Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Leeuwarden of directe omgeving.

972 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vernieuwen, keuken renovatie, verbouwing keuken, keuken laten demonteren en afvoeren, keuken klaarmaken voor inductie koken en verleggen van leidingen, keuken verplaatsen van achter naar voorkant, plaatsing en monteren Ikea keuken incl.plaatsing en aansluiten apparatuur., montage nieuwe keuken, vaatwasser inbouwen in bestaande keuken, 2 Keuken werkbladen realiseren, keuken kastjes opnieuw fineren, het vervangen van 2 keukenbladen, keukenboiler vervangen, ikea keuken monteren, gasfornuis naar elektra ombouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Leeuwarden:

Afzuigkap vervangen

Ik zoek een partij die mijn huidige onderbouw afzuigkap kan vervangen. Het gaat om een uitschuif kap die onder/in een bovenkast bevestigd is.

Keuken renoveren

Ik wil graag 4 bovenkasten van een keuken ophangen en een aanrecht vervangen en een spoelbak aansluiten.

Uitsparing in composiet werkblad zagen

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn composiet aanrechtblad (dikte 20 mm) vergroten? We willen graag van gaskookplaat naar een inductiekookplaat. Het gat is nu 56 x 48 centimeter en moet 56 x 49. 5 centimeter worden. Het blad is 1.20 m en deze kan los gemaakt worden. Mogelijkheid tot waterzagen in de tuin.

Uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn composiet aanrechtblad vergroten? Het gat is nu 75 x 49 centimeter en moet 88 x 49 centimeter worden.

Horecaafzuigkap installeren met afvoer naar boven

Het gaat om een casco pand van 700 m2. Hier moet een afzuiging inkomen voor een horecakeuken. Hoogste punt van de pijp is ongeveer 25 meter hoogte in verband met naastgelegen panden. In de keuken komt een houtoven, kolengrill, friteuse. De materialen zijn nog niet aangeschaft. Kunt u die eventueel leveren? In ieder geval wil ik graag een prijs voor het plaatsen weten. Het is een rijksmonumentale pand.

Gat voor de kookplaat groter maken

We hebben een nieuwe kookplaat gekocht die de oude in onze keuken moet vervangen. Er moet echter in het blad gezaagd worden (aan 1 kant moet er zo'n 5 mm af). Welk materiaal het is, is niet geheel duidelijk. Het is volgens mij geen graniet, wellicht een soort composiet dat er als natuursteen uitziet en ook hard is. In totaal moet er 1 x 56 cm gezaagd worden. Het blad is ongeveer 1 cm dik. We zoeken iemand die de juiste gereedschappen heeft en dit gemakkelijk kan doen.

Uitsparing in een granieten aanrechtblad vergroten

Ik ben op zoek naar een vakman die de uitsparing in mijn granieten keukenblad kan vergroten. De huidige uitsparing is 56 x 46. De nieuwe uitsparing moet worden 79 x 49 (ivm aanschaf nieuwe kookplaat). Voorkeur nat zagen of met afzuiging. Details: - Blad is 2 cm dik - Apparatuur e.d. is gedemonteerd - Aanvang klus z.s.m.

Inbouwapparatuur van de keuken vervangen

Graag wil ik de oven inclusief kookplaat en de gootsteenkraan laten vernieuwen. De afvoer van de gootsteen dient te worden gecontroleerd. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Er is een foto beschikbaar.

Aanrechtblad repareren

Ik wil mijn aanrechtblad laten repareren. Er zijn 2 schades (fineer). Een schroef was tweemaal te lang en heeft door het aanrechtblad gestoken. Gaat om een spaanplaat aanrechtblad met als toplaag fineer.

Keuken renoveren

We hebben een maxi keuken, schopbord is 8 cm hoog, met bovenkastjes, onderkastjes en diverse laden. Wij zouden graag de frontjes willen laten vervangen door een landelijke stijl, lijsten en paneeltjes in het oud groen. Tegen de achterwand dient er ook een achterpaneel over de tegels heen geplaatst te worden. Dit is 3 meter breed en 80 cm diep. De deurtjes bovenkastjes zijn 4 stuks 72 x 40 cm, hoogte x breedte, en 2 stuks 72 x 30 cm en 1 stuks 57 x 60 cm (boven kookplaat). De onderkasten zijn 2 stuks deurtjes 57 x 40 cm daaronder 1 lade 28,5 cm. 2 stuks lade 14 x 80 cm, 2 stuks lade 28,5 x 80 cm, 6 stuks lade 28,5 x 30 cm. 1 stuks lade onder oven 25,5 x 60 cm.

Reparatie Boretti gasoven

Wij zoeken een monteur die onze Boretti gasoven kan repareren. De gastoevoer is goed denk ik. Maar ik denk dat het probleem zit bij de ontsteker. Die hoor ik niet tikken als ik de gasoven probeer te ontsteken.

Afzuigkap vervangen

Huidige afzuigkap doet het niet meer. Nieuwe moet geplaatst worden. Is van hetzelfde merk en dezelfde afmetingen

Herstellen van keukenlades

Graag laat ik 3 keukenlades vervangen. De lades zijn ongeveer 70 cm breed. Daarnaast dient de draaiknop van de oven vervangen te worden.

Plint in de keuken monteren

Er moeten opstaande stootborden onder de keuken geplaatst worden. Deze zijn ongeveer 23 centimeter hoog, de lengte weet ik niet dus dit zou opgemeten moeten worden. Ik schat dat het om ongeveer 3.5 meter zal gaan.

Keukenrenovatie: deurtjes en apparatuur

Keukenrenovatie: nieuwe deurtjes en apparatuur. Boven en onder beide 6 deurtjes. En een koelkastdeur. Gasstel in ieder geval vervangen, overige apparatuur in overleg.

Hoekkeuken plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen. De nieuwe keuken is aanwezig. Het is een hoekkeuken met 3 bovenkastjes, oven/magnetron, vaatwasser, koel/vries combinatie en verlichting. Afmetingen: ene zijde 2.05 meter en andere zijde bijna 3.00 meter. Alles is al klaar gemaakt om te plaatsen want aansluitingen voor water, gas en elektra zijn aangepast.

Keuken voorbereiden op plaatsing

Voordat onze nieuwe keuken geplaatst kan worden moet de keuken opnieuw gestuukt worden. Ook zal er enig leidingwerk zoals waterafvoer en elektra verplaatst moeten worden. Tekeningen van de nieuwe keuken met aansluitpunten zijn aanwezig. Nieuwe keuken zal in de week van 2 juni geleverd en geplaatst worden.

Nieuwe keuken laten plaatsen

1. Ik heb een 3.40 meter keuken die geplaatst moet worden. Hier moet een nieuw aanrechtblad op; 2. Om alles goed aangesloten te krijgen moeten water- en stroomleidingen verplaatst worden en gas afgeklemd (niet meer nodig); 3. Om het mooi te krijgen moeten ook leidingen die op de muur lopen weggewerkt worden; 4. Door het verplaatsen van de leidingen moet nieuw getekend worden. Voor alle 4 punten heb ik losse prijzen nodig.

Aansluiten gasfornuis

Een nieuw gasfornuis aansluiten op de gasleiding. Gasslang vooralsnog niet aanwezig.

Defecte vaatwasser

Programma knop van vaatwasser doet het niet. Betreft een Zanussi (oud model). Graag vakman voor reparatie.

Aanpassing elektra keuken

Aanpassen elektra in verband met de nieuwe keuken. Ook het maken van een Perilex wandcontactdoos 7200 watt. Verplaatsen waterkraan voor vaatwasser. Afsluiten gasleiding, gaskookplaat komt te vervallen. Uitvoering in week 25.

Kitten van de keuken

Opnieuw kitten van de keuken (aanrechtblad/muur) etc. Gaat om ongeveer 5 meter.

Leidingen verleggen keuken

I.v.m. de komst van de nieuwe keuken dienen elektriciteit leidingen/stopcontacten en waterleidingen en afvoeren verlegd te worden. Deze moeten volgens een aansluitschema van de nieuwe keuken verlegd/gelegd worden. De oude keuken zal verwijderd zijn.

Keuken plaatsen

Monteren en plaatsen nieuwe keuken.

keuken plaatsen

leidingen aanpassen ( zitten op goede plek,alleen uit zicht wegwerken),keuken plaatsen ( al gemonteerd, showmodel),aanrechtblad aanpassen en plaatsen, wandtegels plaatsen ertussen