Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1808 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, keuken laten wrappen, keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Apeldoorn:

Keuken laten wrappen

Ik wil graag mijn keuken laten wrappen. Afmetingen zijn: 255x91x60 cm en een hangkast van 120x58x34 cm. De keuken heeft in totaal 6 deuren. Waarvan twee van de hangkast zijn, een koelkast en drie andere deuren. De keuken heeft een lade en een “blinde” lade boven een deur. Graag ook de lijst onderaan de keuken meenemen. Gewenste kleur is hoogglans (licht) betongrijs. Mits mogelijk ook de vensterbank wrappen maar dan in hoogglans wit. Wil het graag in juni of juli uit laten voeren.

IKEA inductiekookplaat vervangen

Ivm met een barst in het glas zou ik graag de glasplaat van Ikea (otrolig) keramische kookplaat willen laten vervangen.

Keuken schilderen of spuiten en plinten vervangen

Ik wil graag mijn keuken laten schilderen of spuiten in wit, daarnaast wil ik lades in de kasten mocht dat ook tot de mogelijkheden behoren en de draai pannen kast is stuk en moet worden gemaakt van binnen. De plinten van de keuken moeten ook worden vervangen. Ik heb twee foto's toegevoegd waar de hele keuken duidelijk op te zien is.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in week 11. De indeling is anders. Het volgende moet nog gebeuren voordat de keuken wordt geplaatst: Elektra, afvoer en waterleidingen vooraf aanpassen. Ik ontvang een aansluitschema van de leverancier. De nieuwe keuken heeft 2 apparaten aan de wand (oven, koel/vrieskast) en 2 op het keukeneiland (vaatwasser en inductiekookplaat). Het gas dient te worden afgedopt en mogelijk een extra groep voor de inductiekookplaat. Voorwerk dient gedaan te worden in week 10. Oude keuken verwijderen wij zelf.

Werkblad keuken vervangen

Ik wil graag het keukenblad vervangen. Er zitten beschadigingen op het huidige durapal blad. 1 blad, 3 meter breed, 63,5 diep. Spoelbak en kookplaat inzagen. Zijkant en achterkant zitten tegen de muur aan geheel kitten. Kwaliteit vergelijkbaar met het huidige durapal Meenemen in offerte verwijderen en afvoeren huidige blad en herstel tegels.

Waterschade keuken herstellen

Door een lekkage is er schade ontstaan aan mijn keuken. Uit een slang van de kraan is er water gelekt in een keukenkastje waardoor deze is uitgezet. Zie ook de bijgevoegde foto's.

Bestaande keuken verplaatsen

We hebben een Nolte keuken die van de eerste naar de begane grond verplaatst moet worden. Op de begane grond zat al een keuken met leidingen. We koken met inductie. De leidingen zullen wel wat verlegd moeten worden en daarna apparatuur aansluiten. De keukenkastje en werkblad dienen te worden geplaatst. Verder willen wij een kookeiland realiseren met een cooker en de vaatwasser. Hiervoor zullen de leidingen doorgetrokken moeten worden. Voor de afzuigkap zal er een gat naar buiten gemaakt moeten worden inclusief koof.

Werkblad keuken vervangen

Wij hebben een U vorm keuken waarbij 1 deel van het werkblad vervangen dient te worden. Het blad is Duropal kersen kleur is al aangeschaft en dient alleen gemonteerd te worden inclusief het plaatsen van een kookplaat. De lengte van het blad is 1.90 meter en 60 cm breed en is aan 1 kastje vast gemonteerd.

Plaatsen inductiekookplaat en oude gaskookplaat verwijderen

Ik wil graag mijn gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat in een bestaande keuken. Het aanrechtblad is van kunststof. De gaskookplaat is geplaatst boven de oven. Verder zal er wellicht een elektrische aanpassing moeten plaats vinden. Graag een bezoek gevolgd door een offerte.

ATAG afzuigkapverlichting WG7B repareren

Verlichting is stuk. Vervangen van de twee lampjes gaf geen resultaat. schakelaar stuk?

Keukenwerkblad vervangen

Ik wil graag een nieuw keukenwerkblad laten plaatsen inclusief nieuwe gootsteen, inductiekookplaat en kraan. Keuken is in U-vorm. Ik heb nog geen nieuw werkblad gekocht. Ik zou graag willen dat iemand langs kon komen om de maten te kunnen opmeten. Materialen in overleg, zat te denken aan een werkblad van kunststof. Inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude werkblad.

Keukenkastjes opnieuw bekleden

Ik wil graag alle keukenkastjes en laden opnieuw laten bekleden. Het gaat om twee grote laden en drie kleine laden. Verder gaat het om vijf kastjes, de koelkast en de oven. Het is een Bruynzeel keuken en de folie laat steeds los.

GAMMA bovenbouw keukenkast ophangen

Gamma bouwpakket keukenkast bovenbouw 100 cm breed in elkaar zetten en ophangen aan de muur.

Keukenblokjes in elkaar zetten

Er moeten 2 Ikea keukenblokjes in elkaar gezet worden. De keukenblokken zijn twee keer 60 cm x 60 cm x 60 cm ongeveer. Er moet ook een werkblad op gemaakt worden. Het werkblad wordt 122 cm bij 62. Het werkblad kan ik zo kopen.

Keuken laten wrappen

Wij willen onze keuken laten wrappen. Het gaat om 12 fronten, 6 ladefronten, 1 zijkant en een lange sierstrip. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Nieuw fineer op de keukenkastjes maken

Het fineer op onze keukenkastjes laat los. We willen graag een offerte wat het zou kosten om de deurtjes opnieuw te laten fineren. Ik heb alles opgemeten en het gaat om de volgende afmetingen in cm's op de panelen: - 1 paneel 59,5 breed en 24,5 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 115 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 72 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 25,5 hoog - 1 paneel 24,5 breed en 14 hoog - 1 paneel 24,5 breed en 57,5 hoog - 1 paneel 24,5 breed en 86 hoog - 1 paneel 22 breed en 86 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 71,5 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 14 hoog - 1 paneel 49,5 breed en 86 hoog - 1 paneel 49,5 breed en 61,5 hoog - 2 panelen 39,5 breed en 61,5 hoog In totaal zijn het dus 14 panelen. We willen graag het nieuwe fineer in gebroken wit. We zijn benieuwd wat het zou gaan kosten en op welke termijn de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Inclusief het verwijderen van de oude fineer en eventueel afvoeren (ligt aan de meerprijs).

Vaatwasser installeren in een bestaande keuken

Graag willen wij in onze bestaande keuken een vaatwasser ingebouwd hebben. De vaatwasser moeten we nog aanschaffen, hij zal in 1 van de huidige kastjes moeten worden ingebouwd. Uiteraard ook water en elektra aanleggen en het plaatsen van de vaatwasser verzorgen. De huidige keuken is een Bruynzeel. Vooraf graag een offerte voor alle werkzaamheden. Alle contact en vragen graag per mail.

Glasplaat vervangen van inductieplaat

Glasplaat inductie vervangen. Merk bauknecht Maat 77 bij 51 cm Model zie bijlage

Elektrische kookplaat en oven plaatsen

Ik heb een bestaande keuken, ik wil graag de oude elektrische (keramische) kookplaat en elektrische oven eruit halen en een nieuwe plaatsen. Ik heb de nieuwe oven en de kookplaat gekocht. Ik wil weten hoeveel het kost om dit te laten monteren.

Inductiekookplaat aansluiten

Wij willen een inductiekookplaat aanschaffen, echter is er in de keuken geen meer fase aansluiting. Er moet dus in de groepenkast wat worden gedaan en er moet een leiding vanuit de groepenkast naar de keuken worden getrokken.

L-vormig keukenblad vervangen

Van een bestaande keuken wil ik graag het keukenblad laten vervangen. Deze is van composiet en heeft een L-vorm (ongeveer 1.90 meter bij 2.65 meter). Graag met uitsparing van de gaspitten en spoelbak.

Gehard glazen rugwand in de keuken aan beide zijden

Ik wil graag een geharde glazen rugwand in de keuken aan twee zijden. Aan één kant wil ik graag een rugwand van 173 x 49 cm met 2 x uitsparing voor dubbel stopkontakt. Aan andere kant wil ik graag een rugwand van 131 x 58 cm onder afzuigkap (60 cm breed), aan weerszijden daarvan 49 cm. Kleur RAL 9010. Inclusief inmeten en montage, graag gespecificeerde all-in prijs.

Folie op keukenkastjes herstellen

Wij hebben een keuken van 12 tot 14 jaar oud, waarvan op dit moment de folielaag van enkele fronten los laat. De folie op de deur van de inbouwkoelkast is fors gescheurd en van een ander kastje is een stukje los. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw reparatievoorstel.

Keukenklussen

Het verleggen/aansluiten van gas, elektra en water vanwege montage nieuwe keuken. Ook het verwijderen van een (gedeelte) van een muurtje, tevens afwerking - geen dragende muur. Ook het afwerken van een andere muur. Het verlengen van een verlaagd plafond en het aanbrengen hierin van verlichting, er zal zo'n 20 cm breed en 1.50 meter lang bij moeten komen.

Klussen in de keuken

Wij hebben vorig jaar lekkage gehad in onze keuken, waardoor de houten vloer is gaan werken. Dit heeft ook invloed gehad op onze hoekkeuken met natuurstenen blad. We bemerken nu dat er enkele kastjes niet goed sluiten en met name de hoekkast moet beter worden afgesteld. Mogelijk moet die hele kast vervangen worden. We willen eventueel ook de tegeltjes boven het blad vervangen. We laten het hier graag even beoordelen en bespreken dan de mogelijkheden en de kosten.