Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor waterschade keuken herstellen:

Waterschade keuken herstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. Uit een slang van de kraan is er water gelekt in een keukenkastje waardoor deze is uitgezet. Zie ook de bijgevoegde foto's.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade keuken herstellen uit heel Nederland:

Laminaat schade herstellen

Ivm waterschade aan mijn vloer in de keuken/woonkamer moet ik een offerte opvragen voor de verzekering. Mijn hele laminaat loopt door van keuken tot woonkamer en de schade bevindt zich in het midden van beide ruimtes. Totale oppervlakte van de woonkamer is 28 m2.

Lundia laminaat laten leggen

Wegens waterschade is mijn hal/keuken laminaat niet meer te gebruiken. Graag wil ik een nieuwe vloer laten leggen. Het is bij elkaar 8 m2.

Herstellen van laminaatvloer na waterschade

Door een lekkage in mijn keuken is mijn laminaat een beetje gaan bollen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen van mijn laminaat (ik heb zelf geen laminaat meer in mijn bezit dus dat zou ook in de offerte moeten worden meegenomen). Het gaat om een oppervlakte van 2 x 2 meter, het kan natuurlijk zijn dat de lekkage onder de vloer meer schade heeft aangedaan.

Offerte laminaat tbv verzekering

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat (incl. ondervloer) ivm waterschade. Het gaat om de keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Vloeren vernieuwen

Graag laat ik in de keuken en woonkamer na waterschade de vloer nieuw leggen, de verzekering neemt de kosten over. De woonkamer is 22 m2 en er ligt laminaat. Graag opnieuw laminaat leggen. De keuken heeft 30 plavuizen (30 x 30 cm) en is 5 meter lang bij 1.50 m breed. Het is een U-vormige inbouwkeuken. De huidige vloer laat ik graag door de vakman er eerst uithalen. De oude tegels in de keuken kunnen van mij blijven liggen, maar ik weet niet of dit mogelijk is. Hier graag opnieuw tegels. Oude laminaat en ondervloer graag afvoeren.

Plafond na waterschade herstellen

Door lekkage van de bovenbuurvrouw heb ik vochtplekken op mijn plafond in de keuken. Lekkage is verholpen, vochtplek nog niet. Graag vraag ik een herstelofferte op voor de verzekering. Daarnaast heb ik in de slaapkamer een vochtplek, evenals in de hal en keuken (kleinere plekjes). Graag zou ik hier de oorzaak van weten en zou ik ook hiervoor een herstelofferte willen opvragen.

Linoleum vloer vervangen

In de keuken is er door waterschade een deel van de linoleumvloer gaan scheuren en los gaan laten, moet dus vervangen worden. Oppervlakte 1,60 x 3,50 met 2 uitsparingen. Vloer moet aangesloten worden op het nog resterende linoleum aan twee kanten. Zelfde kleur vloer moet nog worden aangeschaft. Graag offerte voor leggen van linoleum.

Keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen

Door een gesprongen soepele aansluitslang is mijn keukenkastje aan de onderkant zwaar beschadigd. De middenstijl moet worden vervangen. Ook de plinten moeten worden vervangen zo ook de achterplaat. De plinten zijn ongeveer 15 cm x 10 meter lang. Het gaat om een U-vormige keuken. Ook de kickspace is kapot, deze zou vervangen moeten worden. Afvoeren doen we zelf. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een offerte.

Herstelofferte keuken/woonkamer

Na een weekje weg te zijn geweest trof ik waterschade in mijn keuken, doorlopend naar mijn woonkamer. Het betreft een 4 tal planken naast elkaar en 3/4 planken diep. Het zit midden in de keuken doorlopend en het hoekje om. Graag hoor ik hier de kosten van.

Waterschade laminaatvloer

In de keuken heeft een plasje water gestaan op de laminaatvloer als gevolg van een lekkage bij de afwasmachine. Nu is er een kleine 2 m2 van de laminaatvloer bol gaan staan in vooral de randen. Graag willen we weten wat het ons zou kosten om dit te lagen herstellen. Gaat om een verzekeringskwestie

Partners

Partners van Casius