Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Heerenveen of directe omgeving.

238 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Heerenveen:

Verlagen bestaand keukenblad in huurhuis

Ik zou graag mijn keukenblad willen laten verlagen. De keuken is veel te hoog voor mij (95 cm bij mijn lengte 1.43) waardoor ik last van mijn schouders en rug krijg als ik te lang in de keuken sta. De keuken staat op pootjes (volgens de woningbouw), bestaat uit drie kastjes en is 1,72 cm breed. Graag wil ik weten hoeveel dit ongeveer voor mij kost daar kosten van verlaging aanrecht voor eigen rekening huurder zouden komen. Het zou 5 tot 10 10 cm (laag standaard formaat) verlaagd moeten worden. Graag vrijblijvende offerte

Plaatsing en monteren Ikea keuken incl.plaatsing en aansluiten apparatuur.

Betreft hoekkeuken van 300 cm bij 290 cm; te monteren in nieuwbouwwoning; uitvoering werkzaamheden in de week van 8 april 2019.. - 6 onderkasten + deur voor vaatwasser en deur voor koelkast. - 5 bovenkasten, waarvan in 1 kast inbouw afzuigkap. Apparatuur: - Vaatwasser - Gaskookplaat - Oven - Afzuigkap - Koelkast Géén verlichting. Werkblad: laminaat; 28 mm dik; te maken uitsparingen voor spoelbak en gaskookplaat (opening voor kraan zit in spoelbak). Gezocht keukenmonteur- en installateur met ervaring in het plaatsen van Ikea-keukens. De planning komt tamelijk nauw i.v.m. andere werkzaamheden wand en vloer na oplevering woning. Indicatie tijdsbesteding voor de klus is welkom. Het leidingwerk/ de aansluitingen zijn afgestemd op de te plaatsen keuken (de woning wordt met afgedopte gas- en waterleidingen opgeleverd). Stelpost voor aansluitmateriaal (stopkraantjes; gaskraan; gasslang e.d.) in offerte op te nemen. Een prijsopgave voor de volgende twee opties wordt gewaardeerd: - Complete keukenmontage incl. het in elkaar zetten van alle kasten en afmonteren van deurtjes, schappen, laden, handgrepen. - keukenmontage excl. voor- en afmonteren.

Gat boren door de gevel voor de afzuigkap

Ik wil in een muur op de begane grond van onze woning een opening laten boren voor de aansluiting van de afzuigkap. De muur is zowel van binnen als van buiten opgetrokken uit kalkzandsteen. Ik wil deze klus op 16 of 17 oktober laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keukenblok en vaatwasser plaatsen

Het betreft het plaatsen van een recht keukenblok met 2 bovenkasten. Het keukenblok zal een meter of 2 zijn en met het eventueel inbouwen van de vaatwasser en de koelkast zal het 3.5 meter worden. Ook de waterleiding en elektra moeten aangesloten worden.

Vastlopende apothekerskast repareren

Onze apothekerskast loopt steeds vast als je hem open doet, met geweld gaat hij nu open en dicht. Graag een offerte om dit te laten verhelpen.

Aansluiten vaatwasser

Het betreft het aansluiten van de vaatwasser in de keuken op de bestaande waterleiding en afvoer.

Plaatsing keuken

Plaatsen keuken. Het plaatsen, stellen en ophangen van alle kasten en aansluiten van de apparatuur. Alle leidingen liggen op de juiste plaats en correct aangesloten in de meterkast. G vormige keuken. Tekening bijgevoegd. Keuken is aanwezig.

Plaatsen hoekkeuken

Oude hoekkeuken verwijderen, leidingen verplaatsen en nieuwe keuken plaatsen. Het betreft weer een hoekkeuken. Uitvoering zo snel mogelijk, want de spullen zijn al aanwezig en staan in de woonkamer. Deze week of volgende week uitvoeren.

Inbouw inductiekookplaat + afzuigkap

In een bestaande keuken wil ik de gaskookplaat vervangen door een reeds in bezit zijnde inductiekookplaat. Tevens dient een nieuwe afzuigkap (ook reeds in bezit) geplaatst te worden. Het gaat dus uitsluitend om de montage en niet om levering van de apparatuur.

In een bestaand keukenblok moet een ...

In een bestaand keukenblok moet een vaatwasser worden ingebouwd

Vervanging ingebouwde gaskookplaat door ...

Vervanging ingebouwde gaskookplaat door GS602 (praxis €159,=) + vervanging ingebouwde koelkast (hoogte 85 cm tafelmodel).

Er dienen op de achterwand van de keuken ...

Er dienen op de achterwand van de keuken marmeren tegeltjes te worden geplaatst. Oppervlakte achterwand is ongeveer 3m2.