Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor waterschade keuken herstellen:

Waterschade keuken herstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. Uit een slang van de kraan is er water gelekt in een keukenkastje waardoor deze is uitgezet. Zie ook de bijgevoegde foto's.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade keuken herstellen uit heel Nederland:

Laminaat laten leggen

Door waterschade moet het laminaat vervangen worden inclusief de ondervloer. Ik ben opzoek naar een partij die ook het materiaal kan leveren, dus laminaat, ondervloer en plinten. Woningtype appartement. Oppervlak 90 m2. Woonkamer, Keuken, Gang, 2 Slaapkamers

Laminaatvloer vervangen

Na waterschade in keuken dient de complete laminaatvloer, 32m2, in keuken en aansluitende woonkamer vervangen worden. Het gaat om een verzekeringskwestie

Muur en vloer herstellen na waterschade

Door lekkende koppeling waterschade aan muur en vloer in de slaapkamer. Plinten en laminaat beschadigd. Verkleuring in de muur in de keuken. Zie rapport. De slaapkamer is 8 m2. Ik zoek een klusbedrijf die het gros hiervan kan repareren.

Laminaat keuken

Door waterschade van boven is het laminaat in de keuken beschadigd. Denk dat de keuken ongeveer 6m2 is. Het hele huis is +/- 58m2. Het is een schuin en scheef huis en alles is aan 1 stuk door gelegd zonder drempels en met veel hoekjes etc.

lekkage

Ik heb waterschade i.v.m. een het lekke, verstopte afvoer. Daardoor is het laminaat in de keuken/huiskamer krom komen te staan (open keuken en laminaat loopt door). De lekkage is inmiddels verholpen. Het betreft een ruimte van ongeveer 4.5 bij 10 meter. De vloer moet volgens mij in zijn geheel vervangen worden.

Waterschaderapport opstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. slang van de kokende water kraan is gescheurd En hierdoor is de gehele beneden verdieping onder gelopen. Hierdoor is het gootsteen kastje overal uitgezet en de 3 zijpanelen die op de grond rustte. Ook de vaatwasser deur is waarschijnlijk uitgezet want deze klemd nu enorm. Zie ook de bijgevoegde foto's. Ik ben opzoek naar een partij die voor mij een waterschade rapport kan opstellen, en vervolgens ook alles kan herstellen.

Laminaat deels vervangen

Ivm waterschade in keuken het laminaat deels vervangen dmv overgang strip naar laminaat of pvc. Huidige laminaat moet dwars doorgezaagd worden. Oppervlakte circa 10 m2.

Laminaat vloer vervangen

Op gehele begane grond laminaat vervangen ivm waterschade keuken en alles is als een geheel gelegd. 72 m2 waarvan 1 lange zijde schijn in ”taartpunt”. Het is een vloer waarbij de voorkant smal is en breder wordt aan de achterzijde van het huis.

Vanwege waterschade

Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de waterschade vanwege een lekkage. De Afwasmachine is namelijk gaan lekken. De vloer en ondervloer zijn nu beschadigd. Lekkage is daarnaast tot aan kelder gekomen. In de keuken ligt er een linoleum vloer, deze is gaan bubbelen, gaan om 6 m2. Daarnaast deel houten vloer kromgetrokken, ook 6 m2. Daarnaast ook waarschijnlijk schade in muren en dergelijken. Graag iemand naar laten kijken naar de waterschade en beoordelen wat er aan moet gebeuren.

Vervangen laminaat in de gang na waterschade

Ik heb laminaat in gang, keuken en woonkamer. Het laminaat in de gang moet worden vervangen, na waterschade. Tussen keuken en woonkamer moet een overgang-strip komen. Zie verder tekening.

Partners

Partners van Casius