Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Arnhem of directe omgeving.

2834 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renovatie, uitsparing in composiet werkblad zagen, alle keukenkastjes laten lamineren, plaatsen keukenkastjes, granieten werkblad laten zagen op locatie, keukendeurtjes laten beplakken, afzuigkap lucht naar buiten aanleggen, gaskookplaat vervangen door inductie en meterkast aanpassen, voorbereidingen voor nieuwe keuken, werkblad monteren, vervangen van oude keuken en installeren van nieuw, composiet werkblad gat vergroten, uitsparing in keramisch werkblad iets groter maken, keuken plaatsen, composiet werkblad gat vergroten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Arnhem:

Verleggen leidingwerk water in keuken

Ik wil de waterleidingen (warm en koud) en afvoer in mijn nieuwe keuken laten verleggen.

Keuken demonteren

Ik zoek een aannemer/klusjesman die mijn keuken op de eerste verdieping kan afbreken en verwijderen. Daarnaast dienen ook de muurtegels verwijderd te worden. Hierbij gaat het ongeveer om 7 m2. Al het puin dient afgevoerd te worden. De keuken is ongeveer 3 meter breed.

Renovatie restaurantkeuken

Ik wil graag de keuken van mijn restaurantje laten opknappen. 1. Nieuw plafond van waterbestendig materiaal en tevens afwasbaar. - Boven kookgedeelte 2 schuifwanden ook van waterbestendig/afwasbaar materiaal. - Twee nieuwe lichtpunten inclusief LED verlichting. 2. Vloer aanhelen daar waar nodig, - Voegen uitslijpen en vernieuwen. - Afvoerput vervangen. 3. Nieuwe groep installeren voor stopcontact nabij kookgedeelte. De keuken is ongeveer 12 m2.

Extra werkblad monteren

Wij willen graag links en rechts van ons aanrechtblad een extra werkblad laren monteren. Links moet er een werkblad van 1.20 meter, en rechts ook een werkblad van 1.20 meter. In het rechter werkblad moet ook een opening worden gemaakt ten behoeve van een inbouwkookplaat. Wij zouden graag eerst een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Het werkblad en bevestigingsbeugels hebben wij al aan geschaft.

Keuken laten wrappen

Graag wil ik een prijsopgave voor het wrappen van mijn keuken. De keuken is ongeveer 2.80 meter lang en heeft nog een ander deel van 1.70 meter lang. De hoogte is 2.65 meter. - alleen de deurtjes in hooglans wit - lange planken boven tussen gips plafond en onder vloer - keukenblad in mat grijs - Is het mogelijk om dit voor 7 september te doen? Type en merk Bruynzeel keuken met Atag apparatuur

Nieuw kunststof aanrechtblad monteren

Inmeten blad. Nieuw aanrechtblad plaatsen, oude blad afvoeren, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe spoelbak en nieuw gasstel plaatsen. Kitten rand rondom, een gebroken tegeltje vervangen. Het blad is circa 3,30 m breed.

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Demonteren showroomkeuken

Wandplank met LED-verlichting in de keuken maken

Ik ben op zoek naar iemand die wandplanken met led-verlichting voor in mijn keuken kan maken. Ik zou graag een lange wandplank boven mijn aanrechtblad willen hebben met daarin lichtspots. De plank moet daarbij aansluiten op een plank in een nis om de hoek. In de nis zou ik graag 2 planken met lichtspots willen hebben, waarvan 1 dan dus aansluit op de langere plank. De breedte van de nis is 81,5 cm en de lengte van de achterwand is 3 meter. De dieptemaat van de wandplanken moet hoogstwaarschijnlijk 20 cm worden, dit moet ik nog een keer opmeten. Voor de 2 planken in de nis is een ledspot per plank voldoende. In de lange plank moeten er denk ik 4 komen. Deze led-spots worden bediend met een externe dimschakelaar op de muur. Verder moeten de planken grijs van kleur worden en zwaar belast kunnen worden.

Stenen aanrechtblad passend maken

Ik wil een stenen aanrechtblad passend maken het betreft 2 lange platen die op een bestaande keuken geplaatst moeten worden. En daarbij dus ook 2 uitsparingen gezaagd moeten worden van de kookplaat en wasbak.

Leidingwerk verplaatsen in keuken

In verband met de nieuwe keuken moeten de leidingen en afvoer verplaatst worden in de keuken (electra, water en gas).

Afvoer voor afzuigkap aanleggen

Voor in een bestaande keuken met bestaande schouw dient een gat te komen in de bestaande voorzetwand, deze is van gipsplaten, dan dient er een gat te komen in een betonnen geïsoleerde muur naar de bijkeuken en vanaf hier dient er een gat te komen via het platte dak naar buiten. De afwerking in de bijkeuken moet middels een koof en ook de afvoer op het dak van de bijkeuken dient afgewerkt en waterdicht gemaakt te worden. De schouw zit momenteel al op de gipswand, er moeten dus twee bochten komen, een gat in de betonnen muur en een dakdoorvoer. Tekeningen zijn beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal, werkzaamheden en afwerking.

Klein keukentje vernieuwen

Ik wil de komende maanden een kleine keuken laten vervangen. Er moeten 2 keukenkastjes, een werkblad, kraan en kookplaat worden verwijderd. Daarna moet er ongeveer 2 m² muur gerenoveerd worden met gipsplaten en afwerking. Vervolgens wil ik 2 nieuwe kasten laten plaatsen, een vaatwasser, een kraan, werkblad en kookplaat. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keuken demonteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de keuken bij onze nieuwe woning. We hebben al een keuken besteld. Dus de oude keuken hoeft alleen verwijderd te worden. De afmetingen van deze keuken zijn : 3,62 m bij 2,30 m Kunt u de offerte sturen naar : of per post naar ons huidige adres

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.

Keukenkastjes vervangen na waterschade

Er is onlangs waterschade ontstaan in 3 onderkasten in mijn keuken. De gootsteen is overgelopen door toedoen van de bovenburen. De kastjes hebben zich volgezogen met water. Ik wil die kastjes graag op korte termijn laten vervangen. Ik laat de klus graag even ter plaatse beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Het huis wordt momenteel niet bewoond en gaat binnenkort in de verkoop.

Folie vervangen van keukenkastjes

De folie van de keukenkastjes laat los. Het gaat om ongeveer 14 kastjes.

Glasplaat vervangen van inductieplaat

Vervangen glasplaat Siemens inductieplaat type EH875FM27E. Glasbreuk.

Pannencarrousel repareren of vervangen

Wij hebben sedert het jaar 2001 een Alno keuken met daarin een pannencarroussel waarvan je de metalen deur moet indrukken, voordat je hem kunt draaien. Het draaimechanisme werkt niet goed meer en de deur loopt aan terwijl je hem alleen nog moeizaam kunt ronddraaien. Het lijkt of er iets tussen is gevallen. Gaarne offerte voor reparatie.

Keukenkastjes wrappen

Ik wil een keuken laten 'wrappen', in effen kleur folie. Graag prijsindicatie en garantie bepalingen. De oppervlakte is ongeveer 2.40 x 1.30 plus de hoge zij-kast (zie foto).

Afzuigkap vervangen en plafond stucen

Huidige afzuigkap vervangen voor plafondafzuigkap en het plafond in de keuken moet opnieuw gestuct worden.

Afvoergat in de buitenmuur boren voor de afzuigkap

Ik wil voor een afvoer van een afzuigkap, een gat in de buitenmuur van ongeveer 8 cm laten boren. Kunt u komen kijken om mij een indicatie van de kosten te geven?

Vlakscherm afzuigkap monteren en installeren

Ik wil graag een offerte wat het kost om een afzuigkap (vlakscherm Pelgrim slk640rvs) te laten monteren. Afzuigkap is al in bezit. De oude heeft het begeven. Dit was wel een kleinere. Eventueel ook gelijk een nieuwe spoelbak toilet (deze arriveert donderdag)installeren laaghangende spoelbak. Ik ben dus op zoek naar een allround klusjesman die ons uit de brand helpt. Liefst aankomende week al. Graag aanbiedingen per email!

Keukenkastdeur stellen

Koelkastdeur moet opnieuw gesteld worden. Let op: betreft een bijzondere (Atag) scharnier. Keuken is ca. 5 jaar oud.

Keukeneiland met lades en kast plaatsen

Graag een indicatie van kosten voor het plaatsen van een keukeneiland met: - 2 of 3 lange lades, soft close, semi greeploos - kast van ongeveer 30 cm, soft close met optie voor een prullenbak - aan de lange zijde ruimte creëren voor twee barkrukken Afmetingen eiland: - 85 cm diep - 120 cm breed - 92 cm hoog Kleur kasten + lades wit 106 mat. Keukenblad composiet paco bleu. Gelieve geen telefonisch contact, maar via de E-mail!

Carrousselkast repareren

De carrousel in mijn keuken draait niet meer goed, een onderdeel van het onderste mechanisme van het rechter deurtje zit los. Zie bijgevoegde foto's. Wie kan dit repareren of vervangen. Gaarne prijsopgave.