Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat boren door de gevel voor de afzuigkap:

Gat boren door de gevel voor de afzuigkap

Ik wil in een muur op de begane grond van onze woning een opening laten boren voor de aansluiting van de afzuigkap. De muur is zowel van binnen als van buiten opgetrokken uit kalkzandsteen. Ik wil deze klus op 16 of 17 oktober laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat boren door de gevel voor de afzuigkap uit heel Nederland:

Gat in granieten aanrechtblad boren

Ik wil graag een "pop-up" stopcontact installeren in mijn bestaande keuken. Wie kan daar voor mij een gat in boren ? Het moet midden in een kookeiland komen achter de vaatwasserkast. Op de foto ongeveer aan het eind van de glasplaat die op het blad ligt

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Ik wil graag een gat naar buiten maken voor de afzuigkap Het gaat om een vlakke afvoer dus rechthoekig en niet rond. De dikte van de muur van binnen naar buiten is ongeveer 30cm. Het is waarschijnlijk een spouwmuur het gat moet worden ongeveer 22 bij 5 cm De kast in foto 2 kan worden verwijderd en afzuigkap zodat je voldoende ruimte hebt om te boren.

Hangen van 3 deuren

2 zijde per deur inkorten, gat boren voor de slotplaat, aanpassen slotplaten in de deurposten, scharnieren plaatsen in de deuren (uitsparingen voor frezen) + overzetten scharnieren, afhangen van de deuren. 3x!

Gat boren en afzuigkap aansluiten

Ik zoek iemand die een gat van 150 mm kan boren in de muur. Voor de afvoer van de afzuigkap. Dan had ik ook de vraag of jullie dan ook de kap kunnen aansluiten door middel van draden etc zodat we meteen een verbinding hebben. In november krijgen we de nieuwe keuken. Vooraf moet het gat geboord zijn.

Installatiewerk voor een nieuwe keuken

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk conform het leidingplan laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Elektra en water verleggen conform het leidingplan 2. 2 extra groepen aanleggen voor de oven en koelkast 3. een gat in de buitenmuur boren voor de afvoer van de afzuigkap 4. Realiseren van spotjes in een koof die getimmerd wordt 5. Elektra voor spotjes met dimmer 6. Verwijderen van een radiator en terugplaatsen van een kleinere variant. 7. De inkomende gasleiding korter maken zodat die onder de plint van de kast blijft. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we u het leidingschema toesturen.

Gaten boren en kruipluik maken

Ik wil dat er een aantal gaten worden gemaakt en een kruipluik wordt gecreëerd. 2 gaten van 20 mm 20 cm diep. 1 gat van 60 mm 20 cm diep. 1 gat van 40 mm 20 cm diep. 1 kruipluik gat van 50 cm bij 70 cm bij 20 cm diep.

Leidingplan uitvoeren voor nieuwe keuken

Nieuwe keuken komt in week 50. Het leidingplan is aanwezig. Komt in parallel opstellen. Zit nu maar aan een kant. 1. Elektra en water omleggen. 2. Extra groepen maken voor koelkast en oven. 3. Gat boren in buitenmuur voor afzuiging. 4. Koof maken om afzuiging te verbergen. Graag met inbouwspotjes. 5. Elektra voor inbouwspotjes met dimmer 6. Radiator leiding aanpassen (moet onder 18 centimeter plint passen) 7. Stuken koof en keukenmuur (3.70 meter x 2.60 meter)

Gat in betonnen verdiepingsvloer zagen

Het zagen van een gat in een betonnen verdiepingsvloer ten behoeve van een nieuwe trap. De grootte van het gat is 4.20 x 2.70 meter inclusief onderstempelen en afvoeren. Het boren van 4 gaten rond 600 mm in betonnen verdiepingsvloer.

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot wordt dat gat en komt daar een deksel / luik bij? Ook willen wij op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 centimeter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Gat voor toilet boren

Get boren van een nieuw toilet afvoergat (120 mm? ) voor hangend toilet+ inbouwreservoir op de BGG. Achter het bestaande gat, zie foto. Het achterwandje is een gipsplaat voorzet, deze zullen we ook ter hoogte van de boring wat verwijderen, zodat het gat nog wat extra naar achteren kan. Ook de toiletpot en reservoir zullen we vooraf verwijderen. En als jullie er dan toch zijn gelijk optioneel (als het lukt) twee nieuwe 16mm gaatjes in dezelfde vloer om wat computer kabels door te kunnen voeren via de kruipruimte (één in de meterkast en één onder de trap).

Partners

Partners van Casius