Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Arnhem of directe omgeving.

2817 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: aanrecht verlagen en aanpassen, kitchen cupboards and installation of oven, keuken voorbereiden, monteren en aansluiten, keuken plaatsen en koof maken, aanrecht en oven vernieuwen, voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken, werkblad in keuken vervangen, showroomkeuken demonteren en plaatsen, uitfrezen van bestaand gat in composiet aanrechtblad, ikea keuken plaatsen, oude keuken demonteren en afvoeren, keuken van Praxis plaatsen, keukenblad vervangen, voorbereiding keuken, keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Arnhem:

Nieuw kunststof aanrechtblad monteren

Inmeten blad. Nieuw aanrechtblad plaatsen, oude blad afvoeren, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe spoelbak en nieuw gasstel plaatsen. Kitten rand rondom, een gebroken tegeltje vervangen. Het blad is circa 3,30 m breed.

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Demonteren showroomkeuken

Wandplank met LED-verlichting in de keuken maken

Ik ben op zoek naar iemand die wandplanken met led-verlichting voor in mijn keuken kan maken. Ik zou graag een lange wandplank boven mijn aanrechtblad willen hebben met daarin lichtspots. De plank moet daarbij aansluiten op een plank in een nis om de hoek. In de nis zou ik graag 2 planken met lichtspots willen hebben, waarvan 1 dan dus aansluit op de langere plank. De breedte van de nis is 81,5 cm en de lengte van de achterwand is 3 meter. De dieptemaat van de wandplanken moet hoogstwaarschijnlijk 20 cm worden, dit moet ik nog een keer opmeten. Voor de 2 planken in de nis is een ledspot per plank voldoende. In de lange plank moeten er denk ik 4 komen. Deze led-spots worden bediend met een externe dimschakelaar op de muur. Verder moeten de planken grijs van kleur worden en zwaar belast kunnen worden.

Stenen aanrechtblad passend maken

Ik wil een stenen aanrechtblad passend maken het betreft 2 lange platen die op een bestaande keuken geplaatst moeten worden. En daarbij dus ook 2 uitsparingen gezaagd moeten worden van de kookplaat en wasbak.

Leidingwerk verplaatsen in keuken

In verband met de nieuwe keuken moeten de leidingen en afvoer verplaatst worden in de keuken (electra, water en gas).

Afvoer voor afzuigkap aanleggen

Voor in een bestaande keuken met bestaande schouw dient een gat te komen in de bestaande voorzetwand, deze is van gipsplaten, dan dient er een gat te komen in een betonnen geïsoleerde muur naar de bijkeuken en vanaf hier dient er een gat te komen via het platte dak naar buiten. De afwerking in de bijkeuken moet middels een koof en ook de afvoer op het dak van de bijkeuken dient afgewerkt en waterdicht gemaakt te worden. De schouw zit momenteel al op de gipswand, er moeten dus twee bochten komen, een gat in de betonnen muur en een dakdoorvoer. Tekeningen zijn beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal, werkzaamheden en afwerking.

Klein keukentje vernieuwen

Ik wil de komende maanden een kleine keuken laten vervangen. Er moeten 2 keukenkastjes, een werkblad, kraan en kookplaat worden verwijderd. Daarna moet er ongeveer 2 m² muur gerenoveerd worden met gipsplaten en afwerking. Vervolgens wil ik 2 nieuwe kasten laten plaatsen, een vaatwasser, een kraan, werkblad en kookplaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keuken demonteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de keuken bij onze nieuwe woning. We hebben al een keuken besteld. Dus de oude keuken hoeft alleen verwijderd te worden. De afmetingen van deze keuken zijn : 3,62 m bij 2,30 m Kunt u de offerte sturen naar : of per post naar ons huidige adres

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.

Keukenkastjes vervangen na waterschade

Er is onlangs waterschade ontstaan in 3 onderkasten in mijn keuken. De gootsteen is overgelopen door toedoen van de bovenburen. De kastjes hebben zich volgezogen met water. Ik wil die kastjes graag op korte termijn laten vervangen. Ik laat de klus graag even ter plaatse beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Het huis wordt momenteel niet bewoond en gaat binnenkort in de verkoop.

Folie vervangen van keukenkastjes

De folie van de keukenkastjes laat los. Het gaat om ongeveer 14 kastjes.

Glasplaat vervangen van inductieplaat

Vervangen glasplaat Siemens inductieplaat type EH875FM27E. Glasbreuk.

Pannencarrousel repareren of vervangen

Wij hebben sedert het jaar 2001 een Alno keuken met daarin een pannencarroussel waarvan je de metalen deur moet indrukken, voordat je hem kunt draaien. Het draaimechanisme werkt niet goed meer en de deur loopt aan terwijl je hem alleen nog moeizaam kunt ronddraaien. Het lijkt of er iets tussen is gevallen. Gaarne offerte voor reparatie.

Keukenkastjes wrappen

Ik wil een keuken laten 'wrappen', in effen kleur folie. Graag prijsindicatie en garantie bepalingen. De oppervlakte is ongeveer 2.40 x 1.30 plus de hoge zij-kast (zie foto).

Afzuigkap vervangen en plafond stucen

Huidige afzuigkap vervangen voor plafondafzuigkap en het plafond in de keuken moet opnieuw gestuct worden.

Afvoergat in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik wil voor een afvoer van een afzuigkap, een gat in de buitenmuur van ongeveer 8 cm laten boren. Kunt u komen kijken om mij een indicatie van de kosten te geven?

Vlakscherm afzuigkap monteren en installeren

Ik wil graag een offerte wat het kost om een afzuigkap (vlakscherm Pelgrim slk640rvs) te laten monteren. Afzuigkap is al in bezit. De oude heeft het begeven. Dit was wel een kleinere. Eventueel ook gelijk een nieuwe spoelbak toilet (deze arriveert donderdag)installeren laaghangende spoelbak. Ik ben dus op zoek naar een allround klusjesman die ons uit de brand helpt. Liefst aankomende week al. Graag aanbiedingen per email!

Keukenkastdeur stellen

Koelkastdeur moet opnieuw gesteld worden. Let op: betreft een bijzondere (Atag) scharnier. Keuken is ca. 5 jaar oud.

Keukeneiland met lades en kast plaatsen

Graag een indicatie van kosten voor het plaatsen van een keukeneiland met: - 2 of 3 lange lades, soft close, semi greeploos - kast van ongeveer 30 cm, soft close met optie voor een prullenbak - aan de lange zijde ruimte creëren voor twee barkrukken Afmetingen eiland: - 85 cm diep - 120 cm breed - 92 cm hoog Kleur kasten + lades wit 106 mat. Keukenblad composiet paco bleu. Gelieve geen telefonisch contact, maar via de E-mail!

Carrousselkast repareren

De carrousel in mijn keuken draait niet meer goed, een onderdeel van het onderste mechanisme van het rechter deurtje zit los. Zie bijgevoegde foto's. Wie kan dit repareren of vervangen. Gaarne prijsopgave.

Aanrechtbladen laten vervangen

In onze keuken hebben we een quooker laten plaatsen maar het oude aanrechtblad kan daar niet tegen en moet nu vervangen worden. We hebben 2 bladen die we willen vervangen:1 blad van 165 cm waarin de quooker en een nieuwe spoelbak geplaatst moeten worden en 1 blad van 135 cm waarin een gaskookpaat geplaatst moet worden. We denken aan een composiet materiaal voor de nieuwe werkbladen, of in elk geval een materiaal dat de quooker niet beschadigen kan. Optioneel is een nieuwe spoelbak en gaskookplaat.

Afzuigkap aansluiten en nieuwe afvoer maken

Ik heb momenteel een motorloze afzuigkap en wil die gaan vervangen door een nieuwe afzuigkap waarbij de luchtafvoer door de buitenmuur moet worden aangelegd. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarbij uw prijsindicatie voor de montagekosten.

Keukenplinten op maat maken en monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het om maat maken en monteren van nieuwe keukenplinten in onze bestaande keuken.

Paneel op de vaatwasmachine monteren

In heb een vaatwasmachine van IKEA, hierop moet een deur/schuifpaneel worden gemonteerd. Dit is tot op heden mislukt omdat er een schroef is afgebroken in de zijkant van de deur. Dus: afgebroken schroef verwijderen en hulp bij montage van de deurpaneel.

Aanrechtblad met gootsteen plaatsen

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad laten plaatsen met een nieuwe gootsteen erin. Mijn oude metalen aanrechtblad met vaste gootsteen eruit en deze vervangen. Bij de nieuwe gootsteen moet ook gekeken worden naar de afvoer. Er zal waarschijnlijk een nieuwe afvoer moeten worden gemaakt om het passend aan te sluiten. In het aanrechtblad moet een gat worden gezaagd zodat de gootsteen er mooi in past. Er zal langs de rand een stukje uitgefreesd moeten worden, zodat de rand van de gootsteen er mooi in past en op gelijke hoogte ligt met het blad. Tussen het aanrechtblad en de keukenmuur moet een strip komen, zodat het water niet achter de muur komt. Het aanrechtblad heb ik bij Gamma gezien en die zal vast ook wel een gootsteen hebben. Ik moet nog een keuze maken tussen een ronde of vierkante. Ik stuur ook een aantal foto's van de huidige situatie en van het nieuwe aanrechtblad. Graag contact per e-mail daar ik slechthorend ben.