Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor sparing voor kookplaat vergroten:

Sparing voor kookplaat vergroten

Huidig gat voor kooplaat met ongeveer 2 cm in breedte en lengte vergroot worden.
Onze klant uit Donkerbroek (Friesland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sparing voor kookplaat vergroten uit heel Nederland:

Sparing in een kunststof aanrechtblad infrezen.

Ik zoek dus een keukenspecialist die ter plaatse in een bestaande kunststof keukenblad een groter gat kan frezen en een sponning kan frezen met de afmeting 906 x 526 mm om vervolgens de inductie kookplaat ATAG Magna (HIDD9472LV) te monteren.

Gat in granieten werkblad vergroten

Ik zag een identieke offerte aanvraag voor het vergroten van de sparing in een granieten werkblad. Ik heb toevallig dezelfde inductie kookplaat van Siemens, de EX977KXX1E waarbij de sparing nu 86 x 49 cm is en 88 cm moet worden.

Sparing maken voor een inductieplaat

Sparing van kookplaat aanpassen van 530 x 480 naar 750 x 490 mm. Materiaal van het blad composiet heeft een diameter van 12 mm. De positie in het kookeiland rondom bereikbaar.

Sparing in het werkblad groter zagen

Ik wil een opening voor een kookplaat 1 centimeter groter zagen aan drie zijden. Het gaat om een granieten werkblad. De maat van de sparing is 49 bij 86 centimeter.

Composiet werkbladen op maat maken

Ik heb diverse composiet antraciet bladen opgekocht met zijpanelen en zou deze graag op de juiste maat willen laten maken. Hieronder de maten van de bladen en zoals ze moeten gaan worden. Eilandblad met inductie kookplaat: - 2.80 x 1.00 meter moet verzaagd worden naar 1.80 x 1.00 meter op de zaagkant een rand maken van 6 centimeter en in het midden van het blad een sparing voor een inductieplaat (exacte maatvoering volgt) Het reststuk ga ik gebruiken als werkblad voor in de badkamer. Badkamerblad (reststuk): - deze moet een diepte krijgen van 64 centimeter - de overige +/-36 centimeter wordt gebruikt als opstaande achterwand, hiervoor dient de bovenzijde en de linkerzijde gezoet te worden. Ook worden er 2 wastafels op geplaatst hiervoor 2 sparingen opnemen in het hart van het blad met 2 kraangaten (exacte maatvoering volgt). Werkblad met spoelbak: heeft al de juiste maatvoering. 2 zij stollen voor eilandblad: 1 zijde is de juiste maatvoering en juist afgewerkt het andere blad dient aangepast te worden. - Aan 1 zijde dient een rand gemaakt te worden van 6 centimeter en de binnen zijde (zichtkant plint onderzijde) dient een stuk van 20 centimeter geplaatst te worden. 2 opvul stroken voor werkblad met spoelbak: Van het restmateriaal wat wordt bijgeleverd graag 2 stroken maken; - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant links 12 centimeter diep - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant rechts 12 centimeter diep. Ik hoop dat ik alles duidelijk hebt uitgelegd. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor de bovenstaande werkzaamheden. Kunt u het blad/de bladen eventueel komen halen?

Nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen

In een keuken wil ik een nieuwe kookplaat plaatsen (deze moet nog aangeschaft worden, maar de maat hangt mede af van de mogelijkheden en kosten voor het vergroten van het gat). De huidige sparing is ongeveer 56 cm breed maar ik zou een bredere kookplaat willen plaatsen, zodat ik wat meer ruimte heb voor grote pannen. Het blad is van 2 cm graniet met een rand van ongeveer 4 cm. Tevens wil ik voor een nieuw geplaatst keukeneiland en los kastje twee composiet werkbladen laten maken en plaatsen, afmetingen ongeveer 2260 x 870 mm (rondom afwerkrand ongeveer 4 cm dik) en 835 x 440 mm (afwerkrand aan twee korte en één lange zijde, 4 cm dik). Kleur composiet zandkleurig met een "korreltje" erin, graag monsters/fotomateriaal ter beoordeling. Graag ontvang ik een uitgespecificeerde offerte voor bovengenoemde werkzaamheden

Sparing voor de kookplaat vergroten

Ik heb een inbouw kookplaat, maar die past niet in het aanrechtblad. Ik heb nu een uitsparing van 85 bij 49, maar die moet naar 86 bij 49 cm (aan beide zijde een halve centimeter). Het blad is 2 a 2.50 cm dik. Ik weet de steensoort helaas niet. Ik wil dit zo snel mogelijk graag laten uitvoeren.

Gat voor de kookplaat groter maken

Ik wil in mijn granieten keukenblad een sparing laten maken voor mijn kookplaat. Het keukenblad is al bevestigd. Graag een indicatie van kosten per mail of telefonisch.

Gat in granieten aanrechtblad aanpassen

Ik wil een nieuwe kookplaat aanschaffen. De sparing in het granieten blad is nu 79cm, maar moet dan 86 cm breed worden. Graag een prijsopgave.

Monteren van een kookplaat

Monteren van een nieuwe kookplaat in een bestaande sparing en het aansluiten op een reeds aanwezige bestaande gas en/of geaarde elektra-aansluiting. Inclusief het eventueel groter maken van een bestaande sparing. Exclusief het (ver)leggen van gas- en elektraleidingen. Extra's bewerkingen zoals het maken van een geheel nieuwe sparing kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn niet in de richtprijzen inbegrepen.