In de nieuwe keuken komen de volgende apparaten: inductiekookplaat (2x 16A of 1x 32A, totaal 7400W volgens handleiding), vrijhangende afzuigkap (250W), Afwasser, Magnetron (750W), Oven (13A volgens handleiding), grote inbouw koelkast en een grote inbouw vriezer. De magnetron/oven/koelkast/vriezer zullen in een apart blok tegen de muur worden geplaatst. Aan de overkant in het L-blok zullen de magnetron, inductiekookplaat en daarboven een afzuigkap worden geplaatst. (zie ook de foto's). In de huidige keuken is aanwezig: Keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combi en combimagnetron (los) Kunt u op basis van deze informatie en foto's van de meterkast alvast aangeven hoeveel groepen er benodigd zijn? Is het ook mogelijk om spoedig bij ons langs te komen voor een vrijblijvende offerte? Hoor graag!

IKEA 4-pits inductiekookplaat aansluiten

Een bij Ikea gekochte 4 pits inductiekookplaat moet aangesloten worden! Type; IKEA 4 pits Folklig N indkpl&boo 58 zwart (art. 502. 916. 19) Ik heb geloof ik 2 fasen in het appartement, en de kookplaat is 3 fasen (of andersom). Er zit een verschil van 1 fase in. Liefst zo snel mogelijk. En ook het liefst op een vrijdag.

Partners

Partners van Casius